Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε σταματαμε την κρεμα με την αλλαγη της πανας?

Recommended Posts

Κοριτσια... η μεγαλη ειναι 13 μηνων και η κοπελα απο τον παιδικο μου προτεινε σιγα σιγα να κοψω να της βαζω κρεμα σε καθε αλλαγη πανας για να μπορεσει να αποκτησει αντοχες σιγα σιγα

εσεις ποτε σταματησατε να βαζετε κρεμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frapedia μου η Ιωάννα μου είναι συνομήλικη με τη Μαργαριτούλα σου..Νομίζω σας "ρίχνουμε" τρεις μέρες...Κι εγώ της βάζω ακόμα κρέμα σχεδόν σε κάθε αλλαγή και είχα την ίδια απορία με σενα...όμως έχω την εντύπωση ότι σταματάμε όταν κόψουν την πάνα... :S:S

Αν και νομίζω ότι μπορούμε να αραιώνουμε σιγά σιγά..Δηλαδή να μην της βάζουμε σε κάθε αλλαγή αλλά τη νύχτα πριν κοιμηθεί που είναι πολλές οι ώρες και οπωσδήποτε μετά τα κακάκια νομίζω ότι είναι απαραίτητα...

Ωστόσο ας μας διαφωτίσουν οι πιο έμπειρες...

Εμείς έχουμε πολύ καιρό που την κόψαμε. Αν θυμάμια κιόλας καλά από 6 μηνών της έβαζα μόνο το βράδυ...

Δεν τη χρειάζεται ο μικρή σου πια.

Αν συγκαεί βάλτης μελάνι και θα είναι μια χαρά.

Επίσης η χρήση τέτοιων σκευασμάτων προκαλέι τριχοφυία όσο περίεργο και αν φαίνεται!!!

Γωγώ :kiss::kiss::kiss::kiss:

ki egw tou vazw re koritsia kai einai 27 minwn!!nomiza oti otan kopsoun tin pana den tou vazoume pia krema..!

lovie pws kai tin kopsate toso mikrakia?dwse mas kamia pliroforia pou eimaste ki emeis stin prospatheia na tin kopsoume..

Καλησπέρα κ απο εμένα...

Για ποιό λόγο βάζετε κρέμα κάθε φορά κορίτσια?

Εμένα η παιδίατρος κ η μαία μου εξ αρχής μου είχανε πει

σχολαστικό πλύσιμο κ καλό σκούπισμα σε εκείνη την περιοχή,

δεν έβαλα ποτέ κρέμα,κ δε συγκάηκε κ ποτέ το μαναράκι μου!

Επίσης,κ εγώ έχω ακούσει οτι οι κρέμες που είναι για την..

ευαίσθητη περιοχή προκαλούν τριχοφυία.. :blush:

Φιλάκια

και μένα η μικρή που είναι 13 μηνών της έχω κόψει σταδιακά την κρεμούλα εδώ και 4 μήνες. Καλό πλύσιμο και σκούπισμα και τίποτε άλλο.

Δεν ξέρω και γω αυτά τα σκευάσματα τα φοβάμαι και ας λένε πως είναι αθώα και ειδικά για μωρά.

Τώρα βάζω μονο αν δω πως κοκκινίζει το μήνα 1-2 φορές και την αφήνω ¨ανοιχτή" τη μέρα για κανένα μισάωρο για να μπορεί να αναπνέει και το δερματάκι της.

Βρε κορίτσια δεν νομίζω ότι υφίσταται κανένας λόγος να βάζουμε κρέμα σε κάθε άλλαγμα της πάνας. Υπάρχουν παιδίατροι που προτείνουν κάτι τέτοιο?

Αυτό που λένε τα κορίτσια, πλύσιμο κ καλό στέγνωμα με πετσετούλα είναι το καλύτερο. Αν το παιδί είναι μεγαλύτερο και δεν μπορείτε να το πλένεται κάθε φορά, μια λύση είναι το μωρομάντηλο να το ξεπλένετε με καθαρό νεράκι κ στην συνέχεια σκούπισμα με πετσετούλα.

Η μπεμπούλα μου είναι 2,5 μηνών κ έχουμε βάλει 1 φορά κρέμα. Δεν εχει συγκαεί καθόλου. Βεβαια δεν χρησιμοποιούμε μωρομάντιλα παρα μόνο αν είμαστε εκτός σπιτιού. Σε κάθε αλλαγή της πάνας την ξεπλένω με καθαρό νεράκι.

εγω ουτε νεογεννητο δεν του εβαζα σε καθε αλλαγη! δε βοηθαει το δερματακι του! τωρα βαζω καμια φορα αν ειναι ερεθισμενος και αυτη το βραδυ! καλο σκουπισμα θελει οπως λενε και τα κοριτσια!

frapedia μου εγω τους βαζω κρεμα μονο αν δω οτι αρχισουν να κοκκινιζουν!ειχα ακουσει οτι αμα βαζουμε σε καθε αλλαγη,οταν σταματησουμε να βαζουμε θα ερεθιζεται πιο ευκολα λογω της συνηθειας της περιοχης στην κρεμα...δεν ξερω αν ισχυει ομως! :S:blush:

Ωχ προβληματιστηκα λιγο.. :dry:

Εγω εδω κ κανα 4μηνο βαζω μονο καθε βραδυ κ καμια φορα αμα κοκκκινιζει λιγακι!

Θα την κοψω σιγα σιγα κ τα βραδια,νομιζω εχουν δικιο τα κοριτσια!Περισσοτερο κακο κανει η συχνη χρηση παρα καλο!!Γινεται ευαισθητο το δερμα!Σε εκτακτες περιπτωσεις μονο!

εγω παντως και στον μικρο τωρα του βαζω καθε φορα γιατι ειναι ακομα πολυ κουτσικο...

αλλα απ οτι λετε και σεις μαλλον οταν γινει 5-6 θα αρχισω να το ελατωνω σιγα σιγα

ευχαριστω :)

Δυο μαίες που ρώτησα μου είπαν οτι καλύτερα είναι να μην χρησιμοποιούμε καθόλυ κρέμες με την αλλάγή της πάνας παρά μόνο αν δούμε κοκκινίλα.Καλό καθάρισμα-ξέπλυμα με νεράκι και πολύ καλό στέγνωμα με την πετσετούλα είναι υπέρ-αρκετό!

Κι εγώ μόνο αν κοκκινίσει το πωπουδάκι βάζω...

Αφού είναι η μπέμπα 5μιση μηνών περίπου και η κρέμα είναι ακόμα γεμάτη.

Δηλαδή εσείς που βάζετε σε κάθε αλλαγή, τη βάζετε προληπτικά?

εμενα δεν μου συγκαιγοταν παρολα αυτα σε καθε αλλαγη πανας του εβαζα κρεμα.

τωρα πια εδω και ενα χρονο του βαζω μονο οταν κανει κακα του και μετα το μπανιο

Συγνωμη ρε κοριτσια, αλλα αν ειναι πρωτα να κοκκινησει και μετα να βαλεις την κρεμα ποιο το οφελος?

τελος παντων... εγω βαζω σε καθε αλλαγμα (απλα στον μικρο στα πλαινα βαζω πουδριτσα) και στα 2 παιδια, και απο οτι καταλαβα μπορω σιγα σιγα στην μεγαλη να την κοψω! :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.

Κι εγω μετά από τα κακά της βάζω κυρίως και τη νύχτα που κοιμάται πολλές ώρες...Ούτε η Ιωάννα μου έχει συγκαεί ποτέ, αλλά έχει δίκιο η Frapedia...Ποιος ο λόγος να τη βάλεις την κρέμα αφού το κωλαράκι έχει συγκαεί;;;;;; :dry::dry::dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...