Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλά, καρακίτς ήταν κι ο Αλκαίος. Οι χορευτές μου θύμισαν ντραγκ σόου! Η χαρά του γκέι!!!

Γενικά εμένα μου άρεσε της Γερμανίας αρκετά. Περισσότερο μου άρεσε Αρμενία και Αζερμπαιτζάν. Και λίιιιγο της Γαλλίας γιατί μου θύμισε ότι έρχεται μουντιάλ!!!!

Ζαχαρένια, αλήθεια, συμφωνείς μαζί μου;;; ωχ...κακό σημάδι!!!

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

Καλά, καρακίτς ήταν κι ο Αλκαίος. Οι χορευτές μου θύμισαν ντραγκ σόου! Η χαρά του γκέι!!!

Γενικά εμένα μου άρεσε της Γερμανίας αρκετά. Περισσότερο μου άρεσε Αρμενία και Αζερμπαιτζάν. Και λίιιιγο της Γαλλίας γιατί μου θύμισε ότι έρχεται μουντιάλ!!!!

Ζαχαρένια, αλήθεια, συμφωνείς μαζί μου;;; ωχ...κακό σημάδι!!!

:blink::blink::blink: :woohoo: :blink::huh::ohmy::dry:

:blush: :woohoo: :woohoo: :side:

εγω ετρωγα σουβλακια δεν ειδα καμμια αλλη χωρα μονο ΤΣΥΠΡΟΝ και χρεωκοπημενη ΕΛΛΑΝΤΑ!!!!!!!!! Καλα η ΚΥΠΡΟΣ μου αρεσε πολυ...σαν ασμα..

πολυ ωραια μπανταντα...εε μπαλαντα!!!! :blink: :silly:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ισως ειμαι λιγο ακραια κατερινιω αλλα πιστευω ο.τι οποιος και να ειναι ο λογος που μπαινει 2 προσωπο δεν αγαπας αρκετα το η τη συντροφο σου...δεν αφηνεις οταν αγαπας..αρα δεν ειναι μονο η επιβεβαιωση η τα κενα..το πρωταρχικο ειναι οτι εχεισ σταματησει να αγαπας...

Καλημέρα!!!!Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου!!Γιαυτό το λόγο έγραψα ότι το έχω κάνει αλλά τελικά δεν αγαπούσα τον άνθρωπο που είμασταν μαζί.Όταν αγαπάς πραγματικά δεν μοιράζεσαι...

Μην με πείτε άσχετη,εγώ στο θέμα της Liberty μπήκα να απαντήσω και είδα ότι το θέμα άλλαξε στη Eurovision!!Να πω λοιπόν ότι μια χαρα ήταν ο Αλκαίος και η 8η θέση.Μου άρεσε και της Γερμανίας αρκετά θα έλεγα.Να ρωτήσω;Τα προσόντα του λυράρη τα προσέξατε το Σάββατο ή είδατε ΟΛΑ10 χθες;

Εγώ τα είδα χθες γιαυτό ρωτάω,μήπως με έχει τυφλώσει τελείως ο έρωτας για τον άντρα μου και βλέπω μόνο τα δικά του προσόντα;

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ηταν και ωραιος κοριτσια...ε? :blush::dry::dry: φταινε οι ορμονες μη μου δινετε σημασια :dry::dry:

δεν σου δίνουμε...χαχα :P:P

το χεις συνειδητοποιήσει ότι σε 9 μήνες θα πάρεις στην αγκαλίτσα σου το αγγελουδάκι σου???????????

κοίτα να απολαύσεις αυτους τους μήνες και να χεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!ας μην ξεχνιόμαστε και με το θεμα που άνοιξες ε?μακια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ασε το θεμα καρολινακι μου...παντα ασχετα λεγαμε...εγω και η ζαχα....γνωστες ως κατεστραμμενες....χαχαχαχαχαχαχα..καταστροφεις :P:P:P:P ευχαριστω καρολινακι...δεν το εχω καταλαβει ακομα..σοβαρα...χαμπαρι...

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

κατερινιω τι προσοντα????????τι εδειξε????οχι ρε μαμωτο.......δε τα ειδα...και χτυπαω κοκκινο τωρα απο ορμονες...εγκυμοσυνη φταιει...

Το φουσκωτό πραματάκι του.....Απλά παραήταν φουσκωτό!!!!Όσο για τις ορμόνες,μην δικαιολογείσαι πουλάκι μου,τα ίδια περναω η άμοιρη μάνα!!!Σήμερα ας πούμε απ'την ώρα που ξύπνησα θέλω να κλαίω συνέχεια,χωρίς λόγο εννοείται..Είναι και ο καιρός χάλια...

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ασε το κλαμα ειναι η ειδικοτητα μου...ασε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πλάκα έχει και αυτό πάντως,γίνεσαι τόσο soft με την εγκυμοσύνη που απορείς με τον εαυτό σου....Σε συγκινούν τα πάντα!!!!!

Μακάρι να μην έχεις τίποτε δυσάρεστο σε όλη την εγκυμοσύνη σου και να κλαις μόνο....

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι είπαμε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...