Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ! ΓΙΝΕΤΑΙ?


Recommended Posts

Κοριτσια καλο απογευμα σε ολες! Σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να νοικιασω νοσοκομειακο θηλαστρο και να δινω το δικο μου γαλα οσο μεγαλυτερο διαστημα μπορω στην μπεμπα που περιμενω! Η απορια μου ειναι αν το νοσοκομειακο θηλαστρο μπορει να κρατησει αμειωτη την παραγωγη και κατα ποσο ειναι εφικτο ολο αυτο?

Οι κυριοτεροι λογοι που μου φαινεται δυσκολο να πιει η μπεμπα μου δικο μου γαλα απευθειας απο το στηθος ειναι δυο: 1ον Μεσα σε 15 μερες να πρεπει να γυρισω στην εργασια μου καθως ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και δεν μπορω να λειψω περισοτερες μερες και 2ον εχω φοβερη ευαισθησια στην θηλες οποτε νομιζω οτι θα τραυματιστουν παλι οπως την πρωτη φορα και δεν θα καταφερω να θηλασω για μεγαλο διαστημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Γιωργία,

είχα νοικιάσει κι εγώ νοσοκομειακό θήλαστρο, είναι πολύ καλύτερα θεωρώ από τα άλλα του εμποριου. Βέβαια εγώ δεν τα κατάφερα για μεγάλο διάστημα, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Μια γνωστή μου όμως κατάφερε να θηλάζει για περίπου 7-8 μήνες μόνο με θήλαστρο. Έβγαζε συχνά το γάλα και το διατηρούσε στο ψυγείο και όλα οκ!!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΡΛΙΤΣΑ MOY σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Μακαρι να τα καταφερω εστω και 6 μηνες! Και παλι ευχαριστω πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν έχεις θέληση, γιατί να μην τα καταφέρεις????? :)

Κι εγώ είχα νοικιάσει νοσοκομειακό θήλαστρο και πήγαινα το γάλα κάθε μέρα στο μαιευτήριο λόγω του ότι η μικρή μου έμεινε 15μέρες στην θερμοκοιτίδα....και από την στεναχώρια μου, μειώθηκε το γάλα... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hello Geeorgia!!!

Τι μου κανεις??????Να ρωτησω με την ευκαιρία καλε!!!

Θα αρμεγεις τα μεμεδακια σου?????????????? :laugh: :laugh:

Και πολυ καλα θα κανεις....αφου το θελεις.

Και οπως λεει και ημαια μου αφου το θελεις,θα βρεις τον τροπο να το καταφερεις. ;)

Καλη μου φιλη θηλαζε τρια χρονια και τους 6 μηνες από ολο αυτο το διαστημα το αντλουσε με θηλαστρο χειροκινητο παρακαλω.

Θηλασε την κορουλα της απολειστικοτατα και τους 6 μηνες το αντλουσε γιατι η μικρη δεν μπορουσε να πιασει τη θηλη.

Μετα το εξαμηνο τα καταφερανε και τη θηλασε μεχρι τα τρια.

Βεβαια στην αρχη ηταν δυσκολα γιατι ολη την ωρα αρμεγε,αλλα ειχε υπομονη και θεληση και βγηκε νικητρια.

Να το κανεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω ενα μυστικο που εμαθα ... οταν τελειωσεις το "αρμεγμα" συνεχισε τη διαδιακασια για κανα λεπτο ακομα, ετσι ο οργανισμος νομιζει οτι το παιδι θελει κι αλλο γαλα, οποτε αυξανεται η παραγωγη.

αν σταματας αμεσως μολις δεις οτι δε βγαινει αλλο τοτε ο οργανισμος θα το εκλαβει οτι τοσο φτανει για το μωρο και σιγα σιγα δε θα του φτανει

εγω στη μαργαριτα δε το ξερα αυτο και μου σταματησε στους 2,5 μηνες

τωρα στον μικρο θα το εφαρμοσω και ελπιζω να το τραβηξω περισσοτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου γεωργια. σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις. εγω για 9 μηνες εβγαζα γαλα με το θηλαστρο( χειροκινητο μαλιστα) στο πρωτο μου παιδι. ειχα κανει και αποθεμα στην καταψυξη και μαλιστα εδωσα καιστο παιδι μιας καλης μου φιλης οταν αυτη ενω θηλαζε αρρωστησε και δεν επρεπε να του δωσει γαλα της. ειναι λιγο ζορι γιατι επρεπε να ξυπναω σε ωρες που το μωρο κοιμοταν για να βγαλω γαλα αλλα ολα ειναι μια συνηθεια και για το παιδι σου αξιζουν λιγες θυσιες παραπανω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΥΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ, ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ... :( ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΟ. ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τις δύο εβδομάδες μπορείς να το θηλάζεις εσύ και τις ώρες που θα λείπεις να αφήνεις γάλα. Πάρε όμως οπωσδήποτε νοσοκομειακό θήλαστρο.

Ακόμα και αν έχεις ευαίσθητες θηλές μπορείς να θηλάσεις με επιτυχία. Όσο θα είσαι κοντά του και θα του προσφέρεις το στήθος σου, θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, από το να είναι δίπλα σου και εσύ να αντλείς. Άλλωστε ο θηλασμός πέρα από τροφή είναι και σχέση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Κορίτσια καλησπέρα,

κι εγώ αντλώ με νοσοκομειακό θήλαστρο αποκλειστικά εδώ και 3 μήνες και έχω μόνο δεν έχει μειωθεί αλλά έχω και μεγάλο απόθεμα στην κατάψυξη. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να το θέλεισ πολύ για τί είναι κουραστικό. Αποστειρώνω τουλάχιστον οκτώ φορές την ημέρα και αντλώ άλλες τόσες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή γεωργία,

είναι εφικτό αυτό που λες, αυτό όμως που προτείνω εγώ είναι να συνδιάσεις άντληση και θηλασμό, δλδ όταν απουσιάζεις να αντλείς και όταν είσαι με το μωρό να το θηλάζεις γιατί πραγματικά ο θηλασμός δεν είναι μόνο τροφή. το νοσοκομειακό θήλαστρο είναι πολύ καλό γιατί μπορείς να αντλείς ταυτόχρονα και από τα δύο στήθη. επιπλέον με το θηλασμό το μωρό ρυθμίζει μόνο του την ποσότητα που χρειάζεται σύμφωνα πάντα με τον ρυθμό ανάπτυξης του. για τις θηλές μην ανησυχείς με τον καιρό γίνονται πολύ ανθεκτικές όταν το μωρό θηλάζει σωστά. εγώ έχω μικροσκοπικές σχεδόν ανύπαρκτες θηλές, στην αρχή το πάλεψα με κρέμες λανολίνης, ψευδοθηλές, θήλαστρο τελικά όμως καταφέραμε μετά από 3 εβδομάδες να θηλάζουμε απευθείας - τι ευτυχία πραγματικά! η συμβουλή μου πραγματικά είναι να μάθεις το μωράκι να τρώει στο στήθος γιατί το στήθος είναι πάντα διαθέσιμο ακόμη και σε έκτακτες περιστάσεις, το γάλα είναι ολόφρεσκο, στην τέλεια θερμοκρασία και είναι και τεράστια στοργή,παρηγοριά και ζεστασιά για το μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...