Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπερπαραγωγή γάλακτος???


Recommended Posts

Κορίτσια έχω ένα ερώτημα να κάνω κ σας παρακαλώ βοηθήστε με σχετικά.Θηλάζω τον μπέμπη μου (σε 2 μέρες κλείνουμε 1 μήνα!!!!)κ εδώ κ 3 μέρες κατεβάζω πολύ γάλα κ το στήθος μου γίνεται πέτρα κ κάνω τις σχετικές διαδικασίες δηλαδή μασάζ με νερό χλιαρό κλπ.όμως το θέμα είναι οτι συμβαίνει κ στα δύο στήθη μου αυτό παράλληλα κ ενω είναι να θηλάσει στο ένα το άλλο είναι κ αυτό σε φούλ στάδιο. Ξέρω απο οτι έχω διαβάσει στο φορουμ σε ένα άλλο ερώτημα μιας κοπέλας ότι μετά τα πρώτα 10 λεπτά περίπου το μωρό που θηλάζει πέρνει το <καλό> γάλα οπότε εγώ τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση εφόσον χορταίνει με το ένα μου στήθος (κάθεται περίπου 20 λεπτάκια απο μόνος του κ το αφήνει) κ το άλλο μέχρι να έρθει η επόμενη φορά να φάει θα έχει εκραγεί!!!Το θέμα του θήλαστρου δεν το έχω συζητήσει με την παιδίατρο αλλά γενικότερα δεν έχω ιδέα απο τέτοιο σύστημα.τι να κάνω??? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνέχισε να δίνεις ένα στήθος ανά γεύμα και βγάζε λίγο με το χέρι σου από το άλλο στήθος ίσα να ανακουφιστείς. Σε λίγες μέρες θα ρυθμιστεί η παραγωγή σου και δε θα έχεις αυτό το πρόβλημα! Μην αρχίσεις να τραβάς με θήλαστρο από το στήθος που δε θηλάζεις γιατί τότε πραγματικά θα

οδηγηθείς σε υπερπαραγωγή!

Να σου ζήσει το μωράκι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι :)

Κάνε αυτό ακριβώς που σου είπε η snowgirl

Βγάλε λίγο με το χέρι ίσα ίσα να μην σε ενοχλεί

Δεν έχεις εδραιώσει ακόμα γαλουχία γιαυτό συμβαίνει αυτό

Σε λίγο καιρό θα ρυθμιστεί η παραγωγή

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνωμη βρε κοριτσια αλλα εξηγηστε μου σας παρακαλω,με τι κρητιριο το λετε ολες τοσο σιγουρα οτι θα διορθωθει η ποσοτητα του γαλακτος σε τοσες λιγες μερες?σας παρακαλω απαντηστε μου να ξερω.... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το στήθος υπακούει στο νόμο προσφοράς-ζήτησης. Όσο πιο πολύ γάλα ζητάει το μωρό τόσο πιο πολύ γάλα θα παράγει το στήθος σου!

Αν εσύ αντλείς με θήλαστρο περισσότερο γάλα από όσο χρειάζεται το μωρό σου, τότε το στήθος σου θα μπερδευτεί και θα παράγει περισσότερο! Αν το αφήσεις στη ησυχία του, τότε θα καταλάβει ότι δε χρειάζεται να παράγει τόσο γάλα και σταδιακά θα ρυθμιστεί στις ανάγκες του μωρού σου :)

Αυτά θεωρητικά...πρακτικά τώρα, έχουμε θηλάσει -κα θηλάζουμε - κι έχουμε περάσει από αυτή τη φάση γιαυτό τα λέμε με τόση σιγουριά :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σευχαριστώ πολύ για την άμεση απαντηση σου, το μόνο λοιπόν που έχω να κάνω είναι υπομονή (ως συνήθως) λίγες μέρες ακόμη κ να βγάζω με το χέρι σε περίπτωση ακραία..(πράγμα που μου συμβαίνει)..ουφ ουφ ουφ αντε να δούμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...