Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ....


Recommended Posts

Βρε κοριτσια ειναι απαραιτητο εαν μια κοπελα ειναι εγκυος,πριν ακομα το ανακαλυψει,η θερμοκρασια να ειναι στο 37 και ανω?Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν συμπτωματα νωρις και η θερμοκρασια να ειναι οπως παντα γυρω στο 36?ψιλομπουρδα ερωτηση αλλα την εχω... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να μη νομιζετε οτι ειμαι τρελη,θα ρωτησω στα ισια λοιπον..

ειμαι στη δευτερη προσπαθεια για μωρακι και εχω πρησμενο στηθος πιο πολυ απο καθε φορα πριν να περιμενω περιοδο,φαινονται εντονα οι φλεβες του στηθους μου και το νιωθω βαρυ..πονο ειχα πολυ τις προηγουμενες μερες ειδικα το σαββατο,τοσο που εβγαλα το σουτιεν γιατι δεν το ανεχομουν.τωρα δεν εχω ιδιαιτερο πονο αλλα αυτα που προανεφερα. τελ.περ.ειχα 10-05 και περιμενω 06-06..η θερμοκρασια μου ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα 36,3.γινεται λοιπον να ειμαι εγκυος και να βρισκεται σε αυτα τα επιπεδα η θερμοκρασια? σας ζαλισαααα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα γινονται και αυτο με τη θερμοκρασια μη του δινεις σημασια ,το λενε και οι γιατροι, το σωμα καθε κοπελας είναι διαφορετικο.Σου ευχομαι να ναι ενα δυνατο σπορακι και να σου κενει την εκπληξη , μη δινεις σημασια στο θερμομετρο , εγω δε δινω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εάν δεν παρακολουθούσες τους τελευταίους μήνες συστηματικά τη θερμοκρασία σου (δηλ. με ίδιο θερμόμετρο, πριν σηκωθείς το πρωί από το κρεββάτι) και δεν έχεις φτιάξει το θερμοδιάγραμμά σου, μην βασίζεσαι. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και γι' αυτό το λόγο οι αναφορές σε θερμοκρασία πρέπει να γίνονται αφού την έχεις παρακολουθήσει για τουλάχιστον 2 κύκλους. Αλλιώς δε λέει τίποτα, ούτε όσον αφορά την ωορρηξία, ούτε την εγκυμοσύνη.Παρεμπιπτόντως, η δική μου εγκυμοσύνη δεν συνοδεύτηκε από ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σύμπτωμα (ούτε ανεβασμένη θερμοκρασία) παρά μόνο από πρησμένο στήθος και φυσικά καθυστέρηση. Είσαι σε καλό δρόμο....καλή επιτυχία ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mixaela mou diavase auto..

Άνοδος στη θερμοκρασία του σώματος.

Μετά την ωορρηξία, η θερμοκρασία σας μπορεί να αυξηθεί από 0.4 έως 1 βαθμό. Δεν θα νιώσετε τη διαφορά, αλλά θα τη δείτε αν χρησιμοποιήσετε ένα απλό θερμόμετρο. Αυτή η μικρή αύξηση της θερμοκρασίας δείχνει ότι είχατε ωορρηξία, επειδή η απελευθέρωση του ωαρίου προκαλεί την παραγωγή της ορμόνης προγεστερόνης, που αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Είστε γόνιμη τις δύο - τρεις μέρες προτού φτάσει η θερμοκρασία του σώματός σας στο υψηλότερο της σημείο. Κάποιοι λίγοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχετε άλλες 12 ως 24 γόνιμες ώρες στη διάθεσή σας μετά την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι τότε πια είναι πολύ αργά για να συλλάβεις ένα μωρό.

«Μπορεί να χρειαστεί μια - δύο μέρες μετά την ωορρηξία για να αυξηθεί αρκετά η προγεστερόνη ώστε να ανεβάσει τη θερμοκρασία του σώματος. Καθώς όμως το ωάριο επιβιώνει μόνο 24 ώρες, τότε είναι πολύ αργά πια για γονιμοποίηση», λέει η Τρέσι Τέλες, γυναικολόγος της ιατρικής ομάδας του Walnut Creek της Καλιφόρνια.

Γι’ αυτό οι ειδικοί συστήνουν να παίρνετε τη θερμοκρασία σας κάθε πρωί για κάποιους μήνες προκειμένου να βρείτε τους ρυθμούς του σώματός σας και να εντοπίσετε, έτσι, την πιθανή μέρα της ωορρηξίας σας. Και κατόπιν να προγραμματίσετε ώστε να έχετε σεξουαλικές επαφές εκείνες τις δύο - τρεις μέρες που προηγούνταν της μέρας που ανέβαινε η θερμοκρασία σας. Ήπιες κοιλιακές ενοχλήσεις. Γύρω στο ένα πέμπτο των γυναικών νιώθει πραγματικά την ωορρηξία του, με τρόπους που μπορεί να κυμαίνονται από ήπιες ενοχλήσεις μέχρι ξαφνικά πονάκια και που διαρκούν από λίγα λεπτά έως μερικές ώρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

:(:(

Nα σου πω την αλήθεια κ μένα με έχει αγχώσει κάπως αυτό το πράγμα γιατί ενώ μετά από μια προσπάθεια είμαι στην αναμονή(σε λίγες μέρες θα ξέρουμε) βλέπω την θερμοκρασία μου να είναι σε κανονικά επίπεδα κ μόνο σε μερικές στιγμες της μέρας πιάνει 37 κι αν!!(που μπορεί να οφείλεται και στην ζέστη)...

Τουλάχιστον είδα εδώ αυτά που απάντησαν τα κορίτσια κ πλέον ηρέμησα!!

:):):)

Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχουμε ευχάριστα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ποια εποχη με πηγες? οταν τα ειχα με τον αντρα μου.ειχα θερμοκρασια 37.3 .37.4. 37.4. ειχα καθυστερηση και εκανα ενα τεστ και βγηκε θετικο.οπα λεω τι γηνεται? περνω τηλ ενα γιατρο που εχα τοτε και μου ειπε για χωριακη,τρομακρατιμενη τοτε και ουτε αρραβωνισμενη ειμαουνα και 18 χρονων τα επεξα.παω για χωριακη και βγενη αρνητηκη.περνω τηλ τον γιατρο και μου λεει να ξανα κανω σε καμια εβδομαδα.τι θελω να σου πω.η θερμοκρασια μου ειναι παντα γυρο στο 36,4 εως 36.8.μην δινης τοση συμασια στο θερμωμετρο και αστο στην τυχη του.καλητερα να κανεις μια χωρικη κατευθιαν παρα τα παραγιατρικα,δηλαδη θερμοκρασιες και τεστ ουτε αυτα ειναι αξιοπιστα πολλες φορες.συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.μακαρι να εισαι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koρίτσια λοιπόν παρόλο που ηρέμησα σχετικά για την τιμη που πρέπει να έχει η θερμοκρασία την περιοδο της εγκυμοσύνης....δεν σταμάτησα να την παίρνω παρόλα αυτά :blush::unsure::S

Το πρωί όταν ξυπνάω έχω 36.4, 36.7

ΑΛΛΑ όλη την υπόλοιπη μέρα έχω 37, 37.2

άντε να έρθει η δευτέρα να κάνω μια χοριακή...... :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...