Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΟΜΟΝΗ....ΑΓΩΝΑΣ....ΜΕΛΛΟΝ.....


Recommended Posts

Ίσως φταίει η μέρα που είναι βροχερή, που ξέρεις… ίσως η μουντή στιγμή, η μαύρη μερα, η μοίρα η ίδια. Αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο… Νιώθεις όμως το κενό πολλές φορές εκεί να σε κοιτάει – και όλα αυτά γιατι δεν έχεις αυτό που τόσο επιθυμείς…

…Εσύ που έχεις θέληση για κάτι τόσο συγκεκριμένα και απόλυτα όμορφο, ίσως πιστεύεις στα παραπάνω λίγο περισσότερο απ’ τους άλλους. Και αναρωτιέσαι…αυτό το σύμπαν πότε θα συνωμοτήσει και για μένα…μια φορά ας είναι …..

Η προσμονή είναι μεγάλο πράγμα, είναι το μόνο που μπορεί να σε οπλίσει με πίστη για ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνο για σενα αλλά και για την ψυχούλα που θέλεις να φέρεις στο κόσμο. Να την αγκαλιάσεις, να την πνίξεις στα φιλιά, να την γεμίσεις με την αγάπη σου- Επιτέλους να αποκτήσει νόημα η προσμονή σου…

Και δεν έρχεται…και πέφτεις…. νιώθεις ότι τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή σου και εκείνο το ‘Δοξα το θεό’ δεν σου βγαίνει με τίποτα…και τα δάκρυα είναι εκεί, σαν κρύσταλλα κολλημένα στα μάτια σου και το ‘γιατί’ ηχεί μεσα στο μυαλό σου, μαζί με μια καρδιά που πονάει..

…και ακόμα βρέχει έξω…και μάλλον θα βρέχει όλη μέρα, κι ας είναι καλοκαίρι…

Υπάρχει όμως το αύριο και ευτυχώς είναι κοντά….και ξέρεις ότι θα ξημερώσει μια μέρα καλή και για σένα-όχι γιατί η προσμονή σου θα λάβει τέλος αναγκαστικά, αλλά γιατί θα αφήσεις τον ήλιο να σε δεί και εκείνος θα σου ζεστάνει την καρδιά, θα ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα δυναμώσει την πίστη σου…για εκείνο το όνειρο που λέγαμε…

…και θα γίνει. Αυτό που τόσο θες, μια μέρα θα γίνει. Στο χρωστάει η ίδια η ζωή. Στο χρωστάει για τον αγώνα σου – την προσπάθειά σου- το μεγάλο σου πάσχισμα – την πάλη σου με την φύση και τον άνθρωπο.

…και μια όμορφη μέρα, πού ξέρεις…μπορεί να είναι και βροχερή, θα είσαι κάπου με το όνειρό σου αγκαλιά και θα είστε μαζί για πάντα. Μάνα και παιδί. Αγάπη και Ευτυχία. Ζωή.

Εύχομαι σε κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά αυτό το όνειρο να γίνει η πραγματικότητά μας μια μέρα. Γιατί όπως είπαμε η ίδια η ζωή μας το χρωστάει.

Καλή επιτυχία

Υπομονή. Αγώνας. Μέλλον.

Όποιος υποχωρεί μπορεί να ξαναπολεμήσει...

~ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ~

Πρέπει να κάνουμε υπομονή για τα παρόντα, και να έχουμε θάρρος για τα μέλλοντα...

~ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ~

Η υπομονή είναι πικρή, οι καρποί της όμως είναι γλυκοί...

~ Ζ.Ζ.ΡΟΥΣΣΩ ~

http://www.youtube.com/watch?v=QbAZiVRG ... re=related

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΜΗΝ!

Καλη δυναμη και καλυ επιτυχια σε ολα τα κοριτσακια!

υ.γ. υπεροχο κομματι

as1cF5v0g410030NTkxNTBifDAxNjM3N2J8dHdpbnM.gif

5 χρόνια:6 ivf+18 φυσικοί.4 εγκυμοσύνες.1η 3διμα-22 εβδ εσπασαν νερά από αμνιο.2η παλλίνδρομη.3&4 βιοχημικές.5η σε εξελιξη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ekoσυγκινητικά κι όμορφα τα λόγια σου, μα προπάντων αληθινά. Μην τα ξεχάσεις λοιπόν ποτέ κατά τη διάρκεια των προσπαθειών σου. Κι όταν με το καλό έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά, με τα ίδια αυτά λόγια να δείχνεις το δρόμο σε όσες ακόμα προσπαθούν.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax koritsaki mou polu sugkinitika ta logia sou... elpizw na sunomwtisei kapoia stigmi to sumpan gia oles emas pou prospathoume k na aksiwthoume na zisoume auto to thauma tis zwis...

to oneiro kathe gunaikas einai na ginei mana... giati na einai toso duskolo telika?? k giati otan erxetai feugei?? pote den tha mathoume ma panta tha elpizoume... euxomai kali epituxia se oles mas k apo dw k pera mono euxarista giati to aksizoume... oles mas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου εκο,

να ξερες ποσο σε καταλαβαινω!ποσες φορες εχω αισθανθει τα ιδια συναισθηματα!δεν εχουμε πολλες επιλογες καλη μου!δυστηχως!ή τα παραταμε ή παλευουμε!εμεις ομως κοιταμε μπροστα και με πιστη επιμονη και υπομονη θα τα καταφερουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκίνησες βρε maimouna...έτσι θέλω να σκέφτεσαι πάντα

και να ξέρεις πως το όνειρο θα γίνει αληθινό πολύ σύντομα.

Τέτοια άτομα σαν και εσένα κερδίζουν πάντα το καλύτερο! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκίνησαν τα όμορφα λόγια σου. Μπορώ εστω και λίγο να καταλάβω τι παιρνάνε όλες οι γυναικες που θέλουν να κρατήσουν αγκαλιά τους ενα μωράκι, το μωράκι τους. Μπορώ επίσης να καταλάβω πόσο σκληρό ειναι για μια φίλη μου που εχει κανει 2 σπερματεγχύσεις και 1 ςξωσωματική να ειμαστε για καφέ και να μιλαμε όλες για τα παιδιά μας ασταμάτητα. πως πρεπει να νοιώθει!Εστω για λίγο με την παλιδρομμη μου, αγγιξα την αλλη πλευρά του φεγγαριού και καταλαβαινω λίγο τι παιρνανε όλες οι γυναίκες ψυχολογικά και σωματικά .Μεσα απο την ψυχη μου όλες οι γυναικες συντομα πολύ σύντομα να κρατανε το υγιες μωράκι τουσ στην αγκαλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΟ ΜΟΥ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΕ ΔΕΙΣ "ΤΗ ΒΡΟΧΗ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΣΠΩΝΕΙ Κ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ..

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΗ ΜΥΡΙΣΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΣΕΙ" ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΙ ΛΕΝΕ??!!ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ;)

Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΛΑΓΧΩΛΙΚΟΣ :kiss::kiss::kiss:

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eko έγραψε:

Για όλα αυτά που έγραψες... για όλα αυτά που νιώθεις... να ξέρεις, ότι Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, γιατί το αξίζεις!

Όπως, το αξίζει και κάθε κορίτσι, εδώ μέσα που περνά από τόσες δοκιμασίες για να ζήσει το όνειρο!!!

Καλή επιτυχία από την καρδιά μου, Εko μου!!!

Και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μας καλυψες απολυτα εκο μου! μας συγκινησες!μας ταξιδεψες!

ευχομαι τα καλυτερα για ολες εμας που θελουμε ενα γερο γερο μωρακι...

τα φιλια μου!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω .....απλα έγραψες τα συναισθήματά μου ..με το καλύτερο δυνατό τρόπο..

Γλυκιά μου ΕΚΟ τα καλύτερα σου εύχομαι, κ μέσα σε αυτα ενα υγιέστατο μωράκι... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...