Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σε όλες!!Δεν ξέρω τι γίνετε.Έχω κύκλο 29 ημερών.Ηταν να μου έρθει περίοδος στις 27 αλλά μέχρι σήμερα τίποτα.Πυρετό δεν έχω τις πρωινές ώρες (36,8.Νοιώθω ότι απλά κουράζομαι λίγο πιο πολύ και πονάει η μέση μου.Ειμαι στο τρέξιμο και το βραδάκι έχω 37,1.Η κοιλιά μου δεν είναι σκλήρη και το στήθος μου λίγο πρησμένο.Έχω και κάτι τραβηγματάκια χαμηλά.Λέτε να μου έρθει???Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω θα μου έρθει τώρα αλλά τίποτα!Είναι μόνο 3 μέρες καθυστέρηση αλλά επειδη έχω σταθερό κύκλο αναρωτιέμε.Αν και ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολό για μας (μια φυσιολογικη εγκυμοσύνη) αλλά ελπίζω πάντα....Δεν πήρα τεστ απο φόβο.

Δημοσίευση

Να πάρεις τεστ!

Και αν δεν τα εμπιστεύεσε την Δευτέρα το πρωί βουρ για χοριακή!!!!

Και εγώ όταν έμεινα έγκυος κάθε πρωί ξύπναγα και ήμους σίγουρη ότι μου είχε έρθει η περίοδος αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ :woohoo: :woohoo:

Κάτι μου λέει ότι το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα! Με το καλό και θα περιμένουμε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! :woohoo:

Δημοσίευση

Αφού έχεις σταθερό κύκλο και τώρα είσαι σε 3 μέρες καθυστέρηση κάνε τη Δευτέρα εξέταση β χοριακή. Μακάρι να δείξει ένα μεγάλο νούμερο...

Τα συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι τα ίδια απο οτι λένε τα κορίτσια που έχουν μείνει εγκυούλες.

Δημοσίευση

Ναι μωρε κανε ενα τεστακι και μετα χωριακη, εκει σιγουρα θα δειξει.Σπανια αυτες με σταθερο κυκλο εχουν καθυστερηση.Και το ξερω γιατι εντάσσομαι σε αυτες.Νταν παντα στην ωρα της, το πολυ μια μερα πανω μια κατω!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

Δημοσίευση

teri έγραψε:

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

γιατι να περιμενεις ως την πεμπτη σημερα να πας!!!!το τεστ μπορει να εδειξε και λαθος!!!

χοριακη τωρα!!!!

Δημοσίευση

teri έγραψε:

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

reri mou trexa gia xoriaki gia na sou figei entelos to agxos.........makari na exeis to aggeloudi sou sti koilitsa sou :):):):):):)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια!Θα περιμένω και αύριο γιατι σήμερα είχα λίγο διάφανα υγρά και πονάει λίγο η κοιλίτσα μου!Αλλά πιο πολύ φοβάμαι γιατι ήμουν σίγουρη με αυτη την καθυστέρηση και τώρα τρέμω ότι και η χοριακή θα βγεί αρνιτική και δεν ξέρω τι θα κάνω!Ελπίζω ακόμα οτι η Παναγίτσα με ακουσαι! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα Τέρι μου ελπίζω αύριο να έχεις να μας πεις ευχάριστα πράγματα και να γίνει το θαύμα που περιμένεις.Από προσωπική μου εμπειρία μην έχεις εμπιστοσύνη στα τεστ.Εγώ κάνω το πρώτο ,βγαίνει αχνό θετικό και ξανά κάνω την επόμενη μέρα (2)αρνητικά και τα δύο .Για να σιγουρευτώ πήγα για χορειακή .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...