Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ, Η ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ,ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ??ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ,ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΟΧΙ??

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ-ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 38ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΕΣ!!!ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ Η ΠΙΟ ΑΡΓΑ..ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βικυ μου εγω γεννησα τον πρωτο μου γιο στις 37 εβδομαδες και εκανα περιπου 10 ωρες...

στον δευτερο γιο πηγα με προκληση για δικους μου λογους στην 38 εβδομαδα και γεννησα μεσα σε 2 ωρες...πολυ ευκολα,ξεκουραστα και χωρις ουτε ενα ραμμα....να φανταστεις οτι πηγα στο μαιευτηριο με διαστολη 5 :blink: και δεν ειχα καθολου συσπασεις...και μετα με κοροιδευε η γιατρος...μου ελεγε παλι καλα που ηθελες να κλεισουμε ραντεβου γιατι θα τον γενναγες στο αυτοκινητο μεσα :P

παντως εμενα μου ειχε πει οτι οι πιο πολλες περιπτωσεις δευτερης γεννας ειναι πολυ πιο γρηγορες και ευκολες απο την πρωτη και οτι με το που ξεκινησουν οι πονοι φευγεις κατευθειαν για μαιευτηριο γιατι δεν εχεις και πολυ χρονο σε αντιθεση με την πρωτη που και μπανιο μπορεις να κανεις και γενικως εισαι πιο χαλαρη...

με το καλο κουκλα μου...να φερεις στο κοσμο μια πολυ πολυ γερη μπεμπουλα :)

BΙΚΥ μου καλη λευτερια κοπελα μου.

Και με ενα σπρωξιμο!!!! :woohoo:

Λενε πως τα δευετρα παιδακια ερχονται πιο γρηγορα.

Για πρωτοτοκη και 6 ωρες μου ακουγεται ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Μπαμ-μπαμ θα το γεννησεις το κοριτσακι σου και πολυ ευκολα.. :)

Μην ανησυχεις.. :)

(κοιτα ποιος μιλαει τωρα... :P το μονο που σκεφτομαι

αν με το καλο ξαναμεινω εγκυος, ειναι το πως θα περιμενω παλι

μεχρι να φτασουμε 10 διαστολη)

Εκανα 27 ωρες να "κατεβασω" την κορη μου.

Το μαιμουνι δεν ηθελε να βγει... :P:P:P

Με το καλο να σου πανε ολα κουκλιτσα μου.. :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!ΟΝΤΩΣ 27 ΩΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ 6 ΤΙ 27 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!

ΑΑΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ??ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ??

με το καλο το μωρακι σου να ερθη στον κοσμο.εγω θα σου πω απο πρωσωπηκη πειρα οτι μου κρατησε περηπου της ιδιες ωρες.απλα επηδη ειχα 18 μηνες που ειχα ξανα γεννηση πονουσα πιο πολυ μην φνταστης για ωρες.αλλα μολις μπηκα στο χειρουργια ξαπλωσα και μεσα σε 10 λεπτα γεννησα.περηπου ετσι ειμουνα και στο πρωτο,απλα οχι τοσο γρηγορα δηλαδη περηπου 20 λεπτα.να μην σε μπερδευω ομως, ερχεται πιο ευκολα το δευτερο απο το πρωτο.δεν ειναι τιποτα δεν χρηαζεται ανχως.σου ευχωμαι να σου πανε ολα καλα.με κελο να γεννησης

στο πρωτο γεννησα 9 μερες νοριτερα και τον δευτερο 11 μερες νωριτερα εγραψα ημερες για να μην μπερδευτουμε. με πρωκληση ενωοιτε λογο οτι ειχα ζαχαρο για να μην εχουμε ιστοριες και τρεχουμε.αλλα δωξα το θεο ολα καλα πηγαν.με το καλο η μπουμπου σου και δεν χρηαζεται ανχως.σκεψου οτι θα την εχεις αγκαλια.

Γεννησα ακριβως 40 εβδομ. :)

Μπηκα με προκληση ομως στις 39 εβδομ + 5 μερ.

(δεν ειχε σκοπο να ερθει απο μονη της).. :)

Ευτυχως ολα πηγαν καλα.. :kiss::kiss:

ΑΧ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 40ηΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ Θ'ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...