Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κέντρο εξωσωματικής sos!


Recommended Posts

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας... Όπως ξέρετε προετοιμάζομαι για εξωσωματική. Είμαι στη φάση που ψάχνω να βρω κέντρο. Θέλω λοιπόν όσες έχετε κάνει (ή κάποια γνωστή σας) εξωσωματική στο Γενεσις στον Πάντο K να μου στείλετε τις απόψεις σας. Μπορείτε να μου απαντήσετε σε π. μ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!Εγώ την δική μου δεν την έκανα εκεί οπότε αυτά που θα σου πώ είναι αυτά που έχω ακούσει απο γνωστές αλλά και απο τον χώρο εργασίας μου!

Έχει ίσως ένα απο τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αλλά έχει και τους περισσότερους πελάτες.Τον βλέπεις μια φορά και μετά μιλάς μόνο με τους βοηθούς του!Ωοληψία και εμβρυομεταφορά δεν κάνει σχεδόν ποτέ ο ίδιος!!Εκτός βέβαια εαν πας καρα-συστημένη απο κάποιον...!Αυτά ξέρω.

Σημασία έχει να σου έκανε εσένα το κλικ γιατί η καθεμία μας είμαστε δαφορετική και σε αυτή την φάση και κάπως ιδιότροπες!

Και κάτι που ξέχασα!!!!!!Το πιο σημαντικό ρόλο σε ένα κέντρο το έχει ο εμβρυολόγος!!!!!!!!Ψάξε πληροφορίες για τους δικούς του γιατί εγώ δεν έχω ακούσει κάτι!

Ελπίζω να σε βοήθησα και εδώ είμαστε εμείς!Καλή αρχη :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

irene γραψτα να τα δουμε και εμεις , εγω τον ειδα την περασμενη βδομαδα , ηταν βιαστικος και μαλλον δε θα τον ξαναδω, μου εκανε εντυπωση οτι ηταν ολοι πολυ οργανωμενοι , μου εδωσαν ενα καρο εξετασεισ και ξεκιναω τον ιουλιο, αυτος απο οτι καταλαβα ασχολειται με τις πολυ δυσκολες περιπτωσεις.Εγω θα μεινω εκει διοτι ειναι η 4 προσπαθεια και εχω ακουσει οτι εχει καλα ποσοστα επιτυχιας , μαλιστα μου προτεινε αν δε βγει καλος ο καρυοτυπος να μας κανει προεμφυτευτικο ελεγχο , ανω ο αλλος ο γιατρος που ειχα απεδωσε τις αποτυχιες στην τυχη , εμενα ομως μου εσπασε τα νευρα και τελικα θα μεινω στον π....ντο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινακι μου δεν εχω εμπειρια απο τον συγκεκριμενο κεντρο κ γιατρο,τον ξερω βεβαια σαν ονομα.Συμφωνω με την Moraxella σχετικα με τους εμβρυολογους!Απο οτι διαβαζω,τον γιατρο τον βλεπεις μια φορα??? Γιατι? Ματιαζεται ευκολα? :silly: Δεν θα μου αρεσε να τον θελω κατι κ να μιλαω με τις μαιες :(

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι να κανεις ενα ραντεβου κ αν σου αρεσει,αν σου εμπνεει εμπιστοσυνη κ σιγουρια κ νιωθεις καλα μαζι του να συνεχισεις!

Καλη τυχη στο ψαξιμο κ καλη επιτυχια! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα!!

Εγω εκανα την τελευταια μου προσπαθεια στον Παντο. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ οργανομενη κλινικη. Τον Παντο τον βλεπεις μια φορα στην πρωτη συναντηση και μια φορα στην εμβρυομεταφορα για 5 λεπτακια. Στην συνεχεια αν εχεις θετικη χοριακη τον ξαναβλεπεις στον πρωτο υπερηχο. Οι συντονηστριες (δηλ οι κοπελες που σε κατευθηνουν κατα τη διαρκεια της διεγερσης ) ειναι πολυ καλα κατατοπισμενες ενω οι μαιες(που σε κατευθηνουν μετα την θετικη χοριακη) ειναι αρκετα εκνευριστικες και ανοργανωτες.

Εγω εμεινα εγκυος αλλα ηταν εξωμητριο χωρις να εχω καποιο προβλημα απο πριν. Η αγωγη που σου δινουν μετα την ωοληψια ειανι αρκετα βαρια. Εχω την αισθηση οτι προσπαθοντας να πετυχουν οσο περισσοτερες εγκυμοσυνες γινεται, δινουν παρα πολλα φαρμακα, που δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον γυναικειο οργανισμο.

Ετοιμαζομαι για επομενη προσπαθεια μεσα στον Ιουλιο και δυσκολευομαι να ξαναπαω εκει. Και δεν το κανω για οικονομικους λογους παρολο που ειναι απο τις πιο ακριβες κλινικες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑνναΤ έγραψε:

Η αγωγη που σου δινουν μετα την ωοληψια ειανι αρκετα βαρια.

τι αγωγη ειναι συτη?μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?αν θες στειλε μου πμ για να μην καταχραστουμε τον χωρο του θεματος. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lollipop έγραψε:

ΑνναΤ έγραψε:

τι αγωγη ειναι συτη?μπορεις να μου πεις σε παρακαλω?αν θες στειλε μου πμ για να μην καταχραστουμε τον χωρο του θεματος. :)[/quote:brcmbiv3]

Σου εστειλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περισσοτερα απο τα 18 ουτροτζεσταν την ημερα που μου εδινε ο προηγουμενος γιατρος , αποκλειεται να δινει ο Πα....ος.Ταπεινη μου γνωμη μεινε σε αυτον , γιατι εγω στους αλλους δεν ειδα αποτελεσμα , ουτε καν εξωμητριο , που λεει ο λογος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

18 utrogestan??!?!?!?!!?!??!?!!?εγώ βρε κορίτσια έπαιρνα 8 utrogestan, 2 divina,1 fillicine και 1 salospir και νόμιζα ότι ήταν πολλά! :P

Εγώ πήγα στον Μασ....μηνά.Ο ίδιος ήταν πολύ καλός αλλά οι 2 απο τους 3 γιατρούς του ήταν χάλια!!!!Οι κοπέλες όλες ήταν πάρα πολύ καλές και μην γελάστετε τώρα αλλά ο άντρας μου τα πήρε τρελά με την λογίστρια!!!!!Ήταν ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!!!!!!!

Την επόμενη φορά,πάλι σε αυτόν θα πάω αλλά θα επιμείνω αυτός να μου κάνει τα ΠΑΝΤΑ!!!Στο κάτω κάτω για τα 'χέρια' του πάω!Και η τιμούλα ήταν κάπως:3600...χωρίς τον προγεννητικό έλεγχο.

Συννεφάκι,τι εξετάσεις σου δώσανε?!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συννεφάκι της έλεγα ότι δεν συμφωνώ με αυτό το απρόσωπο...που τον γιατρό τον βλέπεις μία στο πρώτο ραντεβού και μία στην εμβρυομεταφορά (κι αν)...Ο γιατρός μου με έχει συνηθίσει αλλιώς...

Από την άλλη υπάρχουν φίλες μου που πέτυχαν σε αυτόν με την 1η και άλλες που μετά από πολλές αποτυχημένες πήγαν σε αυτόν και πιάσανε με την 1η...Τι να πω...Το καλύτερο είναι να συναντηθείς με 2-3 (κορυφαίους)και σε όποιον σου μιλήσει το ένστικτό σου να κάτσεις!!!!

Τώρα ποιοι είναι οι κορυφαίοι...μπορώ να σας πω μόνο σε π.μ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Irene1 έγραψε:

Συννεφάκι της έλεγα ότι δεν συμφωνώ με αυτό το απρόσωπο...που τον γιατρό τον βλέπεις μία στο πρώτο ραντεβού και μία στην εμβρυομεταφορά (κι αν)...Ο γιατρός μου με έχει συνηθίσει αλλιώς...

...

συμφωνω απολυτα!Εγω μετα την ωοληψια ανεβασα πυρετο κ ο γιατρος με επερνε τηλεφωνο πρωι μεσημερι βραδυ για να δει πως παω κ οποτε τον χρειαστηκα ηταν εκει.Μπορει να μην απαντουσε σε ολα τα τηλεφωνηματα αλλα εβλεπε την κληση κ μου τηλ.Μεχρι κ η εμβρυολογος με πηρε :blink: !

Τελος παντων ειναι το τι θελει η καθε μια κ πως νιωθει ανετα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw koritsia ta megala onomata ta fobamai ligo...

O dikos mou exei polles epityxies xwris na einai megalo onoma kai den to allazw me kanenan.

Pantws kopela pou gennisame mazi me proeklampsia kai malista ekeini gennise 28 ebdomada, ystera apo spermategxysi se gnwsto onoma, mou ekane parapona giati oute tin proeklampsia pire amesa xampari, anti8eta tin pire xampari o pa8ologos tis kopelas kai oxi o gynaikologos kai meta pige i kopela sto nosokomeio kai tsakwnotane o giatros (me to megalo onoma) me ton kardiologo gia na tou afisei o kardiologos peri8wrio 24 wrwn prin tin ksegennisoun gia na prolabei na tis kanei mia enesi gia tous pneumones tou mwrou. Meta de pou tin ksegennise oute ena tilefwno den tin pire na ma8ei pws einai to mwro...

Auta.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ στον Πάντο την έκανα την εξωσωματική και πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια.

Για την ακρίβεια την κάναμε στο υποκατάστημα του Γένεσις στο Βόλο, που σημαίνει ότι τον ίδιο τον Πάντο εμείς τον συναντήσαμε λίγο πριν την εμβρυομεταφορά (μου έκανε έναν υπέρηχο ο ίδιος). Την όλη διαδικασία την ξεκίνησα στο Βόλο με τον γυναικολόγο μου που συνεργάζεται με το κέντρο και ωοληψία και εμβρυομεταφορά μου την έκαναν οι συνεργάτες του Πάντου που έρχονται από Αθήνα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την όλη αντιμετώπιση και διαδικασία. Στην Αθήνα ίσως είναι λίγο πιο απρόσωπα τα πράγματα λόγω των πολλών περιπτώσεων, αλλά πιστεύω ότι σαν κέντρο είναι πολύ συνεπείς.

Επίσης, θα συμφωνήσω ότι το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζουν οι εμβρυολόγοι και πιστεύω ότι ο Πάντος έχει πολύ καλούς.

Όταν μετά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης παρουσίασα λίγο αίμα και τηλεφώνησα στο κέντρο να μου πουν τι να κάνω, μετά από λίγη ώρα με πήρε και ο ίδιος ο Πάντος στο κινητό να μου μιλήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσον αφορά τα φάρμακα δεν νομίζω ότι δίνει κάτι παραπάνω απ'ότι δίνουν όλοι στις εξωσωματικές.

Αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα την ημέρα 3 Cyclacur, 3 Utrogestan από το στόμα και 9 κολπικά και για περίπου μία εβδομάδα μετά την εμβρυομεταφορά Prezolon, αντιβίωση και παιδική ασπιρίνη (την οποία συνεχίζω μέχρι σήμερα).

Τις δόσεις των ενέσεων επειδή ήμουν Βόλο εκείνη την περίοδο μου τις καθόριζε ο γυναικολόγος μου (δεν ξέρω αν επικοινωνούσε και με το κέντρο).

Η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική, ίσως επειδή είχα και θετικό αποτέλεσμα με την πρώτη. Πάντως είναι προσωπικό θέμα.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί του για να τον δείτε από κοντά και να δείτε αν θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω την εξωσωματική δεν την έκανα στον Πάντο αλλά δεν θα πήγαινα με τιποτα καθώς έχω ακούσει πολλά αρνητικά απο γνωστούς. Τι να πω μπορεί να είναι και τυχαία. Μια γνωστή μου είχε πάει εκει για εξωσωματική και στην ωοληψία την πήραν 29 ωάρια!!! ουτε καν την προηδοποίησαν ή να κάνουν κάτι πιο πριν για την υπερδιέργερση. Μόνο το νούμερο των ωαρίων τα λέει όλα ποση δόση της έδωσαν. Το αποτέλεσμα η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με την κοιλιά τούμπανο σαν 7 μηνών έγγυος και την βγάζανε υγρό απο την κοιλιά για 1 εβδομάδα...Η υπερδιέργερση προβλέπεται και μπορεί να αποφευχθεί ολο αυτό. Εγω πήγα εκεί που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου όπου τον εμπιστεύομαι απεριόριστα και έπιασε με την πρώτη. Είναι κέντρο πολύ καλό και με πολύ καλούς γιατρούς και εμβρυολόγους. Αν θές πες μου να σου στείλω pm

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Moraxella και εγω σε αυτον παω και δεν τον αλλάζω με κανέναν, ο ίδιος ωοληψία,ο ίδιος εμβρυομεταφορά, τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν γιατρό.Έχω ήδη ένα παιδάκι από την 1η προσπάθεια, η 2η παλινδρόμησε στην 9 εβδομάδα και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Και το όνομα αυτού Μαστρομηνάς !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanina έγραψε:

Εγω την εξωσωματική δεν την έκανα στον Πάντο αλλά δεν θα πήγαινα με τιποτα καθώς έχω ακούσει πολλά αρνητικά απο γνωστούς. Τι να πω μπορεί να είναι και τυχαία. Μια γνωστή μου είχε πάει εκει για εξωσωματική και στην ωοληψία την πήραν 29 ωάρια!!! ουτε καν την προηδοποίησαν ή να κάνουν κάτι πιο πριν για την υπερδιέργερση. Μόνο το νούμερο των ωαρίων τα λέει όλα ποση δόση της έδωσαν. Το αποτέλεσμα η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με την κοιλιά τούμπανο σαν 7 μηνών έγγυος και την βγάζανε υγρό απο την κοιλιά για 1 εβδομάδα...Η υπερδιέργερση προβλέπεται και μπορεί να αποφευχθεί ολο αυτό. Εγω πήγα εκεί που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου όπου τον εμπιστεύομαι απεριόριστα και έπιασε με την πρώτη. Είναι κέντρο πολύ καλό και με πολύ καλούς γιατρούς και εμβρυολόγους. Αν θές πες μου να σου στείλω pm

Ακριβώς το ίδιο έπαθε και μια φίλη μου εκεί.

Την πρώτη φορά της πήραν κάπου 28 ωάρια και μάλιστα της ζήτησε να δωρίσει κιόλας!! Και τη δεύτερη φορά της πήρε σχεδόν 40 και έπαθε υπερδιέγερση. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις!

Στην τελευταία εμβρυομεταφορά έμεινε έγκυος αλλά ήταν εξωμήτριο! :blink::blink: Πως γίνεται από εξωσωματική να γίνει εξωμήτριο, ποτέ μου δεν κατάλαβα!! :blink:

Συνολικά 5 εμβρυομεταφορές.. αποτέλεσμα μηδέν. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ[ΑΘΗΝΑ] ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΗΤΑΝ 1FILICINE KAI 1TROFOCARD TO ΠΡΩΙ ΚΑΙ 3 UTROGESTAN ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΚΟΛΠΙΚΑ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΝΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Crazy έγραψε:

Ακριβώς το ίδιο έπαθε και μια φίλη μου εκεί.

Την πρώτη φορά της πήραν κάπου 28 ωάρια και μάλιστα της ζήτησε να δωρίσει κιόλας!! Και τη δεύτερη φορά της πήρε σχεδόν 40 και έπαθε υπερδιέγερση. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις!

Στην τελευταία εμβρυομεταφορά έμεινε έγκυος αλλά ήταν εξωμήτριο! :blink::blink: Πως γίνεται από εξωσωματική να γίνει εξωμήτριο, ποτέ μου δεν κατάλαβα!! :blink:

Συνολικά 5 εμβρυομεταφορές.. αποτέλεσμα μηδέν. :(

Α ναι και τώρα που μου το θύμησες...της είπαν να τα δωρίσει κιόλας...οπου το μετάνιωσε μετά φυσικά. Εξωμήτριο μετά απο εξωσωματική που υποτίθεται οτι τα έμβρυα μπαίνουν με σωληνάκι μέσα στην μήτρα..τι να πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :) ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ??? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nanina έγραψε:

Εγω την εξωσωματική δεν την έκανα στον Πάντο αλλά δεν θα πήγαινα με τιποτα καθώς έχω ακούσει πολλά αρνητικά απο γνωστούς. Τι να πω μπορεί να είναι και τυχαία. Μια γνωστή μου είχε πάει εκει για εξωσωματική και στην ωοληψία την πήραν 29 ωάρια!!! ουτε καν την προηδοποίησαν ή να κάνουν κάτι πιο πριν για την υπερδιέργερση. Μόνο το νούμερο των ωαρίων τα λέει όλα ποση δόση της έδωσαν. Το αποτέλεσμα η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με την κοιλιά τούμπανο σαν 7 μηνών έγγυος και την βγάζανε υγρό απο την κοιλιά για 1 εβδομάδα...Η υπερδιέργερση προβλέπεται και μπορεί να αποφευχθεί ολο αυτό. Εγω πήγα εκεί που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου όπου τον εμπιστεύομαι απεριόριστα και έπιασε με την πρώτη. Είναι κέντρο πολύ καλό και με πολύ καλούς γιατρούς και εμβρυολόγους. Αν θές πες μου να σου στείλω pm

Για στείλε και σε μένα στοιχεία του κέντρου γιατί με αυτά που ακούω :(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟΣ Ο ΠΑ......ΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Ο Μ......Σ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο Π......Σ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ , ΕΜΕΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ .ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ , ΗΔΗ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ , ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...