Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μου θυμίζει το duphalac με το οποίο έχω πάει να κάνω εμετό όχι λίγες φορές.... έχουμε ραντεβού αύριο να δούμε το μωράκι και τον τράχηλο οπότε υποθέτω θα μου πουν πότε πάμε για καμπύλη! Δε βιάζομαι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει...🤢 Ανυπομονώ κι εγώωωωωωωωω για τα ψώνια! Κάνω λίγο ακόμα υπομονή για τον Οκτώβριο! Το 3ο τρίμηνο μου φαίνεται πολύ μακριά ακόμα...αλλά και έως τώρα όλα μου φαίνονταν βουνό και τσουπ, φτάσαμε και τον 6ο!
    • Εγώ έχω κάνει κ θα κάνουμε κ άλλη αλλά όχι τώρα όταν θα ναι κοντά Μ πΕ.. πάντως η νύφη μου που γέννησε προωρακια διδυμακια κ είχε κάνει τις ενέσεις 34 εβδομάδα δεν χρειάστηκαν θερμοκυτιδα ευτυχώς τα παιδιά..ενώ το 3το τους που ήταν κ αυτό προωρακι αλλά ένα κ δεν είχε κάνει ένεση ήθελε λίγες μέρες αναπνευστικη υποστήριξη..ότι πουν οι γιατροί μας να κάνουμε γερά παιδάκια
    • ΧΑ ναι μακάρι όλα καλά να ναι..εγώ μάλλον τελευταία φορά εμβρυολογο.στις 19 το μήνα θα πάω.θα ναι 32 εβδομάδα..κ μετά έχω 24 το μήνα Μ πΕ η γυναικολόγος Μ θα βάλει κ καρδιοτοκογραφο..δεν ξέρω μετά πώς θα κρίνει πότε θα γεννήσουμε..δεν έχω ξανά υπάρξει έγκυος, πόσο μάλλον κ δίδυμα..με αγχωνει λίγο το γεγονός ότι μετά τον εμβρυολογο έχω ένα μήνα χωρίς αυτόν..αλλά τι να κάνω είναι μακριά κιόλας..εσύ πας ακόμα να φανταστώ κ θα ξανά πας? 
    • Καθε κυηση ειναι τελειως διαφορετικη! Να ακολουθεις καλυτερα τις οδηγιες των δικων σου γιατρων, τι σου λενε εκεινοι που εχουν και εικονα των μωρων. Κι εμενα με την σημερινη μου εικονα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορουμε να παμε και 37η εβδομαδα. Τωρα, πας με αυτο το σεναριο και ευχεσαι να μην προκυψουν αλλα απροοπτα. Κανουμε κι εμεις απο την δικη μας μερια οτι μπορουμε να εχουμε μια ομαλη εγκυμοσυνη. 😊
    • Τόσο ο εμβρυολογος μου όσο κ ο γυναικολόγος μου είναι αρνητικοί στις ενέσεις κορτιζόνης για τους λόγους που προαναφέρθηκαν κ μιας που δεν έχω ενδείξεις πρόωρου τοκετου δεν τις συνιστουν
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...