Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδί και κόσμος !!!!


Recommended Posts

Ρε κορίτσια ξερώ όλες θέλουμε να κάνουμε παιδιά αλλά έχουμε σκεφτεί σε τι κόσμο τα φέρνουμε που θα μεγαλώσουν σε τι κοινωνία πιο θα είναι το μελλών τους γιατί το λέω αυτό γιατί εμένα ο ανιψιός μου που είναι 11 χρονών με ρώτησε ρε θεία σε τι κόσμο μεγαλώνω αναρωτιέμαι και σκέφτομαι τι να κάνω στην ζωή μου όταν μεγαλώσω να διαβάζω μου λέτε για να γίνω κάτι και ξέρετε τι μου είπε να δουλεύω και στην δουλειά μου να με σκοτώσουν άκου τι είπε ένα παιδί 11 χρονών που εμείς τότε είμαστε ξένοιαστη και τώρα τα παιδιά σκέφτονται το μελλών τους!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασικα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι το παιδι αυτο ειδε στην τηλεοραση αυτα τα πραγματα η αν δεν τα ειδε καποιος τα μεταβιβασε αλλα ο καθενας μεγαλωνει οπως ακριβως θελει τα παιδια του ............... ναι ο κοσμος που τα φεραμε ειναι πολυ ασχημος αλλα φταιμε και εμεις θελουμε 2 3 αυτοκινητα ρουχα με μαρκες διακοπες πολλων αστερων πλαστικα τροφιμα για το κολατσιο τους και αλλα πολλα ............. και σαν να μην φτανει αυτο δεν κανουμε και τιποτα καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ αναρωτιέμαι αν είναι πιο εγωιστικό το να φέρεις ένα παιδί σε τέτοιο κόσμο ή αν αποφασίσεις να μην κάνεις παιδί. Στην τελική ποιοί είμαστε για να αποφασίσουμε; Ξέρουμε το μέλλον; Οι γονείς μας μεγάλωναν σε καλύτερες συνθήκες; ίσα ίσα, με στερήσεις μας μεγάλωσαν. Εμείς έχουμε πολλύ περισσότερα αγαθά (υλικά).

Και ένα αισιόδοξο μήνυμα: Όταν όλα είναι τόσο χάλια κι έχεις πιάσει πάτο...δεν μπορεί παρά να ανέβεις. Πιο κάτω δεν πάει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

paei kale pio katv..τα παιδια στην αφρικη;;1 χαρα ειμαστε,..μη παραπονιεστε καθολου..και αν καποιος δε θελει,ας μην κανει παιδια..ξερω ειμαστε στη κατρακυλα αλλα και τι;;δε ξερω..τα λεω λιγο ωμααλλα δε μπορω..τοσα αλλα πραγματα πρεπει να σκεφτουμε..οτι ειναι να γινει,θα γινει..

αν ειναι ετσι,να παμε να φουνταρουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κΟΡΙΤΣια

μια χαρά είναι ο κόσμος που θα φέρουμε τα παιδιά μας!

και δόξα το θεό να λέμε-που λένε- γιατί υπάρχουν και κάτι γωνιές στον κόσμο που τα παιδιά δεν έχουν να φάνε και άλλα πολλά που γνωρίζουμε όλες πολύ καλά.μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό.!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά έχετε δίκιο κορίτσια εμείς μια χαρά είμαστε εδώ στην Ελλάδα μας το ελπίζω

Ε που θα φτάσουμε πιο κάτω δεν γίνετε από ότι είμαστε

:S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...