Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

THELW NA MIRASTO TH XARA MOU ME OSA KORITSIA THA PREPEI NA MPOUN STHN IDIA DIADIKASIA ME MENA!TA APOTELESMATA MOU BGEIKAN KALA TO MWRAKI MOU EINAI MIA XARA,EINAI H TETARTH MOU EGUMOSINH KAI EIMAI 35 XRONON,LOGO ILIKIAS EIXA KAPIO FOBO DIOTI H PRWTH MOU EGYMOSINH,EPREPE NA GINEI DIAKOPI LOGO SYNDROMO DOWN KAI TOTE EIMOUNA 25!!GIAYTO KOPELES POU EXOUN MEGALH ILIKIA DEN EPETE OTI TO PAIDI THA EXEI KAPIO PROBLHMA APLA POLES FORES EINAI THEMA TYXHS TO KALO EINAI OTI PLEWN MPOREI NA DIAGNOSTEI KAI ETSI NA FERNOUME YGEIIS PAIDIA.EAN PREPEI NA MPEITE SE AYTH TH DIADIKASIA TIS PIO POLES FORES EINAI APLA GIA NA SIGOUREFTOUNE KAPIA PRAGMATA GIA THN YGEIA TOU PAIDIOY!!!O THEOS EINAI MEGALOS OPIA EXEI KAPIA ATYXIA OTI KI AN EINAI AYTH MHN TO BAZETE KATW...

Δημοσίευση

καλημέρα και απο εμένα, σου γράφω να σου πω πως χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα σου και πως καταλαβαίνω την αγωνία σου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Εκανα λήψη τροφοβλάστης πριν απο 1 μήνα και μέχρι να με ενημερώσουν ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα, περνάει αργά ο καιρός όταν περιμένουμε τέτοια νέα.

Θέλω να πω και γω στις μανούλες που προσπαθούν να μην το βάζουν κάτω και να σκέφτονται θετικά...και κάποια στιγμή θα ακούσει και ο θεούλης τις προσευχούλες τους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11. Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!). Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών. @Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰
    • Κορίτσια μου καλησπέρα.! Σήμερα κάναμε και τη β' επιπέδου μας.!! Όλα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Το μωράκι μας μεγαλώνει πολύ καλά και το αιμάτωμα έχει υποχωρίσει αρκετά! Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποια υπολείμματα αλλά η γιατρός μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικά. Θα πάμε ξανά για υπέρηχο σε ένα μήνα και θα κάνουμε τότε και την καμπύλη ζαχάρου.  Μου είπε ότι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να κάνω τρία εμβόλια. Ένα για τη γρίπη, ένα αντιτετανικό και ένα rsv γιατί το συστήνουν οι εμβρυολόγοι. Λέει ότι αν γεννηθεί υο μωρό και κολλήσει κάτι τέτοιο δεν μπορούνε να του προσφέρουν τπτ, ούτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Εγώ με τα εμβόλια δεν τα πάω καλά! Μετά του covid που δεν το έκανα ποτέ, όλα κου φαίνονται ύποπτα και δεν θέλω να τα κάνω.. αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν θα μπορέσω να το αποφύγω. Εσάς σας έχουν μιλήσει οι δικοί σας γιατροί για εμβολιασμό;
    • καλησπερα σε ολες , διαβαζα τη συζητηση σας και θα ηθελα απλα να σημειωσω πως δεν ειναι θεμα «ξιπασιας» το τι τροφιμα θα εισαγεις, αλλα διατροφικων συνηθειων της οικογενειας σας που θα διατηρησετε στη συνεχεια. Δηλαδη αν μια οικογενεια δεν τρωεει ποτε φυσαλιδες, καμουτ και αγριογουρουνα, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα το να τα εισαγεις απλα για να τα εισαγεις και να μην τα επαναφερεις ποτε στο τραπεζι σας. Εσεις εφοσον τα τρωτε οι ιδιοι, καλα κανετε και τα δινετε και στο παιδι, αλλα μια αλλη οικογενεια μπορει να μην τα φερνει ποτε στο τραπεζι της για χ/ψ λογους, οποτε δεν υπαρχει λογος να αγχωθει η μαμα να τρεχει να βρει να εισαγει καμουτ στο παιδι. Οπως πχ αντιστοιχα δεν θα εισαγουμε ευκολα κινεζικες σπεσιαλιτε, αν δεν ειμαστε Κινεζοι και δεν τις σερβιρουμε ποτε σπιτι μας η τρομερα καρυκευματα οπως οι Ινδοι, εφοσον δεν υπαρχουν ποτε στο ντουλαπι μας, η εμεις που τρωμε κρεας θα το προσφερουμε στα παιδια μας, ενω μια οικογενεια βιγκαν πιθανοτατα οχι. Εννοειται πρεπει να γινουν οι βασικες εισαγωγες των ομαδων τροφιμων αλλα απο εκει κι επειτα, το ευρος και τα ειδη διαφοροποιουνται βασει της καθε οικογενειας και των συνηθειων που εχει τη δυνατοτητα να διατηρησει σε βαθος χρονου. 🙏🏼🩷 
    • Γειά σου κορίτσι μου γλυκό! Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα ! Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 
    • Αχ, ξέχασα να σχολιάσω για το φαγητό. Έφαγε εμάς blackberry τώρα και το έλιωσε πρώτα με το χερι και το φάγε... Έγινε μωβ παντού, χάλια 🥲 μαντεψτε τι δε θα ξαναφάει 😆 εγώ αυτά τα μπαλάκια τα κόβω στη μέση. Αν και μπορεί να τα φάει γιατί εμένα τα λιώνει με το δάχτυλο... Τέλος πάντων... Και με το μήλο φρικαρω λίγο γιατί και αυτό πνίγει εύκολα... Τι να πω... Μια ζωή στο άγχος θα είμαι. Δεν θα συνηθίσω κι αυτόν τον ήχο του gagging και 10 παιδιά να κάνω... 😁😅 Εμάς είναι το δεύτερο παιδί ρε συ... 🫣🫢😆 Δεν προλαβαίνουμε κιόλας να του βγάλουμε ο,τι τρώει... Βρήκαμε στα κακά του πλαστικό κομμάτι σακουλέ συσκευασίας... Ξέρεις σακουλάκι από λεγκο πχ. Το είχε κόψει με τα δόντια του και το φάγε το παλικάρι... Βγήκε ολόκληρο... Οπότε ναι, και χαρτί να φάει, θα λιώσει, θα το χωνέψει, κάτι θα γίνει. Είμαστε σε φάση "αρκεί να μην πνιγεί ή να καταπιεί βίδα", έχει πέσει κατά πολύ το όριο φρίκης 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...