Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΟΣΟΣ κεντρο εξωσωματικης


Recommended Posts

κοριτσια ετοιμάζομαι για την 5η προσπάθεια εξωσωματικης και ο γιατρός μου πρότεινε να παμε στο βιοΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ γιατι απο τα προηγουμενα απογοητευτήκαμε πλήρως. τον ξέρει κανεις ή το κέντρο του; έχετε να μου πείτε κάτι για αυτο; χρειάζομαι την βοηθεια σας. περιμένω με αγωνία. ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MOY ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΕΣΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.ΧΑ ΧΑ .ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ,ΕΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΖΕΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ,ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΜΩς ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα ουτε που το χω ξανακουσει τουτο. Τοσο χρονια εξωσωματικες και ειναι η πρωτη φορα που το ακουω. Ευχομαι παρολ αυτα καλη επιτυχια! Ειναι πολυ σημαντικο να σου κανει κλικ ο γιατρος, η κλινικη του και οι ανθρωποι του. Το πιο σημαντικο ειναι οι εμβρυολογοι παντα ομως. Και αν μπορεις να δεις απο καπου ποσοστα επιτυχιας αυτου του κεντρου.

Να πανε ολα τελεια!

as1cF5v0g410030NTkxNTBifDAxNjM3N2J8dHdpbnM.gif

5 χρόνια:6 ivf+18 φυσικοί.4 εγκυμοσύνες.1η 3διμα-22 εβδ εσπασαν νερά από αμνιο.2η παλλίνδρομη.3&4 βιοχημικές.5η σε εξελιξη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το βαπτηστήρι που έχω,(και ο δίδυμος αδελφός του) έχουν βγει από τα χέρια του Μιχάλη Μπομπότη. Η κουμπάρα μου πολύ ενθουσιασμένη με τον συγκεκριμένο γιατρό. Τον έχει σαν θεό της, ακόμα και σήμερα μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτόν.

Ακόμα και μετά που έπαθε επιλόχια κατάθλιψη μιλούσαν τηλεφωνικώς και έτσι συνήλθε.

αυτά από εμένα, καλή επιτυχία..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...