Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Recommended Posts

Γεια σου glayki, εμενα οι ηλικιες ειναι 14 ,10,8 και 5.Οπως καταλαβαινεις χαμος.Ο μεγαλος μου παει 2α γυμνασιου και διαβαζει γιατι γραφει και οι υπολοιποι στον κοσμο τους.Και εγω στη μεση.

ou7voete1q38e530.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα νιωθω τοσο κουρασμενη εχω και ενα προβλημα υγειας που με βασανιζει και καμια βοηθεια ,ωρες ωρες το κεφαλι μου θα σπασει αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη .θα επρεπε να ειμαι καλυτερη μαμα με περισσοτερο ποιοτικο χρονο για ολους, αλλα δε εχω, νιωθω κατι τυψεις ωρες ωρες

μη νιωθεις ετσι κι εγω εχω περασει απο αυτο το σταδιο κι εγω πολλες φορες κατηγορουσα τον εαυτο και αναρωτιομουν που κανω λαθος,ομως ολα ξεπερνιουνται με υπομονη και ψυχραιμια!!!!μια αγκαλιτσα τους φτανει να μας παιρνει την κουραση.και εγω δεν εχω βοηθεια ,μονη με μεταθεσεις ,εσωτερικες μετακομισεις και τα παιδια εκει αναμεσα στις κουτες.ΥΠΟΜΟΝΗ

ou7voete1q38e530.png

Γεια σου φανιτσα και γλαυκη

και εγω περιμενω το 4ο παιδακι μου ειναι

τα διδυμα κοντα στα 18 μηνων

ο μικρος 6 μηνων και ειμαι

10 βδομαδων στο εμβρυακι μας..

χεχεε ειναι πολυ κοντα ομολογουμενως..

Να σας ζησουν κοριτσακιαα...παντα γερα να ναι

NATALI ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ :laugh: :laugh: :laugh: ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ,ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩς ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΨΩΡΙΑΣΗς ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗς? :woohoo:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ....

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ...ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ , ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΖΗΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ....ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.....ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ :) Η "ΡΙΓΜΕΝΗ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ....

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ: ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ.....ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ "ΛΙΓΟΣΤΗ" ΑΓΑΠΗ...

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!! :):)

Μανούλες καλησπέρα,

εγώ έχω δύο παιδάκια, δεν ανήκω στην κατηγορία σας, αλλά ήθελα να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου!!!! Συγχαρητήρια σε όλες, να είστε καλά, να φροντίζεται τα παιδάκια σας και να ΄στε σίγουρες ότι νιώθουν πολύ την αγάπη σας και την φροντίδα σας, κι ας μην έχετε τόσο πολύ χρόνο να τους αφιερώσεται.

Μπράβο σας και πάλι μπράβο!!!! :kiss::)

Γεια σας κοριτσια,χαιρομαι πολυ που μεγαλωσε η παρεα μας!Η αληθεια ειναι πως αρκετες φορες εχω σκεφτει και για ενα αλλο μωρακι ,αυτη η μυρωδια τους με τρελαινει,αλλα δυστυχως το οικονομικο ειναι αυτο που με κατεβαζει αμεσως απο τα συννεφα που πετω.διαφορετικα τωρα που μεγαλωσε και η μικρη μου θα το ηθελα παρα παρα πολυ!!!!! :):)

ou7vgj8l8npknq74.png

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...