Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια/αγόρια,εδώ μπορείτε να δώσετε παρουσίες ποιοί είστε φιλόζωοι :P λοιπόν,όσοι θέλετε να γράψετε κάτι για τα ζώα,και όσοι δεν είστε φιλόζωοι να γράψετε γιατί δεν είστε,ευχαρηστώ!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Υπάρχουν σχετικά sites όπως το mycat ή το dogforums, όπου μπορούμε οι φιλόζωοι να γράφουμε εκεί.

Αυτό είναι site για ανθρώπινα κουτάβια :)

ναι το ξέρω έχω κάνει εγγραφή σε όλα αυτά!!!απλά κάποιοι φιλόζωοι εδώ δεν τα ξέρουν και καλό θα είναι να ακούσουμε τη γνώμη τους επι του θέματος ;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαράκι,

Εγω δεν είμαι φιλόζωη γιατί θέλοθν πολύ δουλειά εχουμε έναν χελώνο ναι οχι χελώνα :) ειναι αρσενικός και αν δεν το ταίσω και τον πλήνω εγώ εκεί θα μείνει. Φανταστείτε να είχα και σκύλο που θέλει ο γιός μου !!

Δεν ειμαι κακιά αλλά, ειμαι μόνη, εχω 2 παιδάκια, κάνω αγγλικά στο γιό μου,

δουλεύω κιόλαςς εεε αλλό μέλος δεν πάει !!

Δημοσίευση

maraki7 έγραψε:

καλημέρα κορίτσια/αγόρια,εδώ μπορείτε να δώσετε παρουσίες ποιοί είστε φιλόζωοι :P λοιπόν,όσοι θέλετε να γράψετε κάτι για τα ζώα,και όσοι δεν είστε φιλόζωοι να γράψετε γιατί δεν είστε,ευχαρηστώ!

ΖΩΑ! χμ ....θα δηλωσω αυτο:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΡΙΣΙΑ

ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ''ΒΡΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΝ''

:(:(:(:(:(:(:(:(

Μου αρεσει να τα βλεπω στο ΣΚΑΙ, στο national geographic οολααα

τα ζωαααα αλλα αδυναμια εχω στα σκυλια (τι πρωτοτυπο), στα μαιμουδακια & στα κοαλα (οχι οτι εχω πλησιασει ποτε τα 2 τελευταια)ααααααααα....λατρευω και τα λουτρινα!!!!!

αυτα!

εκανα την δηλωση μου!!! :woohoo:

Δημοσίευση

kouklitsa είσαι φιλόζωη απλός δεν έχεις πολλά κατοικίδια(μόνο τα χελωνάκια σου),αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αγαπάς τα ζώα!

zaxarenia και εσύ όπως φαίνεται είσαι φιλόζωη,ταίζει καμιά σας τα αδέσποτα(σκυλάκια,γατάκια κτλ)???

Δημοσίευση

maraki7 έγραψε:

kouklitsa είσαι φιλόζωη απλός δεν έχεις πολλά κατοικίδια(μόνο τα χελωνάκια σου),αυτό δεν σημαίνει οτι δεν αγαπάς τα ζώα!

zaxarenia και εσύ όπως φαίνεται είσαι φιλόζωη,ταίζει καμιά σας τα αδέσποτα(σκυλάκια,γατάκια κτλ)???

εγωωωωω ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ τα ταίζω Φ Ο Λ Ε Σ!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

πλακα κανω ετσι....μην αρχιζουν οι φιλοζωες τις μουρμουρες!!!

Μωρε δινω στα αδεσποτα τις γειτονιας μου αλλα ουτε

αυτα ΘΕΛΟΥΝ την μαγειρικη μου!!!!! :(:(:(:(

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΧΑΛΙΑ!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

maraki7 έγραψε:

εγωωωωω ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ τα ταίζω Φ Ο Λ Ε Σ!!!!!!

πλακα κανω ετσι....μην αρχιζουν οι φιλοζωες τις μουρμουρες!!!

Μωρε δινω στα αδεσποτα τις γειτονιας μου αλλα ουτε

αυτα ΘΕΛΟΥΝ την μαγειρικη μου!!!!! :(:(:(:(

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΧΑΛΙΑ!!!!! :woohoo:[/quote:2w2s1nsa]

NAI εχουμε γατάκια και ο πεθερος μου ότι φαγητό μου μένει του το δίνω και ταιζει τα αδέσποτα σκυλιά ! Τα αγαπάει πάρα πολύ.

Δημοσίευση

συμπαθω πολυ ολα τα ζωα

αν και αυτη την περιοδο δεεν εχω λογο μικρης που ζουζουνιζει και απαιτει πολυ ενεργεια και προσοχη

παλια ειχα γατες περδικες κοτες σκυλια καναρινια χρυσοψαρα.......

αλλα δεν συμπαθω απλα τα ζωα συντροφιας αλλα και αλλου τυπου ζωα οπως φιδακια ολα τα πλασματα στην φυση εχουν ενα εργο να επιτελεσουν και ειναι κοινοφελει οποτε προσπαθω και αυτα που δεν συμπαθω να τα σεβομαι

Δημοσίευση

λατρευω τα ζωακια ειμαι τρομερα φιλοζωη και ειμαι κατα το να να εγκλωβιζουμε σε ενα σπιτι η σε ενα κλουβι η να τα στειρωνουμε κτλ,τα ππροτιμω στο φυσηκο τους περιβαλλον!!εχω μια γατα στο σπιτι λογο του οτι την ειχε απο πριν ο αντρουλης μου,και τωρα πρεπει να την δωσω ΄λογο της εγκυμοσυνης και λυπαμαι πολυ αλλα δεν θελω το νινι μου να τρωει τις τριχουλες της!!

Δημοσίευση

rebbeka kalispera.Den thelw na se tromaksw kai isos to ksereis idi alla h gates sthn egkumosinh einai oti xirotero.Logo tou toksoplazmatos..Prosopika agapw para polu ta zwakia kai idika ta skulia alla o antras mou den thelei oute na to sizitame..Exoume ena hamster pou agorasa sthn korh mou gia katikidio kai egine maxi gia na mhn to dosoume piso otan emina egkuos....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...