Μετάβαση σε περιεχόμενο

κλιματιστικο,ανεμιστηρας...??????τι να επιλεξω??

Recommended Posts

μανουλες καλησπερα.

η μπεμπα μου ειναι 8 μηνων σχεδον.θελω να ρωτησω τωρα το καλοκαιρι τι σκοπευετε εσεις να βαλετε στο δωματιο του μωρου σας για να δροσιζεται..

σκεφτηκαμε ανεμιστηρα οροφης αλλα μας ειπαν οτι δεν κανει γτ θα φυσαει το μωρο..για να παρουμε εναν καλο ανεμιστηρα δαπεδου πρεπει να δωσουμε καμια 100αρια ευρω αλλα κ παλι..τις ζεστες μερες θα φυσαει ζεστο αερα.

οποτε μας μενει το κλιματιστικο..ενα μικρο που θα δουλευει ισα ισα για να δροσιζει,με ανοιχτο λιγο το παραθυρο για να γινεται ανακυκλωση αερα κ με τη μικρη να φοραει μπλουζακι..

τι λετε?εσεις τι εχετε βαλει στα δωματιακια τους?

ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου. Εγώ πριν γεννήσω είχα ήδη βάλει εννιάρι κλιματιστικό στο δωμάτιο του μωρού, σε σημειο μακριά από την κούνια. Τώρα που τον κοιμίζω εκεί (είναι 4,5 μηνών), το ανάβω αλλά στους 25 βαθμούς (μην ξεπαγιάσει). Φρόντισα να μην κάνω σκόντο στο κλιματιστικό του παιδιού, έβαλα πολύ αξιόπιστης μάρκας inverter με διάφορα φίλτρα κ.λπ. για να μπορώ να είμαι όσο γίνεται πιο σίγουρη για την ποιότητα του αέρα. Ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε ότι όλα είναι καλώς καμωμένα...'Αλλωστε τα μωρά ζεσταίνονται πόλύ και προκειμένου να του εξασφαλίσω έναν καλό ύπνο, προτίμησα τη λύση που σου είπα. Το ΄σπίτι μου δεν είναι και το δροσερότερο του κόσμου!!!

κοκορακι μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.κ εμεις εχουμε αρκετη ζεστη κ ακομα τωρα μολις ξεκινησε το καλοκαιρι...θυμασαι περιπου ποσο πηγε ολο αυτο το συστημα με τα φιλτρα που λεες κ πως θα τα ζητησω???

καλυψώ μου, εμείς επιλέξαμε κλιματιστικό mitsubishi (το ψάξαμε πολύ και αυτά μαζί με τα Daikin είναι τα καλύτερα) και μας πήγε πριν 9 μήνες περίπου 900€ με την τοποθέτηση και το ΦΠΑ. Είναι λίγο τσουχτερό, το ξέρω αλλά για το δωμάτιο του μωρού δε θα έβαζα τίποτα λιγότερο. Όσο για τα φίλτρα, το αντίστοιχο daikin είχε περισσότερα "κόλπα" και φιόγκους αλλά ήταν και αρκετά πιο ακριβό. Πάντως, μη διανοηθείς να βάλεις ανεμιστήρα, γιατί όπως πολύ σωστά είπες θα φυσάει ζεστό αέρα. Πρόσεξε απλά όταν θα βάλεις κλιματιστικό να μην χτυπάει ο κρύος αέρας το μωρό (εγώ γυρνάω τις περσίδες προς τα επάνω και προς τον αντίθετο τοίχο).

εμεις εχουμε κλιματιστικο αλλα το εχουμε στο σαλονι. οταν το αναβαμε περσυ (φετος δεν το εχουμε χρησιμοποιησει ακομα) φροντιζαμε να μην ειναι το παιδι στο σαλονι.

αποψη μου ειναι να μη βαλεις τιποτα στο δωματιο του παιδιου, ειδικα κλιματιστικο. αν ειναι δυνατο το κλιματιστικο θα παει δροσια σε ολο το σπιτι χωρις να φοβασαι αν κρυωσει το παιδι.

Μαιμουδάκι μου καλά τα λες αλλά όταν το σπίτι είναι φούρνος, δεν παλεύεται με το κλιματιστικό του σαλονιού. Επίσης, δε μπορεί να ανάβει ολημερίς το κλιματιστικό στο σαλόνι (18άρι ή και μεγαλύτερο στα περισσότερα σπίτια) έτσι ώστε να παίρνει τον υπνάκο του το μωρό π.χ. το μεσημέρι στο δωμάτιό του. Δε λέω, καλύτερα το φρέσκο αεράκι αλλά ζούμε στη ρημαδοπρωτεύουσα, μέσα στο τσιμέντο και τη ζέστη και τα μωρά δεν παύουν να υποφέρουν με τη ζέστη. Εμένα το σπίτι μου από τώρα είναι πολύ ζεστό, σκέψου όταν αρχίσει καύσωνας..... :blink:

κοριτσια πηρα γνωμες υπερ κ κατα για τα κλιματιστικα.η αληθεια ειναι οτι κ εγω το φοβαμαι αλλα κανει παρα πολυ ζεστη εδω στην αθηνα κ δε νομιζω οτι θα το αποφυγουμε..... :(

Καλυψωμαρακι μου

σου το εγραψα κι στο δικο μας

εγω θα βαλω σιγουρα κλιματιστικο στο παιδικο

γιατι ηδη λεει 30 βαθμους και τα μικρα ξεσκεπαζονται μονα τους

αφου οταν τα βαζω στο κρεβατακι τους κανουν σαν γατουλες οταν ειναι δροσερα - τριβονται πανω τους

τωρα το οικονομικο του καθενος δεν μπορω να το καθορισω

κοιτα να δεις και στο σαλονι ειχαμε βαλει υποτιθεμενα απο ατ κλαυτερα μηχανηματα και ευχαριστημενη δεν ειμαι

φυσικα δεν μπορω να δωσω και για ενα 9αρι 1000ευρω

που εχω βρει και ειναι οντως παρα πολυ καλο

οποτε θα βρω ενα στα μετρα μου και θα το παρω

kalypso, συμφωνω απολυτα με τους λογους για τους οποιους απερριψες τους ανεμιστηρες!

Για το κλιματιστικο ριξε μια ματια σε αυτο το λιγο παλιοτερο θεμα...

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=390340

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΒΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΡΟΣΙΑ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ. ;)

εμας δυστυχως δε βολευει η διαρρυθμιση των δωματιων για να αναβω καποιο αλλο κλιματιστικο κ να μπαινει η δροσια στο δικο της .κ ηδη κανει πολλη ζεστη ρε κοριτσια,,.ενταξει σημερα κ αυριο πεφτει λιγο η θερμοκρασια αλλα τα καλοκαιρια απο δω κ περα προβλεπονται καυτα!!!με ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο κ πολυ χαμηλη ενταση αντε κ με ενα φανελακι δε νομιζω να εχουμε θεμα...

μαρκερ μου δυστυχως κ εγω δε μπορω να δωσω τοσα λεφτα αν κ θα ηθελα να της βαλω το καλυτερο...με ενα προχειρο υπολογισμο βλεπω ανετα 500 ευρω...λιγα λεω????

Μαρακι μου σιγουρα ολοι θελουμε το καλυθτερο για τα παιδακια μας

αλλα τι να κανουμε και τα κωλολεφτα τα χρειαζομαστε

εμεις εχουμε βρει γυρω στα 600 ενα αρκετα καλο

τωρα τι να σου πω δεν ξερω και ποσο πανε γενικα

ψαξτε το παντως

δε χρειαζεται να παρετε την ακριβοτερη μαρκα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...