Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια μιλάτε..

Recommended Posts

μόνες σας?στον εαυτο σας εννοω....σημερα που γυρισα απο το γιατρο(παρπιτοντως ειμαστε μια χαρα..αν και δεν ειδα τιποτα)μιλουσα μονη μου...ειναι παρενεργεια εγκυμοσυνης η ζουρλαθηκα? :P:P:P:P :laugh: :laugh: :P:P :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λιμπ με το καλο κοριτσακι μου..

κ εγω πολλες φορες μιλαω μονη μου...σε λιγο θα μιλας στην κοιλια σου,θα της τραγουδας,θα κανετε διαλογο..χεχε

κ μετα που θα εισαι ολη μερα στο σπιτι με το μωρο,εκει να δεις ποσο θα μιλας με την παρτη σου!!!

εγω που λογω μπεμπας εχω να παω δουλεια απο τον σεπτεμβρη κ ειμαι ολη μερα μονη στο σπιτι μαζι της μιλαω συνεχεια μονη μου..το συνειδητοποιω αλλα δεν εχω αλλη επιλογη!!!!!θελω να μιλαω σε καποιον!!!!οποτε μην αγχωνεσαι...δεν το εχεις χασει...ακομα!!!!! :woohoo:

liberty81 έγραψε:

μόνες σας?στον εαυτο σας εννοω....σημερα που γυρισα απο το γιατρο(παρπιτοντως ειμαστε μια χαρα..αν και δεν ειδα τιποτα)μιλουσα μονη μου...ειναι παρενεργεια εγκυμοσυνης η ζουρλαθηκα? :P:P:P:P :laugh: :laugh: :P:P :laugh:

Ναι,αυτό περίμενες εσύ για να ζουρλαθείς!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αφού είσαι μουρλό παιδάκι μου,πώς να μη παραμιλάς??????????

Αχ!Κι ακόμη δεν έπαθες τίποτα!Που να δεις αργότερα που μόνο με μια κλωτσιά από το μωρό σου,θα χαμογελάς γλυκά και οι άλλοι γύρω σου θα αναρωτιούνται τι αστείο είπαν... ;)

Πάντως αυτό με τα παραμιλητό εκμεταλέυσου το!Μίλα στο μωράκι σου!!!!!! ;)

Α!Και εδώ που τα λέμε τώρα πια δε μιλάς μόνη σου....στον εαυτό σου...

Υπάρχει κάποιος εκεί χαμηλά που σε ακούει!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Φιλάκια γλυκούλα μου και συνέχισε να μας βομβαρδίζεις με τις ωραίες σου απορίες!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

liberty81 έγραψε:

και στο δρομο μιλαω....μονη...και το παιζω οτι εχω χαντς φρεε....χαχαχα

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ε,δεν παίζεσαι με Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

α ρε libertaki με τα θεματακια σου!! :laugh: :laugh:

κοιτα δεν ειναι κακο να μιλας μονη σου....αλλα τουλαχιστον μην το καταλαβουν κ οι υπολοιποι κ σε παρεξηγησουν!! :lol::lol:

εγω αποφευγω να μιλαω στον εαυτο μου....γιατι τον κουρασα κ αυτον με την πολυλογια μου....κ επισης δεν μιλαω μονη μου,γιατι θα μ'ακουσει ο γιος μου ο μεγαλος κ θα νομιζει οτι μιλαω σε κεινον κ θ'αρχισει τα ''τι ειπες μαμα??''....''δεν ακουσα,πες το αλλη μια!''χαχαχαχχα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οι ψυχιατροι νομιζω λενε οτι δεν ειναι καλο να μιλας...δειχνει ενα φιου φιου...

φυσικα και δεν παιζομαι μολυ...τι νομιζες? :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh:

• 3 years later...

ουουουουυου!!!!!!!!!χρόνια τώρα!!!!!!!!!!!!!! και δεν είμαι έγκυος....και το καλύτερο;; φέρνω κι αντίλογο!!!!!!!!!!!!!!!![smilie=3some.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...