Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ηρθε και η σειρα σας και σας!!!!!ωα τον χαιρεστε τον χριστοφορακο σας..ναναι γερο και δυνατο το νινι σου

evelini ωα σου ζησει και σενα το νινι σου παντα γερο και δυνατο

νατα καμαρωνετε να τα χαρεστε να τα δειτε γαμπρους παππυδες με ασπρα μαλλακια καλοτυχα ναναι

Δημοσίευση

Χρυσούλι μουουουουοου!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στον όμορφο κ ζωηρό Χριστοφοράκο,

τον γαμπρούλη μουουουουου!!!!! :woohoo: :woohoo:

Να είναι πάντα γερός,καλότυχος κ ευτυχισμένος

κοριτσάκι μου,κ να προσέχει το Ολινάκι μου.. :laugh:

Εβελίνι,χρόνια πολλά κ για το δικό σου μπουμπουκάκι!!!

Οτι επιθυμείτεεεε.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρυσουλίνι μου γλυκόοοοοοοοοοοοοοο να χαίρεσαι τον Ταζούλη σου!!!!!!!!!! :P:P Χρόνια πολλά πολλάααααααααααα και από δω...με υγεία ,τύχη και πολυ πολυ αγάπη στην ζωή του... :):)

Εβελίνα μου να χαίρεσαι και εσύ την κουκλίτσα σου !!!!!!!! γερη και καλότυχη να ναι !!!!!! :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όχι επουδενί δεν έπινε 200! Μερικές μέρες έπινε 30-40ml ειδικά στην αρχή, μετά σταδιακά άρχισε να πίνει 100-120 και τώρα που πίνει μόνο ξένο πίνει σταθερά 200 πρωί και περίπου 150-160 βράδυ (αφήνει λίγο το βράδυ). Μάλιστα σχολίαζα εκεί γύρω στους 12 μήνες ότι είναι και αψυχολογητος γιατί μπορεί μια μέρα να είχε φάει πολύ καλά η να είχε καθυστερήσει να φάει το τελευταίο γεύμα και να έπεφτε πολύ κοντά το γάλα και σκεφτόμουν καλά τώρα δε θα πιει ούτε 20ml και να κατέβαζε 150, ενώ μπορεί άλλη μέρα να μην είχε φάει καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας η να είχε ώρα να φάει και έφτιαχνα 210 γιατί λέω θα τα τσακίσει και έπινε 50 και το έδιωχνε. Δεν τον πίεσα καθόλου, εξάλλου τρώει πλέον γαλακτοκομικά οπότε ας πιει όσο θέλει είπα και τώρα την κατεβάζει την μπουκαλουμπα του. Πάντως πιστεύω ότι αφού το παιδάκι σου έχει εξοικειωθεί με την ιδέα του μπουκαλιού και την γεύση του ξένου δε θα δυσκολευτεις να αποθηλασεις. Ο μικρός μου παραξενεύτηκε λίγο απλά όταν αποθηλασαμε  δηλαδή για δέκα μέρες μου κατέβαζε την μπλούζα όταν ερχόταν η ώρα του θηλασμού αλλά του έδινα το μπουκάλι του και το έπαιρνε χωρίς δράμα. 
    • @pennaki3 χρονιας προσπάθειας και σήμερα ειδες το θετικό τέστ? Ελα ρε κορίτσι μου τι απερίγραπτο συναίσθημα αυτο τώρα με συγκινησες. Σου εύχομαι μια θετικη χοριακή και ολα να σου πάνε τέλεια 🧿🤍
    • Δεν εχω αλλες αντιδρασεις!! Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις! 🥰
    • Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου! Δεν θα κανω αλλο τεστ, θα παω για χοριακη για να ειμαι ησυχη. Αυτος ο μηνας ηταν ο μηνας που θα κανω τη διεγερση.... Επαθα σοκ οταν ειδα τη 2η γραμμη μετα απο 3 χρονια προσπαθειας και γι αυτο ρωτουσα και ξαναρωτουσα αν τη βλεπετε! Κι το εκανα για πλακα... Και περιμενω πως και πως την περιοδο μιας κι εχω 8 μερες καθυστερηση με την ωορρηξια να μην ξερω αν εγινε και ποτε εγινε.
    • Zelda ευχαριστώ πολυ..έδωσες μπουκάλι κ ηπιε τύπου 200 ml? Δεν κοιμαται με το στήθος μπορεί να θηλασω κ μετά να την κουνήσω. Δεν ξέρω αν δεν πινει πολύ Γάλα γιατί σου λέει έρχεται το στήθος μετά. Ευχαριστώ κ πάλι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...