Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννηθηκε τσατισμενος!!!!

Recommended Posts

Βρε κοριτσια... απο την ωρα που γεννηθηκε ο γιοκας μου ειναι συνεχεια τσατισμενος, συνοφρυωμενος, παραπονιαρης ... αγχωμενος, τρωει σα να μην υπαρχει αυριο και δεν ηρεμει σχεδον ποτε!!! για να σκεφτειτε κανουμε 2 ωρες λειτουργικο μπας και ηρεμησει λιγο και αυτο μονο στην αγκαλια μου!!!

αν τυχον τον αφησω κατω ξυπναει κατευθειαν!!!!

για πειτε μου... θα "φτιαξει" ? :blink::blink::blink::blink:

ή θα ναι μονιμως ο τσατιλας της οικογενειας???? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ξερω ειμαι δευτερομανα, αλλα πραγματικα η μαργαριτα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!! τετοιο μωρο.... και τωρα τα χω δει ολα κολυωμενα :S:S:S:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φραπεδια μηπως να δεις τον δικο μου πως κανει??????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εχει παει 22 μηνων και τα νευρα που εχει δεν περιγραφονται :blink::blink::blink::blink: ειδικα αν του πεις οχι η μη και εκεινος το θελει...........ε...εκει γινεται μαχη :unsure::dry::huh: :silly:

τι να πω??????? ακομη ελπιζω :unsure: και περιμενω να ηρεμισει

αφου οταν ηταν πιο μικρος οι διπλανοι νομιζαν οτι τον εδερνα :blink::blink:

τωρα τον χειμωνα θα παει παιδικο και ελπιζω εκει να κοψει αυτη την συμπεριφορα αν και σκευτομαι μηπως μου τον στειλουν πισω πακετο :dry::dry:

επισης αυτο που λες εσυ το λεει ακομη η μαμα μου ''ο αδερφος σου ουτε που υπηρχε σαν παιδι..υσηχος μαμ,κακα και νανι...εσυυυυυυυυυυυυυ ησουν απαπαπαπαπαπαπαπα............''

καταλαβαινεις εεεε????

φιλεναδα τα χω δει ολα, σου λεω!!!! ξερω οτι ισως να μαι και λιγο υπερβολικη αλλα ειδικα τις μερες που ειναι και τα 2 σπιτι γινεται το ελα να δεις!!! με τον αντρα μου αλλαζουμε παιδια εκ περιτροπης ετσι για να χουμε ποικιλια στο ζορι!!!! χαχχαχααχαχαααααααααααααααααχ!

λετε να φταει οτι δεν προσεχα τη διατροφη μου οσο ημουν εγκυος, και οτι ο γιατρος "τον πειραξε" λιγακι για να βγει ενω αυτος δεν ηταν ακομη ετοιμος?!?!?!?!?!

τι σκεφτομαι η τρελη?

Η μεγάλη μου κόρη από το Β επιπέδου που την είδα, σαντισμένη ήταν. Γεννήθηκε έτοιμη να μας πλακώσει όλους στο ξυλο. Τώρα χαμογελάει πολύ αλλά είναι και υπερβολικά γκρινιάρα!

Οπως λέω, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πολλά νεύρα και γκρινια και βγήκε το παιδί τσαντισμένο και γκρινιάρικο. Στη δεύτερη γελούσα συνέχεια και το παιδί βγήκε χαμογελαστό και εύθυμο!!!

χαχαχαχαχαχα λες να φταινε τα σουβλακια???? και ετρωγα πολλα η ατιμη μανα!!!!!

οχι απλα εχουμε παιδια με εντονη προσωπικοτητα!!!!!!!!!!

στην ηλικια του δικου ο δικος μου ουρλιαζε και τσιριζε λες και τον εσφαζες!!!!!!!!!

αλλα ειναι και μικρουλης μωλε και μπορει να εχει και τιποτα ποναλακια...οποτε μπορεις να ελπιζεις!!!!χαχαχαχα

η μεγαλη πως αντιδρα???? σε διεκδικει μηπως??? και ειναι και αυτη μεσα στην γκρινια η ειναι λιγακι πιο ηρεμη?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

χαχαχαχαχαχα λες να φταινε τα σουβλακια???? και ετρωγα πολλα η ατιμη μανα!!!!!

οχι απλα εχουμε παιδια με εντονη προσωπικοτητα!!!!!!!!!!

στην ηλικια του δικου ο δικος μου ουρλιαζε και τσιριζε λες και τον εσφαζες!!!!!!!!!

αλλα ειναι και μικρουλης μωλε και μπορει να εχει και τιποτα ποναλακια...οποτε μπορεις να ελπιζεις!!!!χαχαχαχα

η μεγαλη πως αντιδρα???? σε διεκδικει μηπως??? και ειναι και αυτη μεσα στην γκρινια η ειναι λιγακι πιο ηρεμη?

η μεγαλη κανει σκερτσα ειδικα οταν με βλεπει να τον εχω αγκαλια και να τον ταιζω. δεν τρωει απο τον μπαμπα της και περιμενει εμενα να την ταισω, τριγυρναει συνεχεια γυρω γυρω απο μενα και τοτε θυμαται να φερει ολα της τα παιχνιδια για να παιξουμε!!!

ετσι και μεις εχουμε χωρισει το σπιτι στα δυο: ενας καθεται στο σαλονι με την μαργαριτα και ο αλλος στην κρεβατοκαμαρα με τον μικρο και ετσι δεν βρισκομαστε ποτε!!!!!! χαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παντως το σκεφτομαι σοβαρα μηπως εφταιξα εγω που το παιδι βγηκε τοσο ανησυχο :(:ohmy::ohmy::ohmy:

ενω στη μαργαριτα ετρωγα μονο οτι επρεπε σ αυτον σαβουριαζα τα παντα!!! τελειως αλλα νταλα την κουταλα... ουφ! μου το "πεταξε" μισοαστεια μισοσοβαρα χτες ο αντρας μου και σοκαριστηκα!!! :dry::dry::dry:

frapedia72 γελασα με το θεματακι σου... :) sorry αλλα ήταν σαν ν ακουγα τη μανα μου να μιλαει για τον αδερφο μου!!!ειναι λιγο δυσκολο το καταλαβαινω κ η μαμα μου εκανε τεραστια υπομονη αλλα το αποτελεσμα ηταν ενα μικρο θαυμα...εχω εναν αδερφο μοναδικο, εχει την καλυτερη ψυχουλα και ειναι απ τους καλυτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει στη ζωη μου!!ειλικρινα...ολοι το λενε!! :) αυτο το τοσο γκρινιαρικο παιδι βγηκε τοσο καλο κ φιλοτιμο!!ενταξει συνεχιζει να γκριναιαζει που και που...αλλα ειναι πταισμα!!στην τελικη ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του!! :) να τα χαιρεσαι κ τα 2!!!να του τονωσεις λιγο την αυτοπεποιθηση και να τον ωθησεις να παιζει με την αδερφη του πολυ!!θα του κανει πολυ καλο!!αχ!!εσεις οι αγορομανες!!!υπομονη... :kiss::kiss::kiss:

και εγω τα ιδια...

και μαζεμενα!

ο μικρος απο την πρωτη μερα. γκρινια, κλαμα, και αν το μπουκαλι δεν ηταν στις 3 ωρεςΑΚΡΙΒΩΣ πανω απο το στομα του, χαλουσε τον κοσμο!

μην πω οταν τον ξεντυνα για μπανιο! λεσ και τον εσφαζα!

ενω η μικρη... σα να μην υπηρχε... ουτε αγκαλιες ηθελε πολυ πολυ... στο κρεβατι να απλωνεται...

και τωρα οι διαφορες υπαρχουν. η μικρη ηρεμη, μπορει να παιζει ωρα μονη στο παρκο, ενω ο αλλος... βαριεται στο 5λεπτο και θελει κατι αλλο... αρχισε δοκιμες για μουσουλισμα και το κανει και το βραδυ στον υπνο του! και επιδη λαγοκοιμαται και δεν τον κρατανε τα χερια, κοπανιεται στα καγκελα!

αρα δεν εκανες τιποτα λαθος!

εμενα πως βγηκαν τοοοσο διαφορετικα!

δεν φταις εσυ καλε

ουτε τι ετρωγες ουτε καν να το σκεφτεσαι αυτο και πες του αντρα σου δεν ισχυει

ισως εχει πονακια ισως ειναι εντονη προσωπικοτητα ισως πολλα

καιη δικια μου εκλαιγε μεχρι που μπηκε στον 4 μηνα

μιλαμε για πολυ κλαμα ουτε η αγκαλια την ηρεμουσε ουτε τιποτα

ευτυχως το βραδυ κοιμοταν και δεν εκλαιγε ολη μερα εξαντλουνταν απο το κλαμα

και τωρα που ειαι 13 μηνων ειναι υπερδραστηρια

ειναι οτι το παιδι ειναι δραστηριο

ανησυχο πνευμα

οποτε μη σκας

θα μεγαλωσει και δεν θα ειναι τοσο πολυ

υπομονη

ο μικρος μου εχει νευρα παρα πολλα.οταν με περνη κανεις τηλ. και μηλαω ο μικρος τσιριζι.ερχεται και το ανηψακι μου απο διπλα και ουρλιαζουν ολα μαζι.βαμβακι εχεις στο σπιτι? εγω παντως θα αγορασω.πλακα κανω. παντως ετσι με νευρα γενηθηκε ο μικρος και τωρα που ειναι 24 μηνων ειναι αστα να πανε φτυνη,τον μαλωνης και κανει την κινηση να σε χτηπηση.δωγκονε τωρα οχι και τοσο και παει λεγωντα.λενε οτι τα νευρηκα παιδια θα γηνηουν πιο ησηχα οταν μεγαλωσουν αποτα ηρεμα.σου εδωσα πολυ κουραζιω ετσι? τα περναω και εγω.μην ανησηχης ειναι στα παιδια θα ηρεμηση ομως.

vagman και μενα το ιδιο!!! λεω να τον κανω μπανιο μπας και χαλαρωσει λιγο και κοιμηθει και κλαιει τοσο γοερα που οχι μονο δε χαλαρωνει αλλα ειναι ετοιμος να παθει σοκ!!!

ασε που δεν ανεχεται ουτε τη γαζα με τον ορο που βαζω για να του καθαρισω το προσωπο. και φυσικα να μην αναφερω τα ματια του που εχουν φραγμενους τους δακρυγονους αδενες και ειναι παντα γεματα τσιμπλες και σκουζει καθε φορα που του τα καθαριζω (λες και δεν θελει να εχει ανοιχτα ματια)!!!

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ !!!!!!!!!!!! ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Frapedia μου γενικά έχω ακούσει ότι τα δεύτερα παιδιά είναι πιο ζόρικα...ίσως επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη είμαστε πιο ήρεμες...Τώρα ενώ ήσουν έγκυος έπρεπε να τρέξεις και για τη Μαργαριτούλα...Δεν ξέρω τι να πω...

Εγώ που μεγάλωσα έναν άγγελο, την Ιωαννούλα μου, σκέφτομαι ότι όταν κάνω 2ο και λίίγο γκρινιάρικο να είναι, θα πηδηχτώ από το παράθυρο...Είμαι και νευρική....Αν και να σου πω την αλήθεια και η Ιωάννα τώρα έχει γίνει άλλο παιδί...όχι ότι κλαίει, αλλά συνέχεια της τρέχουμε από πίσω και αν δε γίνεται το δικό της, ουρλιάζει... :angry::angry:

Πάντως, σίγουρα δε φταις εσύ...Ούτε η διατροφή σου!!

Και ηρέμησε..Ο μπεμπούλης σου θα ηρεμήσει...Συνήθως τα γκρινιάρικα παιδιά μεγαλώνοντας γίνονται αγγελούδια και τα αγγελούδια διαβολάκια... :P:P

frapedia...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΑ Μ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ!

Ε ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ-ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ- ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΚΟ...!!!ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...ΛΕΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ???Κ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ - ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ- ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ - ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ - ΝΕΥΡΙΚΟΙ!!!

ΑΡΑ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΤ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΚΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ-ΘΥΜΩΝΕΙ-ΤΣΙΡΙΖΕΙ!

Ωραιος ο τιτλος του ποστ! Γελασα! :P:P:P

Ειναι πολυ μικρουλης ακομα μωρε ουτε καν 40 μερων!

Το ιδιο περασε και μια φιλη μου προσφατα! Ο πρωτος της γιος απλα δεν υπηρχε! Αν τον ξυπνουσε να φαει θα ετρωγε αλλιως κοιμοοοοοοταν του καλου καιρου! Μιλαμε για πολυ υσηχο μωρο! Προσφατα γεννησε το δευτερο αγορακι της και στην αρχη τα ειδε ολα! Με το που σαραντησε το μωρακι αλλο πραγμα! Ηρεμησε, χαλαρωσε και τωρα 50 ημερων κοιμαται απο το βραδυ στις 11 μεχρι τις 8 το πρωι και ολα ειναι μια χαρα! Ευχομαι και σε σενα να συμβει το ιδιο! Υπομονη και κουραγιο και ολα θα φτιαξουν! ;);)

mpempoula16 έγραψε:

Αν και να σου πω την αλήθεια και η Ιωάννα τώρα έχει γίνει άλλο παιδί...όχι ότι κλαίει, αλλά συνέχεια της τρέχουμε από πίσω και αν δε γίνεται το δικό της, ουρλιάζει... :angry::angry:

Πάντως, σίγουρα δε φταις εσύ...Ούτε η διατροφή σου!!

Και ηρέμησε..Ο μπεμπούλης σου θα ηρεμήσει...Συνήθως τα γκρινιάρικα παιδιά μεγαλώνοντας γίνονται αγγελούδια και τα αγγελούδια διαβολάκια... :P:P

αχ αχ και μεις ακριβως το ιδιο!!!! αν δεν γινει το δικο της μπορει να σου παρει το κεφαλι απο το ψευτικο κλαμα!!!

και τι σκερτσο... τη φωναζεις, τη λες "οχι εκει!" γυρναει σου ριχνει μια ματια - κοινως σε γραφει - και συνεχιζει αμεριμνη τη σκανταλια της!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

οντως καθε παιδι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!

μακαρι βρε γιωργια μου! απο το στομα σου και στου ... γαργαντουα το αυτι!!! χαχαχαχα

αντε θα αρχισω να μετραω αναποδα... 25 και σημερα!!!

Χαχαχα :woohoo: :silly:

Τέλειος ο τίτλος!!

Υπομονή φραπεδιά! Είναι απλά πολύ μικρούλης! Μεγαλώνοντας θα αναπτύξει πλήρως όλες του τις αισθήσεις, θα τον έχεις π.χ στο ριλαξ και θα παρατηρεί, θα αφουγκράζεται, θα αρχίζει να πιάνει αντικείμενα, θα μπει στο μαγικό κόσμο των αισθήσεων, θα βγει από τον βαρετό κόσμο του μαμ κακά και νάνι και θα του φύγουν τα νεύρα! ;)

Να μου τον φιλήσεις τον παίκτη! :kiss:

ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΟΚΑ!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ!!!!!ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!ΜΕΧΡΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ...ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΕΝΑ,ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!ΠΑΣΑΡΗ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ!!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!!

Α!!ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Η' ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ????ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ????

Α!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ!!!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!

Πραγματικα εμενα δεν μου κανει εντυπωση

η συμπεριφορα του μπεμπη σου γιατι μεχρι 3 μηνων

η μπεμπα μου εβγαλε το λαδι σταγονα σταγονα(οχι οτι τωρα ειναι ολα οκ αλλα καλυτερα).

Απο την ωρα που μου την εφεραν στο δωματιο μετα τη γεννα ηταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μωρακι που εσκουζε οταν το εβαζα στο πυρεξακι!!!κοιμοταν ΜΟΝΟ στην αγκαλια και συνολικα

κοιμοταν 5 ωρες ολη την ημερα...σου ορκιζομαι οτι τιποτα απο αυτα που σου γραφω δεν ειναι υπερβολη!και φυσικα να μην ξεχασω τους κολλικους ΚΑΘΕ βραδυ που μας αποτελειωνε ψυχολογικα και μενα και τον αντρα μου,αφου δεν φτανει που ειμασταν αυπνοι,εβλεπες και ενα τοσο δα πλασματακινα σπαραζει και να μην μπορεις να κανεις κατι.

Αν τα παραπανω που εγραψα σου θυμιζουν τα δικα σου να

ξερεις σε καταλαβαινω οσο δεν παει,αλλα και τα μισα να

τραβας σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους....υπαρχουν και

αλλα μωρακια πουτα ειχαν παρει στο κρανιο οταν γεννιοντουσαν! :angry: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΜΕΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑ!!! :silly: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΛΕΜΕ!! ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ. ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ... ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΜΟΥ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...