Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!! ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΑΓΑΠΑΜΕ !!! ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!! ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !! ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ! ΑΛΗΘΙΝΗ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΚΑΛΟΨΥΧΗ, Φ Ι Λ Η!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ............ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΑΑΑΑ!!! !!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ντινακι μου γλυλο σου εγραψα κ στο θεματακι μας αλλα θα σου ευχηθω κ απο εδω..............ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υγεια ,ευτυχια κ ο,τι πραγματικα επιθυμεις!!!!!Να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου,με 1η κ καλυτερη την Ολινα,κ αυτοι εσενα!!!!Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ντινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......

να σου ευχηθω κ απο εδω κοριτσακι μου....

Χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ φυσικα να χαιρεσαι κ εμας που σ'αγαπαμε :laugh: :laugh: :laugh:

κ φυσικα σας περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωω(μην το ξεχνας ;) )

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Mην μου πειτε οτι ειναι η κοπελα με την κουκλαρα κορη που κοιματε στα ροζ μαξιλαρια!!!!!!Αχχχ μια τετοια νυφη ονοιρευομουν παντα για τον γιο μου!!!Κωνσταντινα πολυχρονη και να χαιρεσε την οικογενεια σου!Υγεια και ευτυχια ευχομαι! :kiss:

Δημοσίευση

Kαλέέέέ!!!Εγώ είμαι αυτή!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ααααααχχ...Πολύ με συγκινείτε αγάπες μου....

Εβινάκι μου γλυκό..Χίλια ευχαριστώ για όλα...Σ αγαπάω

κ εγώ πάρα πολύ..Μπορεί να μη τα λέμε συνέχεια απο κοντά αλλα

πραγματικά αισθάνομαι έτσι!!Σε θεωρώ κάτι παραπάνω απο φίλη...

Όπως κ εσένα Βουλίτσα μου!!!Να είστε καλά κ ευτυχισμένες

κ οι 4 μέσα απ την καρδούλα μου!!!!!!!!!!!

Θούλι κ Φλωριάννα ευχαριστώ πολύ..Κ εσείς

να είστε γερές κ δυνατές κ πάντα να έχετε ότι επιθυμείτε!!

Μικρό μου αγγελούδι είσαι γλυκα!!!

Κατερινάκι μου γλυκό ευχαριστώ,κ εσύ με το καλό

να φέρεις στον κόσμο τη μπουμπουκένια σου!!Εννοείται οτι

το κέρασμα θα το χρωστάω!!! ;)

Λενάκι,ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!Κ εσύ να χαίρεσαι τον

γιόκα σου!!

Κιμονάκι μου ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια.. :blush::blush: Θέλω κ εγώ να δω γιο Κιμον!!!!!

Ότι επιθυμείς!!!!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..χαχαχα

χρονια πολλα γλυκια μου..

ξερουμε ολοι ποσο καλη μανουλα εισαι και ποσο αγαπας την κορουλα σου..

και εμεις εδω μεσα σ αγαπαμε πολυ και εισαι μια απο τις κοπελες που συμπαθω περισσοτερο εδω μεσα..

τα φιλια μου..

Δημοσίευση

Ναταλάκι μου σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!

Αμοιβαία τα αισθήματα!! ;) Κ βέβαια να το ξαναπώ

οτι είσαι το είδωλό μου ή θα γίνω γραφική??? :laugh:

Κ εσύ να είσαι γερή να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου κ

με το καλό να φέρεις στον κόσμο κ το 4ο!!!

Τα φιλιά κ την αγάπη μου στην Μπέλλα κ στη Σωσώ!!

Δημοσίευση

Γλυκιά μου φιλεναδούλα,

Χρόνια σου Πολλά,καλά και ευτυχισμένα!!!!

Να χαίρεσαι τον άνδρα σου και το κοριτσάκι σου!

Κι επειδή είμαι μακριά..........

ένα δωράκι μέσω pc,από μενα με αγάπη!

Να περάσεις τέλεια ότι κι αν κάνεις σήμερα!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σήμερα για τα γενέθλιά σου και αύριο για την ονομαστική σου εορτή! (κομματάκι δύσκολο να μπω αύριο να σου ευχηθώ γιατί έχουμε και στο σπίτι μας γιορτή :cheer: )

Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!

Να σε χαίρονται ο άντρας σου και το Ολινάκι σου!

Και του χρόνου με υγεία!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Κωνσταντινούλα μου Χρόνια Πολλά και Καλά Πάντα Ευτυχισμένα ,Εύχομαι η ζωόυλα σου να είναι γεμάτη απο φωτεινές στιγμές και χαρούμενες αναμνήσεις!!!!

Μέσα απο την καρδία μου να Σαγαπούν και να σου το λένε κάθε μέρα η κορούλα σου και ο αντρούλης σου,,,και σου εύχομαι αν το θέλεις και εσύ να μεγαλώσει κι άλλο η οικογενειά σου!!!

Σ΄αγαπάμε πολύ!!!Ποπίτσα-Χρύσα

Δημοσίευση

Μαράκι μου γλυκό...

Σ ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!Το πιο ουσιαστικό κ ειλικρινές

δωράκι...Θα το ακούσω πολλές πολλές φορές!!

Να είσαι κ εσύ γερή κ ευτυχισμένη,να χαίρεσαι τον κούκλο

κ όλη την οικογένειά σου ματια μου!

Ιφιγένεια να είσαι καλά κ εσύ κοριτσάκι μου,

να χαίρεσαι κ εσύ αύριο τους εορταζοντες,

να έχεις υγεία κ ότι άλλο επιθυμεις!

Ποπίτσα μου...Είσαι γλύκα μωρό μου,σ ευχαριστώ

πολύ για όλα..κ εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ όλα να πάνε

καλά κ για τη μανουλίτσα σου,κ με τη μπουμπουκένια σου..

Η Παναγίτσα μαζί σας...

Δεσποινάκι μου,τι άλλο να σου ευχηθώ πέρα απο ένα

υγιέστατο νινάκι???1000 ευχές για ότι πιο τρυφερό θα φέρεις στον

κόσμο..Το παιδί σου!!

Δημοσίευση

Μαριάντα μου ευχαριστώ πολύ,πολύ!!

Κ εσύ να εισαι γερή να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Αν δω το Εβινάκι άσε δε ξέρω τι θα πρωτοκάνω,σίγουρα πάντως

θα της δώσω πολλάάάάά πολλα φιλάκια κ ακόμη πιο πολλές

αγκαλίτσες!!!!!

Φιλιά κ σε σενα!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κωνσταντινούλα μουυυυυυυυυυ...επίτιμο μας μέλος... :P φιλεναδίτσα μου... να σε χαιρόμαστε και πάλι!!!!!!!! ότι επιθυμείς καρδούλα μου!!!!!!!!! :):) να χεις πάντα μια ευτυχισμένη και όμορφη οικογένεια ...και να σε χαίρεται το όμορφο Ολινάκι μας και φυσικά ο αντρούλης σου!!!! :kiss::kiss::kiss: ανυπομονώ να ρθεις αθήνα να τα πούμε και απο κοντάαααααααααα... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Πιπίτσα μου σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου..

Σου ευχομαι γρήγοραααα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου

μέσα απτην καρδούλα μου ειλικρινά,γιατι ξέρω πόσο πολύ

το επιθυμείς..!!!!!

Καροοοολ!! ευχαριστώ αγάπη μου!Να είσαι κ εσύ γερή

να χαίρεσαι την παπένια κ τον αντρούλη σου!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...