Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια,

ΑΝ θέλετε συμπληρώστε αυτό το ερωτηματολόγιο ..

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=O ... 1f4A_3d_3d

το έχει φτιάξει μια φίλη μου και αφορά το μεταπτυχιακό της .. Είναι εντελώς ανώνυμο και αφορά τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας !

Οσες περισσότερες φορές συμμετοχές έχει τόσο καλό βαθμό θα πάρει .. σκέφτηκα ότι θα θέλατε να τη βοηθήσετε ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :)

:silly:

• Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και εγώ Σοφία μου απάντησα …ελπίζω να βοήθησα

Κάτι άσχετο IRENEKANTE τι φωτογραφία είναι αυτή που έχεις :P ….την βλέπω και φοβάμαι:ohmy: ….πλάκα κάνω :woohoo: …τι μωρό φουσκίτσα ….αλλά με το νερό λές και πνίγετε :S :S :S :woohoo: φιλάκια

Δημοσίευση

Κάτι άσχετο IRENEKANTE τι φωτογραφία είναι αυτή που έχεις :P ….την βλέπω και φοβάμαι:ohmy: ….πλάκα κάνω :woohoo: …τι μωρό φουσκίτσα ….αλλά με το νερό λές και πνίγετε :S :S :S :woohoo: φιλάκια

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Όχι καλέ δεν το είπα για να την αλλάξεις ………έχει μουτράκι απίστευτο ……αλλά λίγο να είσαι φοβητσιάρης μπορεί και να το βλέπεις στον ύπνο σου να πνίγετε :blink::huh:

IRENEKANTE πραγματικά χιούμορ κάνω :kiss:

Δημοσίευση

Όχι καλέ δεν το είπα για να την αλλάξεις ………έχει μουτράκι απίστευτο ……αλλά λίγο να είσαι φοβητσιάρης μπορεί και να το βλέπεις στον ύπνο σου να πνίγετε :blink::huh:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...