Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΝΙΚΟΣ..!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΕΠΙΣΗΣ,ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΑΝΑΜΜΕΝΑ" ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ!!

ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΤΣΙ????????

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σου ευχομαι μονο τα καλυτερα και με το καλο να γινεις κι επισημα μανουλα!!!!φανταζομαι πως οπως κι εγω,ετσι κι ολα τα κοριτσια σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!!να φτιαξετε ενα υπεροχο δωματιο για να υποδεχτητε το μπεμπακι σας και...μην χανεσαι τελειως!!!!

Δημοσίευση

Πού φεύγεις και πας βρε; Καλά δεν είναι εδώ; Εκεί είναι καλύτερα όμως :) Καλές προετοιμασίες λοιπόν (τέλεια φάση, έτσι; ) και με το καλό να το υποδεχθείτε το μπεμπάκι σας στο ζεστό, φρεσκοβαμμένο δωμάτιό του! Ευχαριστούμε πολύ για τις γλυκές ευχούλες και ανταποδίδουμε. Να μπαίνεις να μας λες νέα όποτε μπορείς και αν έχεις όρεξη βάλε και φωτογραφία δωματίου όταν τελειώσετε, ναι; B) Φιλιά!

Δημοσίευση

Αχ τι κρίμα! θα μας αφήσεις από τώρα ε? Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσεις να μπεις κάποια στιγμή και να μας ενημερώσεις για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου.

Σου ανταποδίδω κι εγώ με την σειρά μου τις ευχές και εύχομαι να φτιάξετε ένα υπέροχο δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογενειας!

Δημοσίευση

Κ.Τ.Κ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΟΧΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ

KUO28,ΕΛΑ ΝΤΕ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ)!!!ΟΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΦΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ..ΕΧΩ,ΟΜΩΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΑΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

CRAZZYMUMMY,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...