Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φιλεναδίτσα μου γλυκιάαααααααααααα επειδή σε αγαπώ πολυ πολυυυυυυυυυυ!!!!!!! ήθελα να ανοίξω θεματάκι για να σου ευχηθώ για την αδυναμία μου... :):) να την χαίρεσαι μάτια μου την Ελενίτσα σου! να ναι πάνω απ όλα γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της...κούκλα είναι ούτως η άλλως....! :woohoo: :woohoo: με ματάρες απίστευτες και είναι πολυ πολυ καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!! και ένα μπράβο για σένα που είσαι τόσο καλή μανούλα... ;);) με το καλό να έρθει και το αγοράκι ...να μου την φιλήσεις ... :kiss::kiss::kiss: την αγάπη μου...

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

Φιλεναδίτσα μου γλυκιάαααααααααααα επειδή σε αγαπώ πολυ πολυυυυυυυυυυ!!!!!!! ήθελα να ανοίξω θεματάκι για να σου ευχηθώ για την αδυναμία μου... :):) να την χαίρεσαι μάτια μου την Ελενίτσα σου! να ναι πάνω απ όλα γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της...κούκλα είναι ούτως η άλλως....! :woohoo: :woohoo: με ματάρες απίστευτες και είναι πολυ πολυ καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!! και ένα μπράβο για σένα που είσαι τόσο καλή μανούλα... ;);) με το καλό να έρθει και το αγοράκι ...να μου την φιλήσεις ... :kiss::kiss::kiss: την αγάπη μου...

ΚΑΛΟ μου Καρολινακι!!!!!!!!!

Καλοκαρδο και τσαχπινογαργαλιαρικο Τοξοτακι...δεν εχω λογια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!δεν μπορεις να φανταστεις ποοοσο χαρηκε η Ελενα που ανοιξες ΘΕΜΑ ειδικα για εκεινη!!Χαρηκε παααρα πολυ και σε χιλιοευχαριστει!!Να εισαι παντα καλα..και γελαστη οπως σε γνωρισα..Να εχεις παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια..και να χαιρεσαι τη κορακλα σου..με το καλο να τη Βαπτισεις!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥ!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ !!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΡΕΒΕΚΚΟΥΛΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ(ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ!!) :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ..!!

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Κατερινούλα μου να χαίρσαι την γαλανομάτα σου!!!Να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!!!Να τη δειτε όπως επιθυμείτε!!!!!Με το καλό να έρθει ο αγόραρος!!!Φιλιά πολλά να της δώσεις!!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗς ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ..Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ!!Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗς ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ..Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ!!Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??[/quote:ifbtsl3j]

Καλά είναι το ζιζάνιο..έχει λίγο τη μυτούλα του βουλωμένη αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!Όλη μέρα σβουρίζει και εμείς απο πίσω του!!!!!!Να παίρνει ευχές απο παντού η κούκλα σου!!!!!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

ΚΑΛΟ μου Καρολινακι!!!!!!!!!

Καλοκαρδο και τσαχπινογαργαλιαρικο Τοξοτακι...δεν εχω λογια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!δεν μπορεις να φανταστεις ποοοσο χαρηκε η Ελενα που ανοιξες ΘΕΜΑ ειδικα για εκεινη!!Χαρηκε παααρα πολυ και σε χιλιοευχαριστει!!Να εισαι παντα καλα..και γελαστη οπως σε γνωρισα..Να εχεις παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια..και να χαιρεσαι τη κορακλα σου..με το καλο να τη Βαπτισεις!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥ!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:__08_05_2010_022-20100521.jpg[/quote:31kblza1]

Η αδυναμία μου είναι τόσο μα τόοοοοοοοσο όμορφη!!!!!!!!!!! απίστευτη φωτό.... :woohoo: :woohoo: χαίρομαι πολυ που της άρεσε της κουκλίτσα ς σου ....αδυναμίες μου και οι δύο μανούλα και κορούλα! σας φιλώωωωωωωωω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ,ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΟΥ.[/quote

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΜΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ!αΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ..ΚΑΙ ..ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΝΑ ΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...