Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια ακουστε..αναρωτιεμαι κατι..[που εγω εκανα μικρη!]

εσεις οταν εισασταν μικρες κανατε τις μαμαδες? ή βαζατε μαξιλαρακια στην κοιλιτσα να κανετε τις εγκυουλες?

εγω εκανα και τα 2 και καθομουν με τις ωρες στο δωματιο μου και επαιζα ετσι.. :silly:

Να ακουσω εσεις? :P

Δημοσίευση

εγω εβαζα μια κουκλιτσα κατω απο την μπλουζα και περπαταγα κρατωντας την "κοιλια" μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: τι πλακα...μαλιστα η μαμα μου μου ειχε αγορασει μια κουκλα που οταν την ταιζες κρεμουλα ή εδινες νερο ειχε απο κατω τρυπουλα και εκανε πιπι και καλα..και της εβαζα μπεμπιλινο :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγω ηθελα δεν ηθελα ημουν 'μαμα' γιατι οταν γεννηθηκε ο αδερφος μου ημουν 10 χρονων και επαιξα νομιζω πρωταγωνιστικο ρολο στο μεγαλωμα του!μετα τα διαβασματα ασχολιωμουν συνεχεια μαυτον! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου γλυκό όλο αυτό που νιώθεις το έζησα το 2021 τότε με τον κορονοιο που έπρεπε να πάω πίσω και εγώ τρελαινομουν δεν άντεχα άλλο να περιμένω να ξεκινήσω. .. αλλά ξέρεις τι μάθημα πήρα; Όταν πιέζω καταστάσεις δεν βοηθάει και ίσα ίσα μου δίνει ωραία χαστούκια η ζωή. Για αυτό πενάκι μου γλυκό όσο και να σε νιώθω ,όσο και να έχεις το δίκιο σου μην πιέζεις ούτε το σώμα σου ούτε την ψυχή σου. 
    • Λυπαμαι κοπελα μου το ειχα πιστεψει κι εγω οτι εισαι εγκυος. Ευχομαι να προλαβεις να κανεις τη διεγερση και ολα να πανε καλα..
    • ΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 
    • Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω πολύ καιρό καθώς με τα μικρουλια δεν προλαβαίνω ούτε να πάρω ανάσα τώρα που έκλεισαν τα σχολεία. Δεν ξέρω αν με θυμάστε περιμένω δίδυμα κι εγώ ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Είμαι στην 19 εβδομάδα και στις 17 του μήνα θα πάω γιατρό και θα κλείσουμε και β επιπέδου.  Ήθελα να ρωτήσω τις μαμαδες που περιμένουν διδυμακια η που έχουν γιατί έχουμε και πολλές στην ομάδα ζωή να'χουμε🤣 Πήγα την 17+6 εβδομάδα στο γιατρό μου και αντί να μου πει γραμμάρια μου μέτρησε πάλι το crl(μήκος από κεφάλι μέχρι τέλος σπονδυλικής στήλης). Μου τα έβγαλε το ένα μωρό 16+3 και το άλλο 17+4. Αγχώθηκα πολύ, ο γιατρός πολύ χαλαρός σα να μην τρέχει τίποτα μου είπε όλα τέλεια μια χαρά. Τα λέμε σε ένα μήνα!!! Στο ίντερνετ που διάβασα είδα ότι από κάποια εβδομάδα και μετά δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος το crl γιατί μεγαλώνουν και τεντώνονται η κουλουριάζονται.  Εσάς σε ποια εβδομαδα ξεκίνησε ο γιατρός να σας μετράει γραμμάρια; Δεν θυμάμαι και από τις άλλες μου εγκυμοσύνες... Δεν θα έπρεπε να μου το επισημάνει ότι έχουν πάνω από εβδομαδα διάφορα; Είναι φυσιολογικό αυτό; Οποία μαμά ξέρει ας με βοηθήσει ❤️  Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας κορίτσια μου υπομονή και περαστικά στην μαμά της @annie! μας. Εγώ ακόμα ταλαιπωρουμαι κατά καιρούς με ταχυκαρδίες, είχα και καφέ υγρά μου έδωσε προγεστερόνη και μαγνήσιο ο γιατρός. Πόνο στη μέση φρικτό και καουρες που ακόμα παλεύονται με λίγο κρύο γάλα ευτυχώς....  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...