Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Kateriniooεγω επειδή έχουμε κ μια ωρα κ κατι δρόμο σίγουρα θα βαλω παντελονι με μπλουζα. Σε περίπτωση που θ θελει να θηλάσει τ μωρο. Κάτι ελαφρύ τύπου παντελόνα. Αν ήμουν πιο κοντα θα σκεφτόμουν κ τ φορεμα.
Και εγ αυτό. Μονο πιτζάμα. Και λέω έχουμε μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορώ μόνο με πιτζάμα παντού! Μέχρι και στο σχολείο που παίρνω το μικρό, με κουράζει που ντύνομαι και πρέπει να βάλω ρούχο.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε κορίτσια και χαζό. Με τι ρούχα βγήκατε ή θα βγείτε από το μαιευτήριο; Νιώθω ότι θα ήθελα φουστάνι για να μην με πιέζει τίποτα. Το χειμώνα που γέννησα το γιο μου ήταν χοντρά τα φουστάνια και έβαλα ένα. Τώρα Μάιο θα είναι πιο λεπτά και λέω με τα λοχεία κλπ μήπως δεν είναι καλή ιδέα. Τι σκέφτομαι και εγώ ε;;; Έχω τα προβλήματα μου…
Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία..
Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.