Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Με καθησυχάσατε! Σήμερα ξεκίνησε σιγά σιγά να προσπαθεί να γυρίσει στο πλάι.    Κάναμε εμβόλιο εχθές, δεύτερη δόση hexyon και παλεύουμε με τον πυρετό μέχρι σήμερα και έχω αγχωθεί λίγο. Εσάς; Κάνουν πυρετό τα μωράκια σας στα εμβόλια ;
    • Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μην περνούσαν οι γυναίκες αυτήν την διαδικασία! Λυπάμαι! 
    • Γεια σας κορίτσια! Εγω είμαι πιο μετα απο εσάς, είμαι τον Απρίλιο αλλα λόγω καισαρικής και 2ου παιδιού μπορει να είμαι και Μάρτιο, οπότε έρχομαι στην παρέα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα και τωρα ξεκινάνε οι ανακατωσουρες, κάθε μερα είμαι και απο λιγο χειρότερα. Και εχω και φοβερή κουραση και υπνηλία ολη τη μερα μεχρι να φτασει το απόγευμα που αρχιζω και συνερχομαι καπως. Επίσης εχω έναν πόνο στη μέση απο πολυ νωρίς, δεν ξέρω αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αλλα εδω και 3 βδομάδες παει κι έρχεται..
    • Όλα τα βρεφικά είναι έρωτας...!!! 🥰 Να περάσει ο καιρός να ξεκινήσουμε τα ψώνια ....! Εγώ φοβάμαι ακόμα να πάρω κάτι...έτσι όπως είναι η κατάσταση μου 
    • Βλεπω κι εσυ επιασες το τζοκερ… Οπως το λες…. Ειναι μη σου τυχει… Οπως και πολλα αλλα στη ζωη φυσικα… Εκανες μετεπειτα παιδακι/α; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...