Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα συγκεκριμένα όχι δεν τα είχα ξαναδεί, έχω δει όμως της medela που είναι και αυτά ότι πιο κοντινό στον θηλασμό. Αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα δώσω τόσα λεφτά και υπάρχει περίπτωση να μην τα χρησιμοποιήσουμε καν…😂
    • Λευκη μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰  Με το καλο κοριτσι μου να παρετε την κορακλα σας στην αγκαλια σας!!!!!!!!💖💖💖💖💖💖 ισως βεβαια να εχεις ηδη γεννησει... Θα περιμενουμε τα νεα σας!!!💕💕💕💕💕🌷🌷🌷🙏🙏🙏🧿🧿🧿
    • Περαστικά βρε κορίτσι μου γίνεται χαμός με γαστρεντερίτιδα και εδώ σε εμάς έχουν κολλήσει πολύς κόσμος μακάρι να μην κολλήσει το μωρό  καλά και εμένα προχτές γύρισε πρώτη φορά μην νομίζεις απλά η βλακεία είναι ότι δεν την αφήνω αρκετά μπρούμυτα θα δεις σε λίγες μέρες θα το κάνει και εσένα  εμενα από φρούτα τόσο τρώει 60-80γρ λαχανικά ακόμα παλεύουμε να φάει 4-5 κουταλάκια 
    • Ααα πιο γενικά στο έχει αφήσει εμένα μου γράφει συγκεκριμένα πχ έλεγε πρώτη μερα μπανάνα μετά από 2 μέρες πρόσθετο το αχλάδι μετά από 2 μέρες το μήλο το ίδιο και μετά λαχανικά έχω προσθέσει όσα μου γράψει πατάτα καρότο σέλινο κρεμμύδι κολοκυθάκι και τώρα περιμένω σε μια βοδμαδα που θα ξανά πάω να μου πει αν και τα έχω γραμμένα από την κόρη μου αλλά είπα να περιμένω καλύτερα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε και με μεγάλη όρεξη οπότε το πάω σιγά σιγά 
    • @annie!@marinamanoulitsa κορίτσια μου που θα πάει θα έρθει ο μήνας που δεν θα έρθει η καταραμένη κ θα γεμίσουνε γραμμούλες τα μάτια σας 🥰🙏 @melitiniღ Γιατί τόσο αργά σε έβαλε για υπέρηχο? κ από βδομάδα θα φανεί η εξέλιξη. Εγ΄ώ δεν θα μπορούσα 2 βδομάδες αναμονή, χώρια που παίρνεις κ τα φάρμακα κ αν δεν πηγαίνει καλά τα παίρνεις τζάμπα. Μήπως να πεις τον γιατρό σου να πας τη Δευτέρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...