Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Εβινάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλά,να είσαι γερή

να σε χαιρόμαστε,χαμογελαστή,ερωτευμένη κ ευτυχισμένη για πολλάάά

πολλαάάάάά χρόνια ακόμη...

Σ ΑΓΑΠΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Είμαι πολύ ευτυχής που είσαι κομμάτι της ζωής,της αγάπης

κ της σκέψης μου!!!!!

Δημοσίευση

Εβινακι μου γλυκοο χρονια σου πολλα αγαπουλα μου, στα εχω πει φεις στα εχω πει στο αλλο φορουμ, αλλα δεν μπορουσα να μην το γραψω και εδω,

να σε χαιρομαστε ολες μας, και συντομα να σε καμαρωσουμε νυφουλα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ!! Η ΑΓΑΠΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΤΑΚΙ !! ΑΜ ΠΩΣ!!!!

ΝΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΕΕ;;;;;

ΜΑΡΙΤΣΑΚΟ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΤΕΛΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ!! ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟΨΥΧΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!! ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΣΩΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ! ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΕΜΝΗ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙΚΑΙ ΑΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!! ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥΟΥΟΥ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Φιλενααδα..

Χρονια σου πολλα...

Να τα εκατοστησεις.. και να χαιρεσαι την μπουμπου σου..

μπορει τωρα πια να μην μιλαμε οπως τοτεε αλλα σε σκεφτομαι να ξερεις.. ;)

θυμαμαιι τοτεε τον αυγουστοο που ειμασταν και οι 2 εγκυουλες και λεγαμεε οτι χαζομαριτσαα θεες..χεχε

τα φιλιαα μου κουκλαα μου..πανταα χαρες στην ζωη σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅
    • Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι;    Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί… Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει…  Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 
    • Είναι πολύ νωρίς, περίμενε λιγάκι για το τεστ! Ναι έτσι φαίνεται ότι είναι βιοχημική. Θετικό τεστ με αχνή γραμμή. Χοριακη 2.7 στην 1η μέτρηση 8 μέρες μετά την ωορρηξία. Δεύτερη μέτρηση 17. Τρίτη μέτρηση 16.2 χθες. Δεν εξελίσσεται.  Εγώ αν με ρωτάς, θα τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. Γιατί δεν είμαι καλά. Νιώθω απαίσια, νιώθω άρρωστη, νιώθω ότι ήμουν τόσο κοντά στο να έχω ένα μωράκι και απογοητεύτηκα τόσο… Γιατί να το περνάω αυτό μόνη μου; Αυτός δηλαδή χαίρεται; Αποκλείεται. Φοβάται ; Τι φοβάται τόσο; Γι αυτό απορώ. Κι αν πράγματι φοβήθηκε τόσο μήπως και στο μέλλον γίνει κάτι αντίστοιχο εάν ποτέ τα ξαναβρούμε;  Υπαρχει γυρισμός μετά από τόση πίεση; Απομακρυνθήκαμε πολυ τον τελευταίο καιρό, είχε γίνει αυτοσκοπός μου το να κάνω ένα υγιές μωράκι… Αλλά δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έχανα.
    • 17! Εσύ ναι ξέχασα να το ρωτήσω και εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...