Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ Δ. ΑΘΗΝΩΝ


Recommended Posts

Μπορεί κάποια μανούλα να μου πει απο ποια ηλικία δέχονται τα παιδάκια οι σταθμοι του Δ. Αθηναίων;

Πηγα σημερα να παρω την αιτηση και μου είπαν οι νηπιαγωγοι οτι τα παιρνουν από 2,5 χρονών. Το γραφείο ήταν κλειστό για να ρωτησω παραπάνω λεπτομέρειες.

Αν τα παιρνουν απο 2,5 χρονων τότε γιατι λέγονται βρεφικοι ρε κορίτσια;

Ή μηπως υπαρχουν και δημοτικοι σταθμοι που τα παίρνου απο πιο βρεφάκια;

Τα φώτα σας πληζ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να λεει πανω από 2,5 να ξερεις ότι θα πρεπει να εχει βγαλει την πανα το παιδακι για να το παρουν. Αυτό τουλαχιστον ισχυει στην περιοχη μας. (Αλεξ/πολη).

Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί

Ο κάθε Δήμος στεγάζει έναν ή περισσότερους παιδικούς – βρεφικούς σταθμούς (δείτε τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων εδώ). Οι βρεφικοί σταθμοί δέχονται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών, ενώ οι παιδικοί σταθμοί παιδιά από 2,5 έως 4 ετών. Για να γίνει δεκτό ένα παιδί στον δημοτικό βρεφικό ή παιδικό σταθμό απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι γονείς να κατοικούν στον εν λόγω Δήμο και η μητέρα να εργάζεται. Από εκεί και πέρα, ο γονιός πρέπει να καταθέσει αίτηση στον Δήμο, με την οποία θα ζητά να γίνει δεκτό το παιδί στον σταθμό της περιοχής και η οποία θα συνοδεύεται από τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά: Πιστοποιητικό γεννήσεως, βεβαιώσεις μηνιαίων αποδοχών και των δύο γονέων, πιστοποιητικό εμβολίου μαντού, αντίγραφο φορολογικής δήλωσης, βεβαίωση εργοδότη από το ΙΚΑ, δήλωση οικογενειακής κατάστασης (για πολύτεκνες οικογένειες ή οικογένειες με τρία παιδιά), άδεια παραμονής, αν πρόκειται για αλλοδαπούς, και απόδειξη ΔΕΗ ή ΟΤΕ.

Πηγή:http://www.in2life.gr/home/child/articles/183356/article.aspx?singlepage=1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πού πρέπει να απευθυνθω για να μαθω ποιοι είναι οι νηπιακοι και ποιοι οι βρεφονηπιακοι σταθμοι; Το επίσημο σαιτ του Δημου δεν αναφέρει.

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο σαιτ;

Το γκουγκλ δε με βοηθαει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΙ ΒΡΕΦΩΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 2,5 ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΟΧΙ ΤΙς ΠΑΝΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΕΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗς ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΙΚΟ Η ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙς ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 2009 ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ MANTOUXΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ :):):kiss:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα σε ευχαριστώ! Τα δικαιολογητικα τα εχω μαζεψει όλα και την Πέμπτη έχω ραντεβου και με παιδίατρο για την βεβαίωση και το εμβόλιο

Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιοι είναι βρεφικοι και ποιοι είναι νηπιακοι σταθμοι στο 7ο διαμέρισμα.

Πού μπορώ να βρω αυτή την πληροφορία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...