Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φιλεναδίτσα μου γλυκιάαααααααααααα επειδή σε αγαπώ πολυ πολυυυυυυυυυυ!!!!!!! ήθελα να ανοίξω θεματάκι για να σου ευχηθώ για την αδυναμία μου... :):) να την χαίρεσαι μάτια μου την Ελενίτσα σου! να ναι πάνω απ όλα γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της...κούκλα είναι ούτως η άλλως....! :woohoo: :woohoo: με ματάρες απίστευτες και είναι πολυ πολυ καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!! και ένα μπράβο για σένα που είσαι τόσο καλή μανούλα... ;);) με το καλό να έρθει και το αγοράκι ...να μου την φιλήσεις ... :kiss::kiss::kiss: την αγάπη μου...

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

Φιλεναδίτσα μου γλυκιάαααααααααααα επειδή σε αγαπώ πολυ πολυυυυυυυυυυ!!!!!!! ήθελα να ανοίξω θεματάκι για να σου ευχηθώ για την αδυναμία μου... :):) να την χαίρεσαι μάτια μου την Ελενίτσα σου! να ναι πάνω απ όλα γερή και ευτυχισμένη στην ζωή της...κούκλα είναι ούτως η άλλως....! :woohoo: :woohoo: με ματάρες απίστευτες και είναι πολυ πολυ καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!! και ένα μπράβο για σένα που είσαι τόσο καλή μανούλα... ;);) με το καλό να έρθει και το αγοράκι ...να μου την φιλήσεις ... :kiss::kiss::kiss: την αγάπη μου...

ΚΑΛΟ μου Καρολινακι!!!!!!!!!

Καλοκαρδο και τσαχπινογαργαλιαρικο Τοξοτακι...δεν εχω λογια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!δεν μπορεις να φανταστεις ποοοσο χαρηκε η Ελενα που ανοιξες ΘΕΜΑ ειδικα για εκεινη!!Χαρηκε παααρα πολυ και σε χιλιοευχαριστει!!Να εισαι παντα καλα..και γελαστη οπως σε γνωρισα..Να εχεις παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια..και να χαιρεσαι τη κορακλα σου..με το καλο να τη Βαπτισεις!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥ!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ!!! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ !!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΣΠΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΡΕΒΕΚΚΟΥΛΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ(ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ!!) :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ..!!

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Κατερινούλα μου να χαίρσαι την γαλανομάτα σου!!!Να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!!!Να τη δειτε όπως επιθυμείτε!!!!!Με το καλό να έρθει ο αγόραρος!!!Φιλιά πολλά να της δώσεις!!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗς ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ..Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ!!Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗς ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ..Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ!!Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??[/quote:ifbtsl3j]

Καλά είναι το ζιζάνιο..έχει λίγο τη μυτούλα του βουλωμένη αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!!Όλη μέρα σβουρίζει και εμείς απο πίσω του!!!!!!Να παίρνει ευχές απο παντού η κούκλα σου!!!!!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

ΚΑΛΟ μου Καρολινακι!!!!!!!!!

Καλοκαρδο και τσαχπινογαργαλιαρικο Τοξοτακι...δεν εχω λογια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

σε ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!δεν μπορεις να φανταστεις ποοοσο χαρηκε η Ελενα που ανοιξες ΘΕΜΑ ειδικα για εκεινη!!Χαρηκε παααρα πολυ και σε χιλιοευχαριστει!!Να εισαι παντα καλα..και γελαστη οπως σε γνωρισα..Να εχεις παντα μια ευτυχισμενη οικογενεια..και να χαιρεσαι τη κορακλα σου..με το καλο να τη Βαπτισεις!!ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥ!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:__08_05_2010_022-20100521.jpg[/quote:31kblza1]

Η αδυναμία μου είναι τόσο μα τόοοοοοοοσο όμορφη!!!!!!!!!!! απίστευτη φωτό.... :woohoo: :woohoo: χαίρομαι πολυ που της άρεσε της κουκλίτσα ς σου ....αδυναμίες μου και οι δύο μανούλα και κορούλα! σας φιλώωωωωωωωω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

STAMYMAMY έγραψε:

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ,ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΟΥ.[/quote

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΜΜΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ!αΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ..ΚΑΙ ..ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΝΑ ΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο κλείνουμε 2 εβδ με την γρίπη  όλοι στην οικογένεια κάνουν θεραπεία με ταμιφλου κ είναι πολύ καλά μόνο εγώ είμαι χάλια γιατί δν μου δίνουν ταμιφλου όσο δν ανεβάζω υψηλό πυρετό.  ειναι 4η μέρα ευτυχώς δν κάνω πάνω από 38 (δέκατα δλδ) αλλά το θέμα μου είναι ο λαιμός. Υποφέρω στον λαιμό. Έχω φαρυγγτιδα παίρνω ο,τι παίρνετε κ αν αύριο δεν δω βελτίωση θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αντέχω άλλο έχω χάσει ήδη 2 κιλά δν μπορώ να φάω ή να πιω. Εννοείται έχουν σταματήσει οι συσπασεις κ δεν γεννάω υπό αυτες τις συνθήκες. Γ αυτό κ δν μπήκα να σας γράψω προσπαθώ να αναρρωσω.   με το καλό στην @ΛΕΥΚΗ ήθελα να της γράψω ότι είναι το πώμα κ να έχει το νου της γιατί είναι σημάδι ότι έρχεται ο τοκετός αλλά μας πρόλαβε γιατί ήδη είναι στο μαιευτήριο κ μάλλον θα έχει το μωράκι της ❤️❤️❤️🩷🩷🩷    Αννιτακι αυτά τα υγρά που έχεις είναι όταν εξαλείφεται ο τράχηλος κ επειδή δν σ έχει δει κολπικά γ αυτό στο αναφέρω να μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ καλό σημάδι να βλέπεις πολλά υγρά τώρα σ αυτήν την φάση. Πάτησε στο ίντερνετ σε σάιτ από μαίες ανεξάρτητες θα δεις φωτό πως είναι το πώμα 
    • Αχ κορίτσι καλά έκανε κ έκλεισες την Δευτέρα, δύσκολο αυτό περνάς....Οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Κράτα μικρό καλάθι μέχρι την Δευτέρα κ ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα!!!🙏
    • Α εχεις ήδη ένα παιδάκι.. να σου ζήσει κοπέλα μου..  προσπαθείτε καιρό για δεύτερο.;
    • Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο. Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό.  Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα. Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...