Μετάβαση σε περιεχόμενο

ο γιατρος με στενοχωρησε λιγο..


Recommended Posts

πετουσα στα συννεφα και με προσγειωσε λιγο ανωμαλα..μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρο οτι ειμαι εγκος γιατι πρεπει να κανουμε 3 ακομη αιμοληψιες για να δουμε αν αυξανεται η χοριακη και τον υπερηχο.ειπαμε να μην παρουν τα μυαλα μου αερα αλλα οχι κι ετσι!εγω το νιωθω πως ολα θα πανε καλα..οι καφε σταγονες εχουν αραιωσει πολυ και ισα ισα που βγαινει στο χαρτι..εχω τσιμπιματακια χαμηλα και πονακια στη μεση μου.τι να πω ρε κοριτσια το 553 χοριακη δεν ειναι ενθαρρυντικο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομίζω να σου είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι είσαι έγκυος απλά να είσαι επιφυλακτική γιατί αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η αύξηση της χοριακής και όχι μόνο μια αρχική της τιμή. Αυτό δεν είναι κακό απλά μάλλον ο άνθρωπος θέλει να είσαι προσγειωμένη και ψυχολογικά έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Στο λέω από προσωπική εμπειρία (αν κ εγώ ήμουν και είμαι πιο απαισιόδοξη από κάθε γιατρό :blink:). Σίγουρα θα ανεβαίνει η χοριακή σου μην ανησυχείς απλά κράτα και κάποια επιφύλαξη για να προστατεύσεις τον εαυτό σου ;);)

Καλή συνέχεια και μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου εύχομαι :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

minnie μου, μην στενοχωριέσαι, η χοριακή είναι μια χαρά...δεν τους ξέρεις τους γιατρούς???????πάντα μίρλες και γκρινιάρηδες θέλουν να είναι, αφού άμα δεν τους έλεγαν γιατρούς θα τους έλεγαν στρουμφάκια.

Όλα καλά θα πάνε, εσύ θα είναι αισιόδοξη και το μωράκι σου έρχεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριέσαι καθόλου, κι εγώ τα ίδια πέρασα. η χοριακή μου ήταν 70 και ο γιατρός έλεγε ότι θα έπρεπε να είχε δει κάτι στον υπέρηχο. Είχα καφεροζ υγρά και μου είπε ότι 95% να μην πάει καλά. ¨ολα όμως πήγαν καλά και είμαι στη 13η εβδομάδα. Μην ανησυχείς καθόλου οι γιατροί πάντα μας αποθαρρύνουν.. ¨ολα θα πάνε καλά θα το δεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...