Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτο που παθαινει το μωρό σου λεγεται γαστροκολικο ανακλαστικό. Κριμα που δεν είχες βοηθεια και επαρκή ενημέρωση και σταμάτησες να θηλάζεις . Το γαλα δεν κοβεται απο μονο του . Ο θηλασμός βοηθάει πολυ το μωράκι και το παρηγορει .

Τα μονα που μπορεις να κανεις ειναι ...υπομονή . Πολλες ασκησουλες με τα ποδαράκια να φευγουν τα αερια , να ρευεις το μωρο καλα σε καθε γευμα και πολλες πολλες αγκαλιες και βολτες .

Ρωτα και τον παιδιατρο σου , καποιοι δινουν το infacolic αλλά δεν ειναι πάντα αποτελεσματικο σε ολα τα μωράκια . Αν σε παρηγορει να σου πω οτι κρατανε συνήθως μεχρι τον 3ο μήνα αυτα τα πονάκια , μετα υποχωρουν .

Δημοσίευση

Αυτο που παθαινει το μωρό σου λεγεται γαστροκολικο ανακλαστικό. Κριμα που δεν είχες βοηθεια και επαρκή ενημέρωση και σταμάτησες να θηλάζεις . Το γαλα δεν κοβεται απο μονο του . Ο θηλασμός βοηθάει πολυ το μωράκι και το παρηγορει .

Τα μονα που μπορεις να κανεις ειναι ...υπομονή . Πολλες ασκησουλες με τα ποδαράκια να φευγουν τα αερια , να ρευεις το μωρο καλα σε καθε γευμα και πολλες πολλες αγκαλιες και βολτες .

Ρωτα και τον παιδιατρο σου , καποιοι δινουν το infacolic αλλά δεν ειναι πάντα αποτελεσματικο σε ολα τα μωράκια . Αν σε παρηγορει να σου πω οτι κρατανε συνήθως μεχρι τον 3ο μήνα αυτα τα πονάκια , μετα υποχωρουν .

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα σας,ναι σε τέτοιες περιπτώσεις προφανώς απέχουμε δεν υπάρχει περίπτωση! Εμάς γενικά δεν μας έχει πει κατι,δεν έχω ρωτήσει κιόλας πέρα από τον Αύγουστο που μας είχε δώσει το οκ! Απλά και ο σύζυγός μου φοβάται! Εγώ μια έχω όρεξη μια δεν έχω.. αφού το έχουμε αφήσει κιόλας , μας αφήνει και αυτό. Απλά με πιάνει το παράπονο και νιώθω ότι απομακρυνόμαστε ενώ γενικά όλα είναι καλά! Ίσως είναι των ορμονών όλο αυτό!
    • Καλημερα αγαπημένα μου κορίτσια! @Ngsofia καλη επιτυχία εύχομαι να πανε όλα καλά! Να φωλιασει αυτό το εμβρυάκι, κοριτσι μου γερά μέσα σου!! @almira και εγω περιμένω να περάσουν οι γόνιμες να μπούμε ξανα στο παιχνίδι! Αντε μαζι στην ανυπομονησία, εσυ ποτε περιπου περιμενεις ? @pennaki κορίτσι μου εσυ πως εισαι??? @Asteria22 γλυκιά μας εγκυούλα, πως εισαι??  
    • Μπορώ να σε καταλάβω μέχρι ένα βαθμό γιατί αφήσαμε τη μικρή στην κλινική ένα βράδυ λόγω ίκτερου. Εντατική δεν έχω ζήσει αλλά το σημαντικό είναι πως είναι μόνο για σίτιση οπότε με το που πάρει βάρος κ μπορεί να τραφεί μόνος του θα τον έχεις αγκαλίτσα!! Εσύ πως είσαι σωματικά;; Ναι το αργότερο το άλλο Σάββατο θα τον γνωρίσουμε κ μεις😍😍😍
    • Αφού την αποφεύγει και ο δικός σου είστε μια χαρά 😊 Δυστυχώς δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Η δικιά μου έχει beef με ένα κοριτσάκι στην παιδική χαρά 😅 Το άλλο κοριτσάκι είναι 6 μήνες μεγαλύτερο και πάντα της παίρνει τα παιχνίδια. Ε η δικιά μου από τη μία την αποφεύγει από την άλλη πάει και κολλάει δίπλα της 😅 Απλά την έχω δει ότι τώρα προστατεύει τα παιχνίδια της περισσότερο από αυτό το κορίτσι. Με άλλα παιδιά δεν έχει τόσο θέμα να παίξουν με τα παιχνίδια της. Έχουν και τη φάση τους τα μικρά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...