Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ


Recommended Posts

Σήμερα πηγα να κανω καλλιεργεια κολπικων υγρων στο ικα , η γυναικολογος εκανε ληψη σαν το τεστ παπ και πηρε λιγο ροζ αιματακι ,μου ειπε πως μπορει να ειναι και σημαδι εγκυμοσυνης ( χα χα χα) αλλα ειναι αυτονοητο πως καμια φορα στη ληψη τραυματιζουν λιγο τον τραχηλο και εχουμε ροζ αιματακι.Μα καλα βραδυ τα πηραν τα διπλωματα ( δεν ξερω τι αποτελεσματα θα μου δωσουν , φανταζεστε κυρια μου ειστε 8 μηνων εγγυος χα χα χα χα :silly: :silly: :silly: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συννεφάκι ένα έχω να πω!! οι γιατροί είτε δουλεύουν στο ΙΚΑ είτε στο δημόσιο- το μακρύ και το κοντό τους.....συγνώμη αλλά εμένα με έχουν βγαλει έξω απο τα ρούχα μου.

Δεν θα ξεχάσω όταν είχα μπεί στο νοσοκομείο με υπερδιέγερση, κάααααθε μα κάθε μέρα, άλλος έμπαινε άλλα έλεγε. ο ένας εβλεπε 2 έμβρυα- ο άλλος έλεγε ότι δεν έχω υπερδιέγερση, ο άλλος έβλεπε κύστες , ο άλλος πολύποδες- κόντεψα να φύγω χωρίς εξητήριο απτο νοσοκομειο, γιατι μου ειχαν κάνει τα νευρα μου τσατάλια....ειπα εγω φευγω και να πατε να κουρευεστε!!! αι σιχτιρ...(συγχυστικα πάλι...) :angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα,εγω στο ΙΚΑ ειχα κανει καμπυλη ζαχαρου (χωρις να ειμαι εγκυος βεβαια) και στα 30' εφτασε 2,35 (ενω το φυσιολογικο θα ηταν μεχρι 1,20-1,30 ),τα παω στον παθολογο του ΙΚΑ ΄και μου λεει "δεν ειναι τιποτα ανησυχιτικο" (!).Φυσικα μετα τα πηγα σε ιδιωτη ενδοκρινολογο και μου εδωσε αγωγη...Καμια εμπιστοσυνη δεν τους εχω,αλλα ας ωψεται που περισυ εδωσα 3.500 ευρω για εξετασεις σε ιδιωτικα διαγνωστικα (γνωριζω ακριβως το ποσο γιατι εβαλα τις αποδειξεις στην φορ.δηλωση)και πλεον το σκεφτομαι να παω σε ιδιωτικο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΚΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Οποιοι πρεπει να πανε στο ΙΚΑ θα πρεπει να τους χορηγουνται δωρεαν ηρεμιστηκα!!!!!

Εμενα τη μια φορα πηγα να μου γραψουν ενα φαρμακο κ δεν μου εγραψε τα ml του και ψαχνομουν :blink: και την αλλη,στην συνταγη για τα gonal ειχαν γραψει το ονομα μου με το επιθετο του αντρα μου :blink::blink:(κ απο το φαρμακειο του ΙΚΑ δεν το δεχοντουσαν) κ στα υπολοιπα που τα πηρα απο ιδιωτικο φαρμακειο ειχαν γραψει μεν το ονομα μου αλλα με λαθος επιθετο (ασχετο με το δικο μου κ του αντρα μου)!!!

ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...