Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ "ΑΡΜΟΖΕΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ :blush:B)

ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΓΙΟΡΤΑΖΩ)ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙ :blink: :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΑΕΙ Κ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΣΑ ΛΑΤΕΡΝΑ,ΟΥΤΕ ΣΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ(ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ;) )

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ Κ ΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ "ΚΥΡΙΛΛΕ" ΡΟΥΧΑ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..

ΑΝΤΕ ΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

στην αθηνα ?

αν ναι και με τζην να πας κανενας δε θα σου πει τιποτα... σ αυτην την πολη ειναι αστα να πανε!

αλλιως...χμμμ εξαρταται απο τον καιρο βεβαια, βαλε ενα υφασματινο παντελονακι, ενα ωραιο πουκαμισακι, πανε κομμωτηριο κανε και ενα ωραιο μακιγιαζ και εισαι ετοιμη!!!

ποσο ζηλευωωωωωωωω

καλα να περασεις και χρονια πολλα προκαταβολικα!!!

Δημοσίευση

Τώρα μάλιστα!

Εγώ που είμαι καθημερινά στα μπουζούκια,θα σου απαντήσω!!!!! :P

Τώρα πέρα απ την πλάκα,ένα μαύρο φόρεμα σε όποια γραμμή και

μήκος σε βολεύει,νομίζω είναι η καλύτερη λύση!

Οσο για το μαλλί επειδή είσαι εορτάζουσα,πήγαινε κομμωτήριο,

αλλά μην τα κάνεις τίποτα περίτεχνο απλά,να δείχνουν περιποιημένα!

Καλή διασκέδαση και Χρόνια σου πολλά!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα κατ αρχας για αυριο..

Λοιπον ακου την ιδεα μου..

εγω θα προτινα ενα τζιν σε στενη φορμα τουτεστιν "σωληνα" ..

με ψηλες γοβες και ενα τιραντακι [ισως με στρας] αν εχεις απο πανω..

πως σου φαινεται?

Α!και μην ξεχασεις....

Να περασεις ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

αχχχ ρε φιλεναδα τωραααααααααα ! μπουζουκια ;;; πωπωπωπω τι ειναι αυτο ?? δεν θυμαμαι πανε πολλλλα πολλλα χρονια θυμαμαι απο την μεταπολιτευση που εχω να παω !!

καλα να περασεις και ριξε μια ωραια ζεμπεκια και για μας !!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ :kiss::kiss::kiss:

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!! :)

ΚΑΛΑ Ε...ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΣΟΚ!!!ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ-ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ Κ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α :angry::angry:

ΚΑΤΙ ΣΑΤΕΝ ΤΟΠ ΚΤΛ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ :blink::ohmy::(:S:blush:

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ....ΜΑΥΡΟ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ "ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ!!! :woohoo: :woohoo:

ΕΕ..ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ :P

ΝΑΤΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ!!!ΤΖΙΝ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΤΟΠ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΦΙΛΤΑΤΗ ΒΙΚΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗ "ΚΑΘΗΣΙΑ" ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ Ο Κ@#$Σ ΕΞΩ???!!! :silly: :lol::lol:

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???

Δημοσίευση

παντελονι τζην

ψηλες γοβες

σεξυ μπλουζακι

κ ενα σακακι!!!!

Ο τελειος συνδυασμος, που σκοτωνει ....

Χρονια πολλα λοιπον, να μας χαιρονται!!!!

Εμενα δε μαρεσουν τα μπουζουκια....εχω παει 3 φορες στη ζωη μου κ αυτες με σερνανε....θα προτιμησω την Παρασκευη, φαγητακι με την παρεα :):)

Καλα να περασετε!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ntina.ef. έγραψε:

[

ΝΑΤΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ!!!ΤΖΙΝ Κ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΤΟΠ ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΦΙΛΤΑΤΗ ΒΙΚΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΤΗ "ΚΑΘΗΣΙΑ" ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ Ο Κ@#$Σ ΕΞΩ???!!! :silly: :lol::lol:

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???

Δημοσίευση

πωπω BELL ειναι 7 το πρωι πινω ελληνικο κ ομως μου ηρθε να ριξω μια σβουρα εδω μονη μου με τη ρομπα!!!

δε κανω πλακα,απιστευτο!!!το χορευα παντα,απο την εφηβεια κ στο γαμο μου εννοητε ;)

ρε κοριτσια τι ειναι κ αυτο...χωρις λογια κ οποτε το ακουω με ανατριχιαζει.. :dry:B)

Δημοσίευση

Konstans έγραψε:

παντελονι τζην

ψηλες γοβες

σεξυ μπλουζακι

κ ενα σακακι!!!!

Ο τελειος συνδυασμος, που σκοτωνει ....

Χρονια πολλα λοιπον, να μας χαιρονται!!!!

Εμενα δε μαρεσουν τα μπουζουκια....εχω παει 3 φορες στη ζωη μου κ αυτες με σερνανε....θα προτιμησω την Παρασκευη, φαγητακι με την παρεα :):)

Καλα να περασετε!!! :kiss::kiss::kiss:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...