Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φοιβάκος περπάτησε και η περπατόπιτα επίσης!

Recommended Posts

Ναι ναι ναι περπατήσαμε κι εμείςςςςςςςςςςςςς!!! Το παιδάκι μου πάει κι έρχεται μοναχούλι με τα φρατζολοποδαράκια του να ακουμπάνε σταθερά το πάτωμα!!!! Και μέσα σε όλη τη χαρά, είπα κι εγώ η δόλια να φτιάξω την καθιερωμένη βορειοελλαδίτικη ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ (Γεια σου Ξάνθη με τα ωραία τα έθιμά σου)! :laugh: Κι αφού λοιπόν έφτιαξα ένα ωραιότατο κεικ σοκολάτας να πάω να το μοιράσω αύριο στο γραφείο, πάω να γυρίσω τη φόρμα και χλααααααααπ, μου γλύστρισε κορίτσιααααα :( Λες και φτιάχνω κεικ πρώτη φορά!!! Και φυσικά το κεικ έσπασε στα μισά κι έγινε ένα χάλι.. Δεν παρουσιάζεται με τίποτα.. Μέχρι που το έκοψα και το έβαλα σε ενα μπολ και καλά για να φανεί πως εκεί μέσα διαλύθηκε.. Τίποτα, ούτε έτσι βλέπεται.. Από γεύση τέλειο κι από εμφάνιση... αφήστε τα.. Κι αφού το αλεύρι το εξάντλησα και τα αυγά επίσης, ανακάλυψα ένα κουτί σιμιγδάλι και ξεκινάω να φτιάχνω χαλβά τώρα :P Η πλάκα είναι ότι χτες έφτιαξα κορμό σοκολάτας χωρίς να ξέρω πως θα περπατήσει το τσουρεκάκι μου σήμερα, και φυσικά τον τσακίσαμε.. Σήμερα κέικ.. Σε λίγο χαλβά.. Έχω γίνει το εργαστήρι του Παυλίδη!!!! ... και είχα φτιάξει και μια ωραία χρωματιστή καρτούλα να βάλω πάνω που έλεγε "η περπατόπιτα του Φοίβου" :dry: Τώρα θα λέω περπατοχαλβάς?? :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε καλές βολτούλες τώρα!!!!!

Να δω το δικό μου τεμπελόσκυλο πότε θα περπατήσει....

Ακόμη ούτε καν μπουσουλάει!!!!!

Οσο για τον περπατοχαλβά,πίστεψέ με,αν είναι τόσο νόστιμος όσο

το κέικ που μας περιέγραψες ούτε που θα το πάρουν είδηση τι λέει η κάρτα!!!!!!!!!

Φιλάκια και καλή επιτυχία με το χαλβά!Ευχομαι αυτός να καταλήξει αισίως στα στομάχια των συναδέλφων!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αγαπη μου εκει που θα καταληξει (στο στομαχι) δεν εχει σημασια το σχημα,μονο η γευση!!!καλε στειλε ενα κομματι με ληγωσες την ερμη βραδιατικα

Να είστε καλά, κοριτσάκια μου! Στεναχωρέθηκα γιατί, ενώ δεν είμαι προληπτική, το έκανα για το καλό που περπάτησε ο Φοιβάκος, κι όταν διαλύθηκε το κεικ, λίγο τρόμαξα.. :( Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.. Κι έφτιαξα και τον χαλβά, οπότε πώς να μην πάνε? Ξεκινάτε να δίνετε διευθύνσεις να σας μοιράσω το κεικ, ή μάλλον τα θρύψαλα :P

καλοδεχουμενο σε ολες τις μορφες χαχαχαχα ενα θα σε πω,μολις εκανε 2 βηματα ετρεξα να κανω περπατοπιτα η ποντια,ξερεις ποτε περπατησε?μετα απο 2 μηνες..... ελα ενα κομματι στη Θεσσαλονικη.....εμπρος εμπρος

savropinguinos έγραψε:

καλοδεχουμενο σε ολες τις μορφες χαχαχαχα ενα θα σε πω,μολις εκανε 2 βηματα ετρεξα να κανω περπατοπιτα η ποντια,ξερεις ποτε περπατησε?μετα απο 2 μηνες..... ελα ενα κομματι στη Θεσσαλονικη.....εμπρος εμπρος

χαχαχαχα μπράβο σου!!! Μετά τους 2 μήνες, ξαναέκανες περπατόπιτα ή μάλλον τρεχαλόπιτα? Ο δικός μου έκανε 3-4 βηματάκια τις τελευταίες μέρες και σήμερα που ήθελα να δείξω στη γυναίκα που τον προσέχει πως κάνει τα 3-4 αυτά βηματάκια, ο δικός μου ξέφυγε και έκανε ένα γύρο ολόκληρο στο δωμάτιο. Και στην παιδική χαρά επίσης.. Τι χαρά είναι αυτή!!! Βέβαια κοψομεσιάστηκα γιατί βάζω τα χέρια μου γύρω του χωρίς να τον ακουμπάω και είμαι συνέχεια σκυμμένη.. Για έμπλαστρο και voltaren είμαι αλλά χαλάλι!!! Γεια σου λεβεντογέννα Θεσσαλονίκη!!!! :laugh: :laugh:

τι ωραια!!!!!!!!!!!!!μπραβο σας..αντε τωρα με το καλο και το τρεξιμο που εχεις να ριξεις :woohoo: :P :laugh:

οσο για το κεικ δεν πειραζει και ο χαλβας μια χαρα ειναι ;)

1η φορά ακούω για...... περπατόπιτα!!!!!!!!

Άντε...... καλά τρεχάματα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου φιλήσεις τα μπουτάκια του Φοιβάκου σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...