@afr διάβασα όλα τα μηνύματα σου και ταυτίστηκα αρκετά μαζί σου. και εμάς η κόρη μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα.. το δεύτερο μας ταλαιπωρεί λίγο παραπάνω.. αν μετανιώνω που άφησα να περασουν τα χρόνια; ναι μετανιώνω αλλά απ την άλλη δεν ήμουν έτοιμη ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά. Ξεκίνησα και εγώ τεστάκια ωορρηξίας αυτό το μήνα γιατί έτσι κατάφερα το φθινόπωρο να μείνω έγκυος άσχετα με την εξέλιξη. Εύχομαι σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα νέα!!
Έχεις δίκιο κορίτσι μου. Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες σκέφτομαι τι άνθρωπος είμαι και πως μπορώ να σκέφτομαι έτσι για δικό μου άνθρωπο. Αλλά δεν έχει να κάνει τελικά με αυτούς, αλλά με τη δική μου προσπάθεια κ απογοήτευση
Ακριβώς αυτό μου συνέβη. Η κοπέλα για την οποία μιλάω, γεννησε το πρώτο της παιδί 2-3 μήνες μετά από μένα, οπότε σκέφτομαι ότι έχουμε 2 συνομήλικα παιδάκια που συναντιουνται, παίζουν κλπ κ τώρα αυτή έκανε το επόμενο βήμα που εγώ προσπαθώ τόσο καιρό. Και αισθάνθηκα να ζηλεύω γι αυτό. Αλλά όπως λες, ίσως υπάρχει κ λόγος. Τους επόμενους 2 μήνες έχω κάποιες σημαντικές εξετάσεις στη δουλειά μου και εφόσον δεν προκύπτει εγκυμοσύνη, τουλάχιστον έχω το χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα..
Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου για τις οδηγίες..κάπου κοντά στο μεσημέρι το έκανα τυχαία.. αλλά απ τον επόμενο κύκλο θα κανονίσω συγκεκριμένη ώρα να το κάνω κάθε μέρα..