Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σάμος-Τουριστικές πληροφορίες!HELP!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια,είναι καμία από εσάς από τη Σάμο?

Σκεφτόμαστε να πάμε εκεί διακοπές φέτος!

Θέλουμε να έχουμε και το μωράκι μας μαζί και είναι μια καλή επιλογή,

αφού είναι μόνο 3 ώρες με το καράβι από Χίο!(εκεί μένουμε...) ;)

Πού να μείνουμε?Σε ποιά περιοχή?

Σκέφτομαι κάπου που να είναι το ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα για εύκολη πρόσβαση,αλλά να μην είμαστε και αποκομμένοι απ τον πολιτισμό!!!!Κάτι έχω βρει,αλλά πείτε μου πρώτα γνώμες....

Οι αποστάσεις είναι μικρές?Δηλαδή αν το πλοίο φτάσει στο Βαθύ και μετά

πάμε εμείς οδικώς στο Πυθαγόρειο(θα χουμε το τουτού μας μαζί!)είναι μακρια?

Πείτε και πληροφορίες γενικά!

Τι να δούμε οπωσδήποτε? B)

Που να φάμε?Τι? :x

Τι να ψωνίσουμε?Τοπικά προιόντα εννοώ... :silly:

Διασκέδαση(κανένα καφεδάκι ε?Θα χουμε και το μωρό μαζί μας δεν είμαστε για τρέλες.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχας...στη χιο μενεις μαρηηη??εμμμ για αυτο δεν σε εντοπιζει το ρανταρ μου :P

κατα δευτερον παρε βαθια ανασα...ξεχασες να αναπνευσεις απο τις ερωτησεις...

ησυχο νησι και οικογενειακο...τι να αγορασεις δε ξερω...ξερω ομως τι να ΜΟΥ αγορασεις... :laugh: :laugh: :laugh:

Ναι Χίο μένω,υπάρχει πρόβλημα???????????? :laugh: :laugh: :laugh:

Θα σου αγοράσω μαρή.......ένα κουτί πάνες γιατί έχεις χ@στεί απ τη χαρά σου ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑ Ε,ΧΑΖΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ασε μαρη...κοιτουσα σημερα να δω αν μου μοιαζει ο σακος..... :dry::dry::dry::dry: "τι ψαχνεις?"μου λεει ο συζυξ...να δω αν εχει τα ματια μου του λεω... :dry::dry::dry:

θα σου βρω οτι θελεις για σαμο..και θα επανελθω..μη μαμισω το θεμα σου

Ελευθερία,έχεις πάει?

Πες ντε καμία πληροφορία χρήσιμη....

"Ησυχο νησί και οικογενειακό...." αυτό μαντάμ το ξέρω!

Γι αυτό το επέλεξα!Αλλιώς θα πήγαινα Μύκονο!!!!!!!!

Τίποτ άλλο γνωρίζεις για το νησί?

Οσο για τοπικά προιόντα,θα φέρω μία κούτα κρασιά για το πάρτυ σου!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

liberty81 έγραψε:

ασε μαρη...κοιτουσα σημερα να δω αν μου μοιαζει ο σακος..... :dry::dry::dry::dry: "τι ψαχνεις?"μου λεει ο συζυξ...να δω αν εχει τα ματια μου του λεω... :dry::dry::dry:

θα σου βρω οτι θελεις για σαμο..και θα επανελθω..μη μαμισω το θεμα σου

Ναι,τώρα πια που το μαμήσαμε εντελώς......

Λοιπόν κι εγώ στο Α επιπέδου μόλις είδα οτι το μωρό είχε σχηματιστεί,

μου ρθε να χοροπηδάω πάνω στο κρεβάτι!

αλλά δεν το κανα!Ημουν στο ΙΑΣΩ!Κυριλέ...μη μας περάσουν και για βλάχους!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ στον πρώτο υπέρηχο πάντως είχα τρελό άγχος,γιατί σ όλο το δρόμο μου λεγε ο άντρας μου "καλά και που ξέρουμε οτι είσαι έγκυος?Επειδή έκανες ένα τεστ?Κι αν είναι λάθος?Μπορεί να νομίζεις οτι είσαι έγκυος και να μην είσαι!!!!!"

Δεν είχα κάνει χοριακή και μου το χε πει τόσες φορές που στο τέλος άρχισα να αμφιβάλω κι εγώ για το αν είμαι ή όχι!!!!!! :woohoo:

Ποιό ήταν το θέμα μας?

Α!Διακοπές στη Σάμο...................... :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

εμενα πρωτη αντιδραση με το που του ειπα οτι ειμαι..."αντε ρε..πως εγινε αυτο?"

καλα μητσο του λεω αν δε θυμασαι το πως........εχουμε θεμα..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ασε που ουτε σακο ειδα τελικα...εγω νομιζα οτι βλεπω....τιποτα σου λεω....αλλα αναρωτιομουν εγω...δε εχει σημασια :laugh: :laugh: :laugh:

σαμος το νησι του πιθαγορα .Λοιπον ειχα παει το 2003 και ημουν εγκυος στο Σταυρο μαλιστα εμαθα για την εγκυμοσυνη μιαμεα πριν φυγουμε γαι τις διακολες καιηαληθεια ειναι οτι ενα φοβο τον ειχα .Λοιπον εμεις μεναμε στο καρλοβασι μας φιλοξενουσαν .ειναι πολυμεγαλο νησι και εμενα μου αρεσε η ψιλη αμμος μαραθοκαμπου τα νερα μοιαζουν με της χιου (ειναι ημαμα μου χιωτισσα ) η παραλια αυτη ειναι νοτιοδυτικα του νησιου κοντα στο χωριο μαραθοκαμπος ειναι οργανμενη και καποι την χαρακτηριζουν σαν τη πιο ωραια παραλα του νησιου μετα ειναι το Ποταμι στο βρισκετε βοριοδυτικα του νησιου 3 χλμ απο το καρλοβασι κοντα στους καταραχτες το οποιο ειναι τελειο και ειχαμε παει με τον αντρα μου και το φιλο μας εγω λογω εγκυμοσυνης δεν πηγα στους καταρακτες αλλα αυτοι του εδωσαν καικαταλαβε περιττο να σου ω ο δικος μου εχασε και τη μια παντοφλα επισης αποεκειειαικαι η τσαμαδου ειναι τοσα πολλα αν θελεις και άλλες πληροφοριες στειέ πμ να σου πω και βεβαια αξιζει αν μπορεσετε να πατε απεναντι στο χουσαντασι αν ακια φου εμνεις Χιο το τσεσμε ειναικοντα

Ευχαριστώ πολύ Βάνια μου!

Αυτό το μέρος με τους καταρράκτες,δεν το ήξερα...

Ωραία θα μαζέψω τις απορίες μου και θα σου στείλω κάποια στιγμή πμ!

Γειά σου και απο μένα.Εγώ έζησα Σάμο κάποιο διάστημα.Εχει ωραίεσ παραλίεσ και βόρεια (ίσωσ λίγο πιο βαθιέσ και με ωραίο βοτσαλάκι ) και νότια πολλέσ και ωραίεσ.Πιο τουριστικά μέρη είναι το κοκάρι και το πυθαγόρειο.Γίνεται χαμόσ το καλοκαίρι..Εχουν πολλά μαγαζιά (ψαροταβέρνεσ ,καφετεριεσ κτλ.)ειναι πολύ ωραία αλλά όχι πολυ ηρεμα.Το καρλόβασι δεν είναι τουριστικό πολύ και δεν έχει πολλέσ παραλίεσ..

Επίσησ εχει πολλά χωριά ορεινα με φύση,γραφικά και με ωραίεσ ταβέρνεσ και γενικά είναι ωραιά.

είναι μεγάλο νησι αλλα με αυτοκίνητο το γυρνάσ .Επίσησ έχει καποιεσ πολύ ωραίεσ παραλίεσ πολύ κοντα με τουρκια.Γενικα με αυτοκίνητο το γυρνάσ το νησι και έχει παρα πολλά και ωραία μέρη που μπορεισ να πασ..(καταράκτεσ ,απομακρεσ παραλίεσ (ΣΕϊτανια), μονέσ,μουσεία κτλ αλλα και τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη που σου είπα πιο πάνω είναι πολύ ωραία..και αρκετεσ ΠΟΛΥ ωραιεσ παραλίεσ..)

Α τουρισμό έχει κυρίως ξένο και οικογένειακό ..μην φανταστεισ κατι απο κυκλαδεσ..

Θα πάω και εγώ κανένα σ/κ γιατί μου έλειψε πολύ...

να περασεισ καλα..

HRISTIN,ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Σκέφτομαι να μείνω στο PRINCESSA ή στο GLYKORIZA γιατί

είναι τα μόνα που είναι λίγο έξω από το Πυθαγόρειο,

έχουν δική τους παραλία από κάτω και με βολεύει...

ttp://www.grab.gr/hotel/gr/princessa.ht ... nth=2010-8

Θέλω μετά το πρωινό να πηγαίνουμε για μπάνιο,αλλά επειδή το παιδί τρώει κατά τις 10΅30-11:00 φρουτόκρεμα,να είμαι στο ξενοδοχείο να του τη φτιάχνω......Μετά το μεσημεράκι φαγητό και ύπνος για το μικρό,αλλά αν

εγώ ή ο άντρας μου θελήσουμε έξτρα βουτιές,μπορει ένας απ τους δύο να πάει πάλι θάλασσα,αφού είναι μες τα πόδια μας.....

Απ το απόγευμα και μετά,που θα χει πέσει και ο ήλιος θα ξεκινάμε τις εξορμήσεις!!!!!!

Τα ξενοδοχεία που είπα πιο πάνω δε με ξετρέλαναν κιόλας,αλλά νομίζω είναι μια λύση....

Για Κοκκάρι δεν έχω ψάξει καθόλου...

Να δω κι εκεί λες?

Πού πιστεύεις θα είναι καλύτερα?

Εσύ όταν πηγαίνεις Σάμο που μένεις?

εμενα το πυθαγορειο μου αρεσε ενταξει δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολα ς το μονο που δνε μου αρεσε ηταν το Ηραιον εκανε φοβερη ζεστη και δεν ειχε πουθενα σκια βεβαι στα αγλαμτα ηταν τελια .Ρωτησες το μπορεις να ψωνισεις λοιπον αν ανεβεις επανω σε κατι χωρια σαν εκδρομη η κοπελα που εμενε εκει θα σου πει ακριβως εχει πολλη φτηνες γαστρες πηλινες να φαντσαστεις εδω ειχαν 40 ευρω εκει 10 και εχει και τα κανατια τι ειναι αυτα :ειναι πηλινη κατασκευη σαν κανατι και εχει απο κατ μια τρυπα κρυμενη αυτο το ειχε φτοιαξει ο πυαθγορας ειναι το ποτηρι του πιθαγορα το οποιο το εφτοιαξε για να πινουν ολοι την ιδια ποστητα κρασιου και επειδη ως γνωστο οι Αρχαιοι μας ηταν ποτες εκανε αυτο ωστε να βαζουν σε μια ποσοτητα αν ξεχειλιζαν το ποτηρι τους χυνοταν ολο ετσι εχουν δημιουργησειαυτο και ειναι πολυεξυπνο θα ο βγαλω φωτο και θα στσ τειλω α το δεις και επεισης ειανικαι το κανατακι που βαζεις λιγο νερο φισας σαν σφυριχτρα και ειναι μελωσικο πουλι αυτο μου το εσπασε ο μικρος .

επισης υπεροχο ειναι να πατε να δειτε το μοναστηρι της Ζωωδοχου πηγης τη σπηλια τυ πυθαγορα ειναισ ευψομετρο 350 μ .τωρα στο πιθαγοριο υπαρχουν και τα εξης ξενδοχεια :anastasia village 2273062422.62251 ακρογιαλιστο πυθαγορειο παραλια ποτακι 2273061955.επισης ηθελα νασιασω σ εκατι πολυ σημαντικο στη Σαμο εχουν κατι πετουμενα τους λεγομενους σκουρκους ειναι οπως οιελισσες αλαλ εδιπλασιο μεγεθος και ο πισινος τους ειναι κιτρινος να σε τσιμπησει αυτο πρπει να κανεις οποδηποτε κορτιζονη τσιμπησαν 2 τον αντρα μου δνε το ξεραμε οτι θα κανουν ζημαι πρηστηκε και ασε τρεχαμε το νοσοκομειο της Σαμου ανημερα το 15 αυγουστο εγω εγγκυος και με γαστρεντεριτδα και εκεινος σε κατατσταση απιστευτη και του εκαν μικροεπεμβαση γιανα βγει το δηλητηριο δεν θελω να σε τρωμαξω αλλα μαζι σου εχε αμμωνια αλλοιφη με κορτιζονη και παρε και το παιδιατρο και ρωτα τισυστηνει για το μωρο .Α επισης το κοκαρι ειναι ομορφο εχει κοσμο αλλα με το ,μωρο δνε θελεις κατι πιο ησυχο ;

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1αυτος ο ατοιμο ειναι καλα τον εκανν σουρωτηρι ευτυχως που δνε τσιμπσα εμενα πουημουν και εγκυος

http://www.samoscci.gr/default.aspx?pid=69&compid=39να εδω δες και φωτο το ποτηρι του πιθαγορα και εχει και άλλα χρησιμα πραγματακια .Ειναι ενα νησι με πλουσια λαογραφικα στοιχεια .

εζησα Σαμο για 3 χρονια σχετικά πρόσφατα και μπορώ να σου πω τα εξης. Καλη επιλογη για καταλυμα ειναι το Πυθαγόρειο 15 λεπτά απο το λιμανι του βαθέως. Εχει ομορφη αμμουδια η οποια λεγεται Ποτοκάκι.Τριγυρω υπαρχουν και αλλες παραλίες. Τελεια για παιδιά ειναι η ψιλή αμμουδια ενα τεταρτο πάλι με το αυτοκινητο απο ΄πυθαγόρειο με μερικές ταβερνες για το μεσημεριανο. Για βραδυνη βολτουλα ομερφες καφετεριες και ταβερνες εχει και το Πυθαγόρειο και το βαθυ αλλα οποσδήποτε ενα βράδυ να πάτε και στο κοκκαρι.ειναι 30 λεπτα απο το Πυθαγορειο, Ειναι τελεια.Εχει και μεγάλο παρκινγκ δημοτικο πισω απο την κεντρικη εκκλησια, ρωτηστε γιατι δεν φαινεται απο τον δρόμο και μασ πήρε ενα τριμηνο να το ανακαλύψουμε. Απλά οι κοντινες παραλίες εκει βλέπε τσαμαδου ειναι πανεμορφες αλλα οχι για παιδια.Πολυ βαθιες πεντακάθαρες βεβαια με πετρα που τα παιδιά δεν τρελλαίνουνται.ενα βραδακι πριν σουρουπωσει να πατε στο χωριο μανωλατες ειναι μετα το κοκκαρι και ειναι το μπαλκόνι του Αιγαιου στην Σαμο με γραφικές ταβερνούλες με θεα. Η Σαμος ειναι μεγαλό Νησι αλλα ολα αυτα που αξιζουν ειναι σχετικά κοντα. Καρλόβασι μην πατε δεν είναι καθόλου γραφικά. Μια μερα υπο την μορφη εκδρομής μπορειτε να πατε στις παραλίες του Μαραθοκαμπου που ειναι τελειες να φατε εκει μεσημερακι και γυρισετε το απογευματακι Πυθαγόρειο. Μπορεις να κανεις και μινι κρουαζιερες σε διαφορες παραλίες δυσπρόσιτες και φυσικά να πατε και μονοήμερη φουρνους για μπανακι και αστακους. αυτα αν θελεις κατα αλλο θα χαρώ να σε βοηθήσω

τωρα που ειδα για τα ξενοδοχεια prinsessa kai gligoriza einai se teleia paralia phgename και εκει για μπανιο ειναι σουπερ. το μονο μειον αν σε νοιαζει ποτι θελεις αυτοκίνητο για να πας καπου ειναι δηλ με αυτοκινητο 5 λεπτα απο το πυθαγορειο αν δεν σε νοιαζει σαν παραλια στο συστήνω ανεπιφυλαχτα, και 2 φορες που ειχαμε φαει στην ταβέρνα του εστιατοριου ήραν πολύ καλα

Αχ!Κορίτσια με σκλαβώνει το ενδιαφέρον σας για να μου μεταφέρετε

τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σας!!!!

Αυριο με ησυχία θα κάτσω να σημειώσω σε χαρτί αυτά που γράψατε και μ

ενδιαφέρουν!

ΝΑΝ,ποιό απ τα δύο ξενοδοχεία είναι πιο ωραίο?

Είναι στην ίδια παραλία,γιατί το PRINCESSA,τo GOOGLE EARTH,μου το δείχνει προς την πλευρά του αεροδρομείου......

Εχεις απολυτο δίκιο εγω λιγακι μπερδευτηκα. Η παραλία που σου εγραψα ειναι για το gligoriza. Απλα ειδα οτι εγραφες το gligoriza kaι πιστεψα οτι ηταν 2 jenοδοχεια στην ιδια παραλια οχι ενα γιατι η παραλια ορμος καλυτερα εχει το ονομα του ξενοδοχειου. Εχεις δικιο για το πρινσεσσα ειναι στην αλλη πλευρα του Πυθαγορειου προς το αεροδρομειο στην παραλια ποτοκακι. Νομιζω οτι και τα 2 ειναι σε καλη τοποθεσια απλα απο το πρινσεσσα ειναι μια ευθεια μεχρι το κεντρο του πυθαγορειου κατοικημενη που περπατιεται με καρότσι 2 χλμ περιπου ενω γλυκοριζα ειναι απομονωμενη και θελει οπωσδηποτε αυτοκινητο. Για να σου δωσω να καταλάβεις στο δρομο βαθυ- πυθαγορειο λιγο πριν φτασεις κανεις αριστερα και μετα απο 1- 2 χλμ φτανεις στην γλυκοριζα. για το πρινσεσσα διασχιζεις το Πυθαγορειο παιρνεις την παραλιακη για να βγεις για αεροδρόμιο και ειναι καπου εκει απλα δεν το θυμαμαι καλα το ξενοδοχειο.Πιστευω να σε βοηθησα. Απλα νομιζω οτι επειδη η παραλια της γλυκοριζα ειναι μικρη και δεν την ξερουν πολλοι εχει λιγοτερο κοσμο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...