Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σε όλες!!Δεν ξέρω τι γίνετε.Έχω κύκλο 29 ημερών.Ηταν να μου έρθει περίοδος στις 27 αλλά μέχρι σήμερα τίποτα.Πυρετό δεν έχω τις πρωινές ώρες (36,8.Νοιώθω ότι απλά κουράζομαι λίγο πιο πολύ και πονάει η μέση μου.Ειμαι στο τρέξιμο και το βραδάκι έχω 37,1.Η κοιλιά μου δεν είναι σκλήρη και το στήθος μου λίγο πρησμένο.Έχω και κάτι τραβηγματάκια χαμηλά.Λέτε να μου έρθει???Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω θα μου έρθει τώρα αλλά τίποτα!Είναι μόνο 3 μέρες καθυστέρηση αλλά επειδη έχω σταθερό κύκλο αναρωτιέμε.Αν και ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολό για μας (μια φυσιολογικη εγκυμοσύνη) αλλά ελπίζω πάντα....Δεν πήρα τεστ απο φόβο.

Δημοσίευση

Να πάρεις τεστ!

Και αν δεν τα εμπιστεύεσε την Δευτέρα το πρωί βουρ για χοριακή!!!!

Και εγώ όταν έμεινα έγκυος κάθε πρωί ξύπναγα και ήμους σίγουρη ότι μου είχε έρθει η περίοδος αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ :woohoo: :woohoo:

Κάτι μου λέει ότι το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα! Με το καλό και θα περιμένουμε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! :woohoo:

Δημοσίευση

Αφού έχεις σταθερό κύκλο και τώρα είσαι σε 3 μέρες καθυστέρηση κάνε τη Δευτέρα εξέταση β χοριακή. Μακάρι να δείξει ένα μεγάλο νούμερο...

Τα συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι τα ίδια απο οτι λένε τα κορίτσια που έχουν μείνει εγκυούλες.

Δημοσίευση

Ναι μωρε κανε ενα τεστακι και μετα χωριακη, εκει σιγουρα θα δειξει.Σπανια αυτες με σταθερο κυκλο εχουν καθυστερηση.Και το ξερω γιατι εντάσσομαι σε αυτες.Νταν παντα στην ωρα της, το πολυ μια μερα πανω μια κατω!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

Δημοσίευση

teri έγραψε:

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

γιατι να περιμενεις ως την πεμπτη σημερα να πας!!!!το τεστ μπορει να εδειξε και λαθος!!!

χοριακη τωρα!!!!

Δημοσίευση

teri έγραψε:

Κοριτσια μου καλημέρα!Ξαναφέρνω το θέμα γιατι δεν ξέρω τι γίνετε.Σήμερα είναι η 6 μέρα καθυστέρησης.Εκανα χθες ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό.Έχω τρελαθεί!Είχα τόση χαρά με την καθυστέρηση και τώρα απλά τρέμω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει?Τι μπορει να είναι? Θα περιμένω μέχρι την πέμπτη για χοριακή αλλά δεν πιστεύω.Η κοιλιά μου γουργουρίζει πάρα πολύ το στήθος λιγο πρησμένο,δεν πονάει απλά είναι βαρύ.Εχε καμία να μου πει κάτι???? :(

reri mou trexa gia xoriaki gia na sou figei entelos to agxos.........makari na exeis to aggeloudi sou sti koilitsa sou :):):):):):)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια!Θα περιμένω και αύριο γιατι σήμερα είχα λίγο διάφανα υγρά και πονάει λίγο η κοιλίτσα μου!Αλλά πιο πολύ φοβάμαι γιατι ήμουν σίγουρη με αυτη την καθυστέρηση και τώρα τρέμω ότι και η χοριακή θα βγεί αρνιτική και δεν ξέρω τι θα κάνω!Ελπίζω ακόμα οτι η Παναγίτσα με ακουσαι! :)

Δημοσίευση

Καλησπέρα Τέρι μου ελπίζω αύριο να έχεις να μας πεις ευχάριστα πράγματα και να γίνει το θαύμα που περιμένεις.Από προσωπική μου εμπειρία μην έχεις εμπιστοσύνη στα τεστ.Εγώ κάνω το πρώτο ,βγαίνει αχνό θετικό και ξανά κάνω την επόμενη μέρα (2)αρνητικά και τα δύο .Για να σιγουρευτώ πήγα για χορειακή .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...