Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχω προβλημα,δεν μπορω να βρω παππουτσια στο νουμερο μου.φοραω 35 αλλα δεν βρισκω πουθενα σε τοσο μικρο νουμερο και καθε φορα παιρνω μεγαλυτερο και μολις ανοιξει παει στην ακρη.αχ βοηθηστεμε σας παρακαλω αν ξερετε κανενα μαγαζι στη Χαλκιδα η να παραγγειλω απο το internet.

περιμενω να μου πειτε γιατι στο τελος θα κυκλοφορω ξυπολυτη :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Ειδα το πόστ σου και είπα πρέπει να απαντήσω !!!!!

Επιτέλους βρήκα μια κοπέλα που φωράει 35!!!!

Στην ΚΙΝΑ πρέπει να πάμε :laugh: :laugh:

Αλήθεια τώρα εγω που έχω 35 ψωνίζω απο e-bay και συγκεκριμένα απο αγγλία και έρχονται σε 10 μέρες !

ελπίζω να σε βοήθησα Χαρηκα για την γνωριμία συνωνούμερο μου ;):P

Δημοσίευση

ελα μωρεεεεεεεεε μην στεναχωριεσαι...εγω που φοραω 41 - βατραχοπεδιλο δηλ ειναι καλυτερα???? Εχει πολυ γελιο το ποδι μου...περναει πρωτο και μετα παο κανα τεταρτο το υπολοιπο σωμα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΧΩ 2 λυσεις (αντε βρε τυχερουλα!!!!)

λυση 1 : θα παιρνεις το 36 ή το 37 και θα το λιμαρεις!!!!!! :silly:

λυση 2 : Θα αφηνεις το νυχι μακρυ οποτε....αισιως θα φτασεις το 36-38 εστω!!!!!!!! :dry: :laugh:

αντε βρε ολα στα ειπα.... τι αλλο θες??????? :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

kouklitsa και εγω χαιρομε που υπαρχει ακομα μια κοπελα με 35 νουμερο παππουτσι!!! :laugh: νομιζα οτι ειχα μονο εγω αυτο το προβλημα.δηλαδεις μπαινεις ebay και ψαχνεις ε?

ρουλα3 εχω ψαξει και δεν εχουν τοσο μικρα νουμερα :(

pink ναι το ξερω εδω διπλα απο το σπιτι μου εχει της elite αλλα αυτα που ειναι σε τοσο μικρο νουμερο ειναι πολυ λιγα 1 το πολυ 2 και δεν ειναι και ωραια.

zaxarenia :laugh: :laugh: :laugh: να σε καλα που μου εδωσες λυση!!θα διαλεξω τη δευτερη που να καθομαι να λυμαρω τα παππουτσια :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μπορείς να βρεις και στο Μπουρνάζο κατόπιν παραγγελίας....

Φαντάζομαι πως οποιοδήποτε μαγαζί στηρίζεται από εργοστάσιο θα αναλαμβάνει παραγγελίες....

Επίσης καλή λύση είναι και τα παιδικά!!

Έχω ψωνίσει πολλές φορές παπούτσια -μπότες από παιδικό κατάστημα!

Αν και το 37 που φοράω θεωρείται φυσιολογικό!

Δημοσίευση

στο μπουρναζο εχω παει,εχω δοκιμασει παππουτσια και αφου δεν μου εκαναν ρωτησα μπορουμε να βρουμε σε μικροτερο νουμερο η κατι με μικρη φορμα και μου ειπαν οχι.σημερα περασα απο ενα μαγαζι που εχει και παιδικα παππουτσια και ειδα στα παιδικα κατι πεδιλα ασιμη και μου αρεσαν και τα πηρα :P !τι να κανω και απο παιδικα καλα ειναι αμα ειναι ωραια!θα παω και μια βολτα στο crocodilino ;)

τελικα και μεγαλο νουμερο να φορας και μικρο το ιδιο προβλημα εχεις!

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! :)

αμα ξερετε και καμια αλλη λυση δεκτη!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...