Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγελαδακι μουυυυυ .μου το εφεραν δωρο αλλά δε μου εκανε...πολυ ωρα ..πολυς κοπος!!! Μετα μου εκανε δωρο η κολλλητη μου η φιλη που ειναι και μαια το swing ...καμια σχεση ..τελειο μπροστα στο mini electic!!

Δημοσίευση

Κι εγώ αυτό είχα όσο θήλαζα. Είναι όμως για περιστασιακή χρήση (μην περιμένεις δηλ. να εξασφαλίζεις 2-3 γεύματα του μωρού την ημέρα με αυτό) και επίσης ίσως σου δημιουργήσει μια ψιλοδυσφορία κατά την άντληση. Εγώ αντλούσα κάθε βράδυ με αυτό περίπου 120μλ σε 10 λεπτά. Η ποσότητα που αντλείς όμως να έχεις υπόψη σου έχει να κάνει με το πόσο ανταποκρίνεται το στήθος στο κάθε θήλαστρο.

Δημοσίευση

Οχιιιι μη το λες αυτο!!!

το ιδιο ελεγα κ γω γιατι με το θηλαστρο δεν εβγαινε σταγονα....

κι ομως θηλαζω ακομα...χιχιιχι

δες το τικερακι μου...ειμαστε 9,5 μηνων!!

αυτες οι φοβιες κ το αγχος μας φταινε για ολα...

Δημοσίευση

Σωστά τα λένε τα κορίτσια. Μόνο με νοσοκομειακό θήλαστρο θα βγάλεις πολύ γάλα και γρήγορα.Μη μπαίνεις στη λογική "δεν έχω γάλα". Αν το παιδί βάζει βάρος κανονικά και "τα κάνει", τέλος. Κάθε στήθος ανταποκρίνεται διαφορετικά σε κάθε θήλαστρο.

Δημοσίευση

και γω αυτό έχω αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο και αν πέτρωνε το στήθος μου ή ήθελα να πάω έξω και να εξασφαλίσω γαλατάκι για τη μικρή. Διαφορετικά, το καλύτερο θήλαστρο νομίζω πως είναι το στοματάκι του μικρού μας

Δημοσίευση

kokoraki έγραψε:

Σωστά τα λένε τα κορίτσια. Μόνο με νοσοκομειακό θήλαστρο θα βγάλεις πολύ γάλα και γρήγορα.Μη μπαίνεις στη λογική "δεν έχω γάλα". Αν το παιδί βάζει βάρος κανονικά και "τα κάνει", τέλος. Κάθε στήθος ανταποκρίνεται διαφορετικά σε κάθε θήλαστρο.

Συμφωνώ..

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...