Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsakia mou omorfa!! xreiazomai ti voitheia sas... exw trapezi stous koumparous mou simera k ithela na kanw kati eukolo, grigoro k entupwsiako an uparxei. panta otan exw trapezi eimai apo to prwi stin kouzina mexri k pou erxetai o kosmos k otan erxontai koutoulaw k den to euxaristiemai... peite kamia idea...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακι μου!μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν.πες σαν τι θελεις να φτιαξεις η'μαλλον τι εχεις αγορασει για να μαγειρεψεις...κι εγω θελω να πιστευω ο,τι θα σε βοηθησω...ειμαι μανουλα σε αυτα.. ;)

Δημοσίευση

Καλημερουδια!Λοιπον,θα πας σε ενα καλο κρεοπωλειο και θα παρεις ενα ωραιο ρολο κοτοπουλο η χοιρινο γεμιστο,με πιπερια,τυρι,ζαμπον,μπεικον,κτλ,θα το βαλεις στον φουρνο με πατα τουλες η ενα ρυζοτο,και μια σαλατουλα,τυρακια διαφορα ποικιλια, Θα αγορασεις μια τουρτιτσα παγωτο και εισαι ετοιμη!!!Καλα να περασεις φιλακια!! :kiss:

Δημοσίευση

σαν συνοδευτικο μπορεις να κανεις τορτελινια αλα κρεμ στο φουρνο.

βραζεις 2 πακετα τορτελινια με τυρια, τα βαζεις σε ενα πυρεξ, και μεσα ανακατευεις κασερια, φετα, οτι ζαμπον ή γαλοπουλα, πιπερια πρασινη, μανιταρια, ολα κομμενα ή οτι απο αυτα εχεις στο ψυγειο. εγω ποτε δεν τα βαζω ολα. ριξε μια κρεμα γαλακτος απο πανω, σκεπασε καλα με αλουμινοχαρτο και χωστο στο φουρνο, στους 180 γαι 45 περιπου λεπτα και ετοιμο! το βαζεις στο τραπεζι με το πυρεξ και ξεμπερδεψες.

για κρεατικα, βαλε σε μια γαστρα οτι ειδος κρεας θελεις σε κοματια, μοσχαρι, χοιρινο, κατσικι, κοτοπουλο, βαλε μυρωδικα, κρεμμυδι κομμενο στα 2 σκορδο ολοκληρο, οχι υγρα ή λαδια και βαλτο στο φουρνο και ξαναξεμπερδεψες!

καλα να περασετε οτι και να φτιαξεις!!!

Δημοσίευση

εγω θα πω λοιπον τα δικα μου..μπριζολες αλα χασαπα..

στρωνεις τις μπριζολες στο ταψι αλατι πιπερι,πανω τους στρωνεις σε καθε μπριζολα φετες τυρι για τοστ,μετα ντοματα σε ροδελες,μετα πρασινη πιπερια οπως την κοβουμε στη σαλατα,ενα κρεμυδι επισης κομενο με τον ιδιο τροπο και στο τελος τυρι φετα τριμενη.λιγο λαδακι και νερακι και στο φουρνο.δεν θα τις γυρισεις οπως ειναι θα ψηθουν.γινοντε τοσο μαλακιες και νοστιμες λουκουμι.τις συνοδευεις με πατατες τηγανιτες η'φουρνου.

Δημοσίευση

επισης και κατι αλλο εξισου εντυπωσιακο...στρωνεις σε ενα ταψι ψωμι του τοστ μονο με την ψιχα αφου εχεις βουτηρωσει το ταψι πρωτα.εχεις φτιαξει τον κιμα σου οπως τον φτιαχνεις για τα μακαρονια..μονο που θα προσθεσεις

κοκκινη κιτρινη και πρασινη πιπερια κομενες σε μπαστουνακια.απλωνεις μετα τον κιμα επανω στο ψωμι ριχνεις τριμενα τυρια κιτρινα ο,τι σου αρεσει και απο πανω παλι ψωμι του τοστ.μετα ριχνεις ενα μεγαλο κουτι κρεμα γαλακτος καιο τριμενα τυρια και το βαζεις στο φουρνο για μιση ωριτσα και ειναι ετοιμο.

καλη επιτυχια σε ο,τι φτιαξεις... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Νομιζω θα ταιριαζε και ο πουρες με λιγουλακι μαιντανο!Θεσπεσιος!!Σαλατουλα τωρα!Ροκα,μαρουλι,λολα κοκκινη,κρουτον,-θα τα βρεις ετοιμα στα σουπερ μαρκετ-,κουκουναρι,μανουρι,και βινεγκρετ με μελι!Πολυ ωραια! :)

Δημοσίευση

φυσικα και μπορεις να μη βαλεις κρεμμυδι αμε.απλα εμας μας αρεσει και γι'αυτο το βαζω..συνοδευτικο εκτος απο πατατες ενα απλο ρυζοτο.βασικα οι πατατες οι τηγανιτες του πηγαινουν αλλα για να μη σε φαει το τηγανι κανε ρυζοτο η' απλο ρυζι σπυρωτο.σαλατα περιεργη....χμμμ...φαντασια να υπαρχει...οι κλασσικες του σεφ ,λαχανο με χοντροκομμενα κοματια ζαμπον ρεγγατο και ντρεσιγκ...

Δημοσίευση

άσπρο λάχανο, κόκκινο λάχανο, καρότο, σέλερι (το χοντρό σέληνο).

Θα χτυπήσεις λάδι, ξύδι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και θα τα ανακατέψεις όλα μαζί...

Καβουρόψυχα, μαρούλι, καλαμπόκι και μαγιονέζα.

τρικολόρε βίδες, καλαμπόκι, αγγουράκι τουρσί, μαγιονέζα

μήλο, καρύδι, σέλερι, σως μαγιονέζας

4 εύκολες, γρήγορες και εντυπωσιακές σαλάτες...

Δημοσίευση

Enas alos tropos na magirepseis patates einai na ths kaneis ograten ston fourno..Exei ton diskolo tropo kai ton efkolo..perneis arketes patatoules kai tis koveis se leptes rodeles,alatopiperoneis kala ths stroneis se ena tapsh perixineis tis patates mexri na skepastoun me krema galaktos..(egw vazw thn elafria)kai ligo gala..episis an sou aresei mporeis na valeis ligo liomeno skordaki mesa,to dinei orea gefsh. Ston fourno gia 40 lepta peripou kai meta stroneis diafora kitrina tyria apo pano to ksanavazeis sto fourno mexri na liosoun ta tyria..mia writsa sinolika to thelei sto fourno..mhn paragemiseis to tapsh sou mouno giati tha se fouskosei to gala kai tha kanei xalia ton fourno sou..Elpizw na vohthisa kapos... :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...