Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ- ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ???

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΚΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΩ??ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ?ΠΟΝΑΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ?ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η Ν ΜΗΝ ΦΑΕΙ Ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΑΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 4 ΩΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ,.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ...ΥΠΕΦΕΡΕ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ...Κ ΥΠΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΝΑΜΕ...ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ ΤΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ-ΡΕΖΙΛΗ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ - ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ

ΕΜΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ

ΖΕΣΤΑΙΝΕ ΠΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...

ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ...

ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΚΑΝΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΖΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ

ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ

ΘΑ ΗΡΕΜΕΙ

ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ...

ΕΔΩΣΑ Κ ΙΝFACOLIC Κ ΤΣΑΙ ΜΑΡΑΘΟΥ Κ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ -ΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ...ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ WELLEDA...ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ...!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!

Γλυκερια μου, κανενα μωρακι δεν κακομαθαινει απο αγκαλιες και να μην ακουω χαζα!

Να σκεφτεις μονο οτι 9 μηνες το ειχες στην κοιλια σου, σε γνωριζει και ειναι πολυ λογικο και φυσικο να θελει εσενα.

το οτι σταματαει το κλαμα οταν το κρατας και ξανααρχιζει οταν το αφηνεις ειναι πολυ φυσικο.

νοιωθει ασφαλεια και ηρεμει κοντα σου.

Θα περασουν οι κολικοι, θα μεγαλωσει και θα ζητας την αγκαλια του και δεν θα καθετε! :laugh:

Τωρα με το γαλα σου, μια που το εθιξες, ισως ειναι πονακια, ισως να μην βολευεται!

Δωκιμασε την ξαπλωτη σταση.

Θα εισαι και εσυ αλλα και αυτο πιο ηρεμοι!

Αφεψιματα μην δωσεις, ειναι νωρις.

Θα πας πισω την παραγωγη σου, μιας και θα χορταινει με τα τσαγακια και δεν θα θελει γαλα.

Το καλυτερο γαλα κατα των κολικων ειναι το μιτρικο μιας και δυσκολα περνει αερα οταν πινει.

Κοψε για λιγο τα γαλακτοκομικα που τρως.

Θα βοηθησουν πολυ το μωρο.

Kalhspera aglikeria...Otan vazeis to sesouar stamataei panta to klama?? Ena mwro pou ponaei den stamataei me tipota, malon kati alo tou fteei..Emena oso periergo kai an sas fenete den ithele me tipota na thn taizw aggalia, sto rilax kai egw kato sto patoma na thn xaidevw ospou na faei..Kai egw thn ekana voltes me to karotsi mesa sto spiti kai koimotane....Ti na kaneis :unsure: siga siga ths ta ekopsa otan arxisame na gnorizomaste kalitera....

Evi.D έγραψε:

Kalhspera aglikeria...Otan vazeis to sesouar stamataei panta to klama?? Ena mwro pou ponaei den stamataei me tipota, malon kati alo tou fteei..Emena oso periergo kai an sas fenete den ithele me tipota na thn taizw aggalia, sto rilax kai egw kato sto patoma na thn xaidevw ospou na faei..Kai egw thn ekana voltes me to karotsi mesa sto spiti kai koimotane....Ti na kaneis :unsure: siga siga ths ta ekopsa otan arxisame na gnorizomaste kalitera....
Emena prosopika den me enoxlouse na thn kouvalaw oloi mera aggalia,agorasa ena marsipo kai kikloforousame ta duo mas :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ... Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... :) :) :) ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ..... ΦΙΛΑΚΙΑ

Μην στεναχωριεσαι αγαπη μου ολα θα στρωσουν σιγα σιγα...ο δικος μου τωρα ειναι 7 μηνων και ειναι σαν να μην εχουμε μωρο στο σπιτι!!τοσο ησυχος ειναι ο καλος μου!αλλα μεχρι να γινει 3,5 μηνων ειδα και επαθα...κοιμομασταν αγκαλια στον καναπε στο σαλονι γιατι μολις τον αφηνα στην κουνια ξυπνουσε και τσιριζε.Εγω να φανταστεις δεν τον θηλασα(δυστυχως) και παλι κολικους ειχε αλλα δοξα τω Θεω του εδωσα γαλα ειδικο για κολικους και τον επιασε και ποτε ξανα δεν πονεσε το πουλακι μου αλλα στην αρχη οταν πονουσε εβαζα ζεστα πανακια στην κοιλιτσα του και εκανε δουλεια!!Ξαφνικα ενα βραδυ λιγες μερες πρωτου μπει στον 4ο μηνα δοκιμασα να τον βαλω στην κουνια και κοιμηθηκε εκει μεχρι το πρωι απο τοτε κοιμαται μονο του ουτε καν τον νανουριζω!ετσι ημουν και γω σαν και σενα στεναχωριομουν μην μαθει αγκαλια αλλα το μωρο ειναι αυτο που θα αποφασισει ποτε θα κοιμηθει μονο του και πιστεψε με δεν θα αργησει να γινει αυτο απλα θελει υπομονη και επιμονη!

φιλικα menoula ;)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΖΗ!! ;) ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ .ΘΑ ΝΟΙΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΣ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ,ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ, ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ...ΕΜΕΝΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ!!! :lol::lol:

Α!!ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Η' ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...Π.Χ. ΤΟ ΚΡΜΜΥΔΙ 'Η ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.Α!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΩΝΙΑ Η' ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΗΛ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΕΜΟΥΝ...ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ -ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΤΛ ...ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΝΟΣ ΣΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΩΛΙΤΣΑ(ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ)...ΕΠΙΣΗΣ ΨΙΛΟΗΡΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ-ΝΑΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!

aglikeria έγραψε:

ΚΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ.

Εμείς 5 μήνες τώρα έτσι είμαστε :S

Αγκαλιά και ...όοοοοοοοχι καθιστοί...όρθιοι! Και όοοοχι στο ίδιο σημείο -βαριόμαστε εύκολα- περπάτημα γύρω γύρω να αλλάζουμε παραστάσεις.

Είχαμε πάει και ταξιδάκι πριν λίγες μέρες και στα εστιατόρια τρώγαμε με βάρδυες :silly: Ο ένας έτρωγε κι ο άλλος έκανε βόλτα τη μικρή :)

Δε γίνεσαι ρεζίλι...άλλωστε προτιμούν να σε βλέπουν όρθια με το μωρό αγκαλιά παρά να το ακούνε να τσιρίζει :P :laugh:

Δεν είναι πάντως ότι έχει μάθει...Είναι μωρούλι...Θέλει να ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τη σίγουρη αγκαλιά της μανούλας :)

Προτείνω μάρσιππο αγκαλιάς - εγώ έχω ένα ρινγκ σλινγκ. Φοράς το μωρό και κάνεις και τις δουλειές σου ;)

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ γιατι ολες οι γνωστες μου εδω μ εχουν πρηξει οτι τον κακοεμαθα και εχω εγω τον πομο μου εχω και αυτεσ.....

σας ευχαριστω και παλι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...