Μετάβαση σε περιεχόμενο

νομιζω πως δεν παμε καλα

Recommended Posts

ο αντρας μου ειναι κολλημενος στο κομπιουτερ του ... παιζει κατι παιχνιδια με διαστημοπλοια , με πολεμους και αλλα βιαια παιχνιδια . χτες δεν μιλησαμε σχεδον καθολου .

οταν γνωριστηκαμε δεν ειχα καταλαβει το κολλημα του . 11 χρονια πριν . βλεπομασταν μετα τις οχτω επειδη πηγαινα στα ιεκ , δεν ηξερα πως περναει το απογευμα του . και οταν παντρευτηκαμε στις αρχες εγω δουλευα τα απογευματα . μα μολις σταματησα απο τη δουλεια τοτε καταλαβα ποσο κολλημενος ηταν - 9 χρονια πριν -. τον περιμενα να ερθει απο την δουλεια στις 4 ή ωρα για να φαμε μαζι και αυτος ετρωγε αρπαχτα και κλεινοταν στο σκοτεινο δωματιο του υπολογιστη και μπαμ μπουμ! ημουν ηδη εγκυος τοτε . του εκανα παραπονα οτι θελω παρεα , τιποτα αυτος ! "εγω δεν ειμαι φιλος σου , να βρεις φιλες να κανεις παρεα" το θυμαμαι και μου ερχεται να βαλλω τα κλαμματα . γεννηθηκε το πρωτο παιδι ,ηρθε πολυ γρηγορα και το δευτερο εγω τρελαμμενη και αυτος εκει κλεισμενος στο σκοτεινο δωματιο . και η κατασταση συνεχιζεται ως σημερα . εχω ανοιξει ποσες συζητησεις πανω σαυτο το θεμα , ολες οδηγουν σε αδιεξοδο ." ολη μερα δουλευω σαν τον μ@#@κα θελω να κανω οτι θελω στον ελευθερο χρονο μου " κατι τετοια μου λεει και τσακωνομαστε . παιρνει αδεια απο την δουλεια και κολλαει απο το πρωι στο παλιοπαιχνιδο του .και οταν δεν παιζει μιλαει με τις ωρες στο τηλεφωνο με τον αδερφο του σχετικα με το παιχνιδι . και αν του καταστρεψουν το διαστημοπλοιο του κανει σαν να του κλεψαν το αυτοκινητο . και οταν κερδιζει σαν να κερδισε το λοττο . εχω περασει πασχα που να κοντευει ο παπας να πει το χριστος ανεστη , να ριχνουν εξω πυροτεχνηματα και αυτος μπαμ μπουμ , και να περιμενω να τελειωσει το παιχνιδι να παμε εκκλησια .

χτες ειχα παει με τα παιδια στην εκκλησια . αυτος εκει στο διαστημα του . τα παιδια ηθελαν να πανε στην γιαγια . "πηγαινε τα στην γιαγια τους " του λεω ," ουφ ασε με , με βαζεις αγγαρεια " το βραδυ καποια στιγμη που πηγα να παραπονεθω ξερετε τι ειπε? "δεν φτανει που θυσιασα τον χρονο μου για σας την περασμενη εβδομαδα ( ξερετε γιατι? πηγαμε σουπερ μαρκετ).

εγω που θυσιασα 9 χρονια και αλλα ποσα , που θυσιασα εμενα τι να πω εγω ?

απο δω και περα οι γονεις θα πρεπει να συμβουλευουν τα παιδια τους " μακρια απο χαρτοπαιχτες , αλκολικους ναρκωμανεις και εθισμενους στα ηλεκτονικα παιχνιδια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουλιτσα ακριβως το ιδιο προβλημα εχει η νυφη μου με τον αδερφο μου!!!ακριβως τις ιδιες απαντησεις περνει οταν του λεει ξεκολα απο κει!!!!ειναι κολλημενος με το ικαριαμ δεν ξερω αν το ξερεις!!!εχουν ενα παιδακι 5 χρονων εκεινος δουλευει μεχρι τις 5 και μετα τσουπ στο κομπιουτερ!!!

εχει κανει πολλες προσπαθειες η νυφη μου και η αληθεια ειναι οτι κατι εχει πετυχει!!!!τωρα πανε σε ψυχολογο!!!ολα καλα!!πρεπει να καταλαβει οτι τις ελευθερες ωρες τις περνας με αυτους που αγαπας!!!!η νυφη μου τον απειλησε οτι θα τον αφησει αλλα πολυ σοβαρα και απο τοτε πηρε τα μπρος του το αδερφακι μου!!!!η για να εχει και αυτος την ευχαριστηση του τα εχουν μοιρασει,και καλα κατσε 2 ωρες ασχολησου με μας μετα μετα παλι λιγο καπως ετσι!!!ειναι εθισμος πιθανον δεν το χει παρει χαμπαρι ο αντρας σου τι κανει στην ζωη του ζωη σας!!!!

ναι οκ ειναι καμενο στο pc αλλα δες το και αλλιως ουτε αλκοολικος ειναι ουτε σε βαραει ουτε σε βριζει(φανταζομαι)

ουτε τρεχει πισω απο γυναικες ουτε σε καφενεια παει!!!!!!!!!!!!!!!

μια ειναι η λυση για εσας

ασχολησου και εσυ με pc games οχι μπα μπου αλλα υπαρχουν και αλλα πιο χαλαρα παιχνιδια οπως mmrpg αυτη την περιοδο ασχολουμαστε μαζι με τον αντρα μου με ενα free mmo jade dynasty poy μπαινει σε μποτ mode και δεν ασχολησαι ολη την ωφρα μαζι του

γιατι εχουμε και την μικρη και δεν μπορω να παιζω πολυ μονο μια δυο ωρες το βραδυ

μην το βλεπεις τοσο ανταγωνιστικΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

θα μπορουσε να πηγαινει στα καφενια σε μπαρακια με φιλουσ και να μην ηξερεσ τι σου γινεται να βλεπει και αλλες αυτο ειναι σχετικα ανωδυνο

οπως λεει και εκεινος αυτο ειναι το μονο που τον χαλαρωνει νομιζω πως αν του αφιερωσεις λιγο χρονο να ασχοληθεις με αυτ που αγαοπαει και εκεινος θα σου αφιερωνει πιο ευχαρστα τον επιπλεον χρονο που ζητας δοκιμασε παντως δεν χανεις και τιποτα

ελενη τα ιδια επιχειρηματα προβαλλει και αυτος . εμενα ομως μου λειπει η συντροφικοτητα και η επικοινωνια . αν παιζω και εγω παιχνιδια ποιος θα κραταει το σπιτι ?

σε καταλαβαινω,περασαμε κι εμεις αυτο το σταδιο..

οταν προσπαθουσαμε για μωρο,δεν ηταν και πολυ καλα επειδη δεν τα καταφερναμε και εκει "ξεχνιοταν"..με τις ωρες..επικοινωνια μηδεν..απο τοτε που αρχισα κι εγω να παιζω παιχνιδια ομως,το εκοψε!!!εγω στον υπολογιστηγ ολη μερα,κι εκεινος στο play station..ωραιο ζευγαρι ημασταν!!!

δεν του αρεσε ομως,ενιωσε παραμελημενος,γιατι τοσο καιρο καθομουν κι εγω σαν την ηλιθια και του μιλουσα με τις ωρες ενω επαιζε,να ειμαστε παρεα τουλαχιστον.καθομουν και εβλεπα εκεινο το αθλιο ποδοσφαιρακι,ειχα μαθει απ εξω τους παικτες.αλλα απο τοτε που την "ψωνισα" και κλεινομουν στο γραφειο και δεν του εδινα σημασια ,ερχοταν αυτος!!!

εγω σκεφτομαι να κανω κατι αλλο και πειτε μου αν θα πιασει . να βγαινω , και να πηγαινω ποτε στη μια για καφε ποτε στην αλλη . μπα, χαμπαρι δεν θα παρει .

ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΟΣΤ ΠΑΘΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!

Κ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ.. :blush:

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.. :angry:

ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ??!!

Μήπως θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό, ο οποίος ίσως να μπορέσει να τον βοηθήσει???

Κατα την ταπεινή μου γνώμη ,στην οικογένεια η ουσιαστική παρουσία και των δυο γονιών είναι απαραίτητη για την διαπαιδαγωγιση των παιδιών... το ότι είναι απλά παρών στο σπίτι και ασχολείται, όπως μας λες συνεχώς και αδιαλείπτως με ένα παιχνίδι .. δεν μου λέει τίποτα θα προτιμούσα ένα πιο ενεργό μέλος ..καταλαβαίνω το παράπονό σου και ας μην είμαι στη θέση σου...

Εύχομαι, να πάνε όλα καλά κοριτσάκι!!! :)

δεν ειπα να παιζεις και εσυ με τις ωρες

ειπα να ξεκλεψεις μιση ωρα μια ωρα να βρειτε ε3να παιχνιδι μαζι

επειδη ξερω πως ειναι να εχεις σπιτι και μπεμπινι μαζι για αυτο σου προτεινα και συγκεκριμενο που δεν χρειαζετε παραπανω να ασχοληγθεις μαζι του

ειδια στναρχη φιερω03

νεις 10 λεπτα και φευγεις για ωες ολοκληρες!!!!!!!!!

και ειστε και οι 2 ευχαριστημενοι

πριν γεννησω επαιζα μαζι με τον αντρα μου 3 ωρες 4 δαφορα παιχνιδια και σαββατοκυριακα

φταναμε κ0αι2 8+ωρα κολλημενα

αλλα οταν ηθελα και εγω ξεκολησουμε πηγαιναμε και τη βολτα μας,

ολη μερα δουλευω σαν τον μ@#@κα θελω να κανω οτι θελω στον ελευθερο χρονο μου " κατι τετοια μου λεει και τσακωνομαστε .

Καλημέρα Ρούλα 3

Έδω που έχει φτάσει η κατάσταση φταις λίγο κι εσύ. Του είπες ποτέ τι υποχρεώσεις έχει ένα σπίτι; Σκούπισμα , σφουγγάρισμα , νεροχύτης..., μαγείρεμα, μπουγάδες , μπάνια και άλλα πολλά.Και το πιο σημαντικό, δεν του είπες από την αρχή ότι πρέπει να συμμετέχει σε όλα αυτά. Έτσι λοιπόν θεωρεί ότι από την ώρα που γυρίζει στο σπίτι έχει ελέυθερο χρόνο. Δεν μπορεί να σε καταλάβει ούτε να νιώσει την κούραση σου. Έγω θα σου προτείνω κάτι , εσύ κάνε αυτό που σου ταιριάζει.

Ένα απόγευμα θα παίζει , ένα απόγευμα του αφήνεις τα παιδιά και κάνεις εσύ κάτι για σένα πχ. γυμναστήριο. Πάντως προσπάθησε να σώσεις το γάμο σου για τα παιδιά σου , πάνω απ'όλα.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Kοιτα και εμενα ο αντρας μου ειναι κολλημενος με τα pc games και να σου πω την αληθεια δεν με ενοχλει τρελα...μερικες φορες παιζω και εγω!!Οσα κοριτσια εχουν παιξει το καταλαβαινουν οτι η ωρα περνα και δεν το καταλαβαινεις!Παντως την αληθεια θα την πω εγω οταν θελω βοηθεια ή θελουμε να παμε καπου τα παραταει!

Το να σου πει καποιος οτι θυσιασε το χρονο του ειναι υπερβολικο ομως!

Πιστευω η λυση στο προβλημα σας ειναι η συζητηση!

JENNI έγραψε:

ολη μερα δουλευω σαν τον μ@#@κα θελω να κανω οτι θελω στον ελευθερο χρονο μου " κατι τετοια μου λεει και τσακωνομαστε .

Καλημέρα Ρούλα 3

Έδω που έχει φτάσει η κατάσταση φταις λίγο κι εσύ. Του είπες ποτέ τι υποχρεώσεις έχει ένα σπίτι; Σκούπισμα , σφουγγάρισμα , νεροχύτης..., μαγείρεμα, μπουγάδες , μπάνια και άλλα πολλά.Και το πιο σημαντικό, δεν του είπες από την αρχή ότι πρέπει να συμμετέχει σε όλα αυτά. Έτσι λοιπόν θεωρεί ότι από την ώρα που γυρίζει στο σπίτι έχει ελέυθερο χρόνο. Δεν μπορεί να σε καταλάβει ούτε να νιώσει την κούραση σου. Έγω θα σου προτείνω κάτι , εσύ κάνε αυτό που σου ταιριάζει.

Ένα απόγευμα θα παίζει , ένα απόγευμα του αφήνεις τα παιδιά και κάνεις εσύ κάτι για σένα πχ. γυμναστήριο. Πάντως προσπάθησε να σώσεις το γάμο σου για τα παιδιά σου , πάνω απ'όλα.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

fysika kai ta exoume pei auta . h apantish tou einai " ego douleuo" . esy den exeis kanenan sto kefali sou kai tetoia . sto gymnasthrio phgaina ena diastima kai ta paratisa . autos sti kosmara tou kai ta paidia allonizan mes sto spiti kai eixa perrisoteres doulies meta.

Και ο δικός μου άντρας είναι τρελός με ότι έχει να κάνει με pc. Ικαριαμ- παιχνίδια online- αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα έτσι ήταν.

Βέβαια, έχουν έρθει στιγμές που και γω παραπονέθηκα στις φίλες μου ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα άλλο απο το να παίζει. του το λέω όμως όταν ξεφεύγει και εκείνος -το καταλαβαίνει ότι υπερβάλλει. μου λέει'αν δεις ότι κολλάω πολύ να μου το λες'.

Κορίτσια τελικά όλα τα αγοράκια το ίδιο θεματάκι έχουν με τα παιχνίδια- το θέμα είναι να το χειριστείς σωστά απο την αρχή.

Στο σπίτι έχουμε ένα τεράστιο γραφείο, με ενα Pc και το δικό μου λαπτοπ διπλα- σαν netcafe είμαστε. εγώ σερφάρω- εκείνος παίζει.

αλλά- όταν το παρακάνει -χτυπάει καμπανάκι.

βεβαια εμείς παιδιά ακόμα δεν κάναμε- και καταλαβαίνω απόλυτα την κοπέλα που άνοιξε το θέμα και παραπονιέται.

Κοιτα...και εμενα ο αντρας μου επαιζε xbox και ενα αλλο στον Η/Υ.Να σου πω την αληθεια το προτιμω ετσι απο το να εβγαινε και να μην γνωριζα τι εκανε ή να μιλαγε στον Η/Υ.Πριν μεινω εγκυος εκανα το μπανακι μου, εφτιαχνα τα νυχια μου(ειχα χρονο πολυ για εμενα) και μετα καθομουν και λιγο μαζι του να δει οτι ενδιαφερομαι.Τωρα με την μικρη μου μενει πολυ λιγο χρονος αλλα παλι το ιδιο κανω αν και ο αντρας μου εχει ψιλοβαρεθει τα παιχνιδια.Παίζει καμια φορα μονο ενα online με τους φιλους του.Το προτιμω απο το να μιλαγε με καμια σουσουραδα!

Απολαυσε το χρονο που εχεις και καποια στιγμη θα του περασει.Δεν χρειαζονται ακραια πραγματα ουτε να νομιζουν οτι ειμαστε κολλημενες απο πανω τους....

to na vro doulia sigoura tha voitouse emena san atomo . tora gia to gamo mas den xero .

ypirxe mia mikri fasi , ante na htan enas minas , pou paizame mazi ena paidiko paixnidi me kati skoulikakia,( otan den eixame paidia ) , meta genisa kai den hthela na paixo.

den ton vlepo na varietai pote , giati xekinaei kainourio paixnidi . tora paizei to eve on line , edo kai 3 xronia !

me anusixi pou o gios mou 8 eton kolaei dipla tou kai ta theorei ola ta alla vareta . varietai na diavasei , den thelei na ton grapso se kammia exosxoliki drastiriotita .

geia sou roula mou.egw prosopika pisteuw oti ginete poli einai problhma....hte legete poto hte tsigaro,xartia...oti enai poli kai den einai se fisiologika epipeda tote yparxei problhma.apo oti katalaba oso eleythero xrono exei protimaei na peksei para na einai me thn oikogeneia tou ara yparxei kapio problhma,o idios malon den einai kala kai ksedinei ekei an htan xaroumenos me th zwh tou tha prothmouse na ekane pragmata me ta paidia tou!!egw pistebw oti prepei na to deis pio sobara kai na apethseis ena suzhgo kai patera twn paidiwn sou giati ton exeis xasei..

Η αληθεα ειναι πως οταν εισαι σπιτι με τα παιδια φυσικα και κουραζεσαι ομως δεν εχεις κανεναν πανω απο τοκεφαλι σου να σε βριζει και να μην αναγνωριζει την αξια σου

εχω δει πως συμπεριφερεται το αφεντικο του αντρα μου απο κοντα σε ολους και μιλαμε οτι ανοιγει το στομα του και για καλημερα εχει ενα αει γ@%$^@#ου τι κανεις Ρε μ......α

εναν τετοιο να εχεις δεν θελεις τιποτα αλλο!!!!

ειναι μερικες μερες ειδικα που για να μην ξεσπασουν πανω μας που δεν τους φταιμε και ο δικος μου κλεινεται και δεν μου μιλαει παιζει και δεν τα βγαζει τα προβληματα της δουλειας του στο σπιτι

συγκριτικα με εκεινους εμεις εχουμε το σπιτακι μας και ζουμε στον παραδειθσο!!

ρουλα μου σ εκαταλαβαινω απολυτα .Οταν νωρισα το αντρα μου το 1994 δνε υπηρχε ιντερνετ αλλα επαιζε αλλα παιχνιδια επειδη εγω δουλευα αρκετες ωρες και δνε ειχα την ελέυθερια απο το πσιτι να βγαινω εκεινος ειχεκολλησει και επειδη τα οικονομικα μας δε ηταν να βγαινομε συνεχεια εξω αρααμε σπιτι με την παρεα μας αυτος λοιποειχε κολλησει με ενα κολλητο καιολη την ωρα εκει καποια στιγμη του ειπα οτι με ενοχλει καιμου ειπε :αυτο ειναι το ενδιαφερον μου ετσι αποκτησα και εγω ενδιαφεροντ , εβγαινα για καφε με τις φιλες μου και οταν μο ελεγε να βγουμε το απανταγα οτι εγω μπορω μονο συγκεκριμενες ωρες και επεφταν πανω στην ωρα που επαιζε ετσι σιγα σιγα το πηρε το μυνημα ουδεν αντικαταστατος .Τωρα ασχολειτε με το ικαριαμ και τις φιλετικες αλλα ωρες που εγω θα ειμαι στη δουλεια η θα βεπω κατι στη tv εγω δεν θεωρω σωστο να ριχνουμε δκαιολοιες του τθπου :δεν παει καφενειο δνε εχει γυναικες δνε ναι αλκοολισμος δηαδη θα επιλεγατε ποτε να ανοιγατε σπιτι με εναν τετοιο ανθρωπο ; Ναι σαν νεος θα εχει ενδιαφεροντα αλλα οταν κανεις οικοενεια προσαρμοχζεις το τροποσου συμφωνα με τις ανγκες τις οικογενειας σου .Πες του δυναμιακ η ασχολεισα με το υπολογιστη δυο ωρες την ημερα και εγω εκινη την ωρα θα ειμαιγια καφε που σημαινει οτι απαιτω τσπιτι να ειναι αψογο η μετα κανε το άλλο :ασετον χωρις φαι η χωρις σοβρακο πλυμενο και αν σου πει οτιδηποτε π του δνε μπορουσα αγαπη μουειχα να ασχοληθω με τα παιδια αφου μεσα στο σπιτ περνανε απο τα χερια μου και ετσι για να του τη σπασεις ασχολησου και εσυ με τη farmerama .μην φοβασαι να σηκωσει φωνη τι θα κανει ; θα φυγει ; οχι αγαπη μου εχουν βολευτει μια χαρα καιξερουν οτι δνε θα ανεχτει καμια γυναικα αυτου του ιδους την συμπεριφορα .Ειναι απαραεκτο κατα τη γνωμη μου να τους δκαιολογομε κιολας τι σημεινει ειναι αντρας ; ας τα εκνε ελευθερος οχι πατερα με 2 αιδια ας ασχολθει το βραδυ η καποιες αλαλες ωρες οχι ετσι .Αχ φοντωσα καιμου ανεβηκε ο πυρετος ειμαι αρρωστουλα ,Ωρμα του

alkost έγραψε:

..επικοινωνια μηδεν..απο τοτε που αρχισα κι εγω να παιζω παιχνιδια ομως,το εκοψε!!!εγω στον υπολογιστηγ ολη μερα,κι εκεινος στο play station..ωραιο ζευγαρι ημασταν!!!

μια απο τα ιδια :( αλλα ειδα οτι με γκρινια,απειλες και μουρμουρα δεν εβγαζα τιποτα...οποτε ξεκινησα κι εγω να παιζω ωσπου ειδε οτι ειμασταν αλλου ο καθενας και κατι δεν του πηγαινε καλα :silly: και...το εκοψε!!!

του πηρα εν το μεταξυ ενα παιχνιδι δυσκολο με γριφους,ιστοριες και διαφορα τετοια περιεργα και παιζουμε μαζι εκεινος περναει τις πιστες(που δεν τα καταφερνω εγω)κι εγω λυνω τους γριφους(που δεν μπορει εκεινος)

περναμε καλα μαζι πλεον και οχι χωρια

ρουλα καλησπερα. ο αντρας σου ειναι εξαρτημενος με το pc του. Ισως ακουστω υπερβολικη αλλα υπαρχουν -στο εξωτερικο σιγουρα- μερη γαι απεξαρτηση απο υπολογιστες και βιντεοπαιχνιδια.Ισως αν επισκεπτονταν καποιον ψυχοθεραπευτη εδω να τον βοηθουσε να ξεκολλησει.Εχω παραδειγμα οικογενειας που εστειλε το 11χρονο παιδι τους στην Ελβετια για καποιο μικρο διαστημα ακριβως για τον ιδιο λογο.Δεν γνωριζω ποσο εφικτο ειναι αυτο για εσας αλλα σιγουρα μπορειτε να αναζητησετε βοηθεια γι αυτο και εδω.Να βρει ποιο ειναι αυτο το κενο που εχει και το καλυπτει απορροφημενος σε ενα παιχνιδι.

Ρουλα κι εγω νομιζω πως δεν πατε καλα. Για τον αντρα σου, οπως τα περιγραφεις, εγω δεν θα ελεγα πως εχει κολλημα με τα μπαμ-μπουμ παιχνιδια του αλλα εθισμο. Σιγουρα εχει παρερμηνευσει για χαρη του εθισμου του και ενα σωρο αλλα πραγματα οπως το τι σημαινει ελευθερος χρονος για καποιον που εχει οικογενεια, τα περι υποχρεωσεων του πατερα που δεν εξαντλουνται με το να φερνει τα λεφτα στο σπιτι, τα θεαματα και τα παιχνιδια που ειναι καταλληλα να παιζουν τα παιδια του, για να μην αναφερθω στις σχεσεις του ζευγαριου και γραψω κανενα κατεβατο.

Ο πληθυντικος στο "δεν παμε καλα" ειναι μια χαρα αφου κι εσυ δεν εχεις αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο το σπιτι και τα παιδια (το να κολλησεις κι εσυ τη μουρη στην οθονη δεν το βλεπω λυση) και ο 8χρονος γιος σου αρχισε να κολλαει απο τον εθισμο του μπαμπα και δεν θελει να εχει αλλα ενδιαφεροντα. Συντομα θα δεις και τις συνεπειες και στην σχολικη και κοινωνικη ζωη του γιου σου...

Ειναι φυσικο να μην καταλαβαινει απο απειλες. Ο ανθρωπος εχει προβλημα... Οι κοινωνικα αποδεκτοι εθισμοι ειναι πολυ χειροτεροι απο τους αλλους, τα ναρκωτικα ας πουμε, γιατι δεν εγκαταλειπονται ευκολα.

Εγω στη θεση σου θα τον περιμενα μια ωραια μερα μετα τη δουλεια με τις βαλιτσες τις δικες μου και των παιδιων ετοιμες... Και τον υπολογιστη συσκευασμενο! Αν αντι να σχοληθει με την οικογενεια του που τον εγκαταλειπει, ασχοληθει με τη συνδεση του υπολογιστη, για μενα θα ηταν ωρα να τον αφησω μονο του με το συντροφο της ζωης του (τον υπολογιστη)!

Σιγουρα δεν καταλαβαινει οτι εχει προβλημα για να ζητησει την καταληλη βοηθεια. Ενα προβλημα που ισως καταλαβαινε ειναι η εγκαταλειψη, η μοναξια και τα σχολια των αλλων γι αυτο...

Και εσυ και κυριως τα παιδια ζουν σε ενα πολυ ανθυγιεινο για την ψυχικη τους υγεια, περιβαλλον. Κανε κατι για εσας... που ισως να ωφελησει και αυτον τελικα!

Αν θελεις ριξε και σε αυτα μια ματια.

http://www.18ano.gr/net/

http://ygeiaonline.gr/index.php?option= ... &Itemid=45

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 009_334226

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=3978

http://www.apogevmatini.gr/?p=48263

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...