Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιστρεφομενα ΙΚΑ..πότε?

Recommended Posts

Κορίτσια λόγω οικονομικής κρισούλααας θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: πριν απο λίγο καιρό είχε αναρτηθεί θέμα απο τη Λένα νομίζω που έλεγε πως όσες μανούλες γέννησαν μέχρι τέλος τοτ 2009, συμπληρώνοντας κάποιες αιτήσεις θα λάμβαναν απο τα ΙΚΑ κάποια χρήματα επιστρεφόμενα, που ήταν απο κρατήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

-υπάρχει κάποια κοπέλα που αφενός υπέβαλλε τα χαρτιά της και αφετέρου πήρε πίσω τα χρήματα? Και αν ναι, γιατί ποσό μιλάμε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΒΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Σ.

ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ 9/3 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ...)

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ Σ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ...

ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΠΟΣΟ -ΠΑΝΤΩΣ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ;)

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΔΩΡΑΚΙ :P

κορίτσια αυτά τα χρήματα μπορούν να τα πάρουν όσες γέννησαν μέχρι τέλος του 2009; Να ενημερώσω πολλές φίλες που γέννησαν πέρυσι!!! :woohoo:

Γιατί να τους τα χαρίσουμε στο ΙΚΑ;;;;; Σωστααααα;;;!!!

Εμείς οι φετινές θα τα διεκδικήσουμε του χρόνου;;; B)

ΤΕΟ COOL σε ευχαριστώ για την απάντηση...τουλάχιστον υπάρχει κάποια που τα πήρε γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως με όλες αυτές τις περικοπές, πανε και τα επιστρεφόμενα.

Και γω αρχές Μάρτη τα κατέθεσα οπότε μάλλον πως πρέπει να τους ενοχλήσω γιατί η αφελής, περίμενα ότι θα με ειδοποιήσουν οι ίδιοι, όπως μου είπαν.

Vasomits οσες μαμάδες γέννησαν μετά το τέλος του 2010 ξέρω πως η εκκαθάριση θα γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να υποβάλλουν αιτήσεις, αλλά δεν ρωτάς κιόλας για να είσαι καλυμένη?

Εγω που ειχα αδεια καθ ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου λογω δυσκολης κυησης και πληρωνομουν απο το ικα δικαιουμαι? Να το ψαξω?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...