Μετάβαση σε περιεχόμενο

τρεμω μη τυχων κ μας συμβει κατι ασχημο...........

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα! Θελω πραγματικα τη βοηθεια σας. Δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο ή πραγματικα τρελαινομαι ή ειναι προαισθημα. Απο τη στιγμη που γεννηθηκε ο Αργυρης μας, φοβαμαι το καθετι! Φοβαμαι μην παθει ο παιδι κακο, μην αρρωστησει, μην παθουμε εμεις κατι, αρρωστια ατυχημα κλπ

Σας εχει τυχει?????????????? Ειναι φυσιολογικο γιατι ειμαι μανα???????? κ η μανουλα τους σκεφτετε ολους ή ειναι προαισθημα? Εχω παθει ενα πανικο κ ολα τα ψαχνω. Ολα τα παρατηρω κ συνεχως προσευχομαι μονο για την υγεια μας!!!!!!!!!!!! Παω καλα ή τρελαινομαι?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou anastasia(sunonomath)!den trelainesai einai fusiologiko nomizw!egw exw to mwraki mou sthn koilitsa mou(prwth mou egkumosunh) kai exw hdh arxisei na skeftomai tetoiou eidous katastaseis!alla gia na mhn trela8w(pou leei kai to song)ta exw afhsei ola sto Theo!prosexw oso mporw alla ta upoloipa nomizw pws den einai dikh mas douleia..allwste leei kai h Ekklhsia mas..osa empisteuetai h Theia pronoia se emas mhn empisteuesai esu se authn,pou shmainei pws oti pernaei apo to xeri mas prepei na to kanoume kai na mhn to afhnoume sto Theo alla uparxoun kai kapoia pragmatata opoia den pernane apo to diko mas xeri..prospa8hse na xalarwseis gia na mporeseis na xareis th ka8e stigmh me to mwro sou kai ton antroulh sou!exete oloi sas ton fulaka Aggelo sas!!!mhn fovasai tpt!exe mono pisth!

Αναστασία!!! έγραψε:

κοριτσια καλημερα! Θελω πραγματικα τη βοηθεια σας. Δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο ή πραγματικα τρελαινομαι ή ειναι προαισθημα. Απο τη στιγμη που γεννηθηκε ο Αργυρης μας, φοβαμαι το καθετι! Φοβαμαι μην παθει ο παιδι κακο, μην αρρωστησει, μην παθουμε εμεις κατι, αρρωστια ατυχημα κλπ

Σας εχει τυχει?????????????? Ειναι φυσιολογικο γιατι ειμαι μανα???????? κ η μανουλα τους σκεφτετε ολους ή ειναι προαισθημα? Εχω παθει ενα πανικο κ ολα τα ψαχνω. Ολα τα παρατηρω κ συνεχως προσευχομαι μονο για την υγεια μας!!!!!!!!!!!! Παω καλα ή τρελαινομαι?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΚΑΛΑ ΠΑΣ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.

σε ευχαριστω πολυ! σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη κ συντομα να γεμισει η αγκαλιτσα σου με το μωρακι σου, να ειναι γερο κ να το καμαρωνεις να μεγαλωνει! Χαιρομαι που με καταλαβαινεις κ σε ευχαριστω!

Ειναι 11 μηνων. Την προηγουμενη κυριακη τον βαπτισαμε. Εχει περπατησει κ δεν εχει ουτε ενα δοντι.... χαχαχαχα. Ειναι ενας κουκλος κ ειναι ο θησαυρος μας! Εσυ σε ποιον μηνα εισαι? Εχεις δει εαν ειναι κορη ή γιος????

Αναστασία!!! έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ! σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη κ συντομα να γεμισει η αγκαλιτσα σου με το μωρακι σου, να ειναι γερο κ να το καμαρωνεις να μεγαλωνει! Χαιρομαι που με καταλαβαινεις κ σε ευχαριστω!

αναστασια μου γεια σου κ απο μενα!!!εγω ειμαι σε παρομοια κατασταση,ανεκαθεν!!!κ οταν γεννηθηκαν τα μικρα κ τωρα που μεγαλωνουν....συνεχως.... :blush:

ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο!συνεχεια ερχονται σκεψεις στο μυαλο μου οτι κατι αθαινουν τα παιδια,οι εμεις,βαζω τον εαυτο μου στην διαδικασια οτι εχει ηδη συμβει κατι κ βαζω τα κλαματα...ασε :blush: φρικη... :( ειδικα τις νυχτες που κοιμουνται ολοι πραγματικα γινεται πολεμος μεσα στο κεφαλι μου...

ομως αμα σκεφτομαστε συεχεια τετοια τραγικα πραγματα,χανουμε τη ζωη μας,το παρον μας,πολυτιμες στιγμες,για πραγματα που απλα φοβομαστε οτι θα συμβουν κ ισως ποτε δεν θα συμβουν!

οπως λεει κ ενα ρητο:<<ο μεγαλυτερος τρομος μας ειναι γι'αυτα που φοβομαστε οτι θα 'ρθουν κ τελικα δεν ερχονται ποτε!>>

αλλα κ να ερθουν οσο κ να τα ειχαμε σκεφτει νωριτερα,εκεινη τη στιγμη η συμπεριφορα μας θα ειναι τελειως διαφορετικη...ποτε δεν ειμαστε προετοιμασμενοι!

μανουλα 3, εντος το βραδυ! Πωπωπω το βραδυ ολα τοτε τα σκεφτομαι!!!! Για να πεσω στο κρεββατι κοιταζω το παιδι αμετρητες φορες, εαν ανασαινει εαν ειναι σκεπασμενο κτλ. Τελος παντων αφου δεν ειμαι η μονη θα ειναι φυσιολογικο. Πρεπει ομως να σκεφτομαστε θετικα οντως κ οτι ειναι να γινει θα γινει.... Σας ευχαριστω βρε κοριτσια με κανατε να νοιωσω πολυ καλυτερα!

ax einai enas kouklos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ftou ftou!h Panagitsa mas panta na ton skepei kai na ton fulaei!!!!na sas zhsei!!na einai panta xaroumenos kai kalofwtistos!!pantws mhn fovasai skepsou poses omorfes stigmes exeis xasei eksaitias autou tou palioagxous!ola pane uperoxa allwste!nai to eidame to mwro mas!!!einai mpempoulaaaaaaaa+exw mpei ston 7o mhna.

an-n έγραψε:

ax einai enas kouklos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ftou ftou!h Panagitsa mas panta na ton skepei kai na ton fulaei!!!!na sas zhsei!!na einai panta xaroumenos kai kalofwtistos!!pantws mhn fovasai skepsou poses omorfes stigmes exeis xasei eksaitias autou tou palioagxous!ola pane uperoxa allwste!nai to eidame to mwro mas!!!einai mpempoulaaaaaaaa+exw mpei ston 7o mhna.

με το καλο an-n να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου την κουκλιτσα σου!!!!! :):)

An-n μου μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι με το καλο ερθει η μπεμπουλινα μπουμπουκα σας!!!!!!!!!! Εναν ανοδυνο τοκετο κ πραγματικα ο,τι καλυτερο!! Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ για τις συμβουλες! Ηδη ειμαι πολυ καλυτερα!

Καλο μεσημερι, σχολαω κ παω στο μπεμπεδακι μου! Φιλακια κ ελπιζω να τα πουμε ξανα συντομα! Σε ευχαριστω κ παλι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...