Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΧΘΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΝΝΟΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ... ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ :( ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX! Nα'ξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω ! Και εγώ έτσι ακριβώς ένοιωθα στην αρχή .. εμένα ο μπέμπης μου είναι 4 1/2 μηνών και έχω γυρίσει στη δουλειά εδώ και ένα μήνα!

θα σου κακοφανεί στην αρχή αλλά μετά θα το "συνηθίσεις " κάπως ! Απλά θα τρέχεις σαν παλαβεί να γυρίσεις γρήγορα σπίτι (εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ---ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ --- ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ---ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ----ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ---ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...