Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας μαμάδες!!!!!!!!!!!!

Βασικά απευθύνομαι στις μανούλες που έχουν αγοράκια!

Ο γιός μου είναι 8 μηνών και πρόσφατα ο γιατρός είδε το πουλάκι του...

Το κατέβασε κι αυτό μάτωσε...ο μικρός πόνεσε και έκλαιγε...

Γενικά δεν είχε πρόβλημα μέχρι τώρα σ'αυτό το σημείο...

Ο παιδίατρος είπε ότι μάλλον έχει φίμωσει και θα πρέπει να τον ξαναδεί τον επόμενο μήνα και επίσης εμείς να του το κατεβάζουμε για να τον βοηθήσουμε...

Μας είπε να πάμε σε παιδοχειρούργο...

Εγώ ρώτησα μέσω email ένα παιδοχειρουργο που βρήκα στο mammyland και μου είπε να μην επιτρέψουμε να τον ξαναπειράξει κανείς εκεί μέχρι να πάει περίπου 4χρονών...εκεί θα δούμε τι γίνεται...

Θέλω την γνώμη σας και την δική σας εμπειρία...

Θα πάμε στον παιδίατρο αυτή την βδομάδα τι να κάνω να τον αφήσω να το ξαναδεί ή όχι??????

Δημοσίευση

γεια σου μπουλιτσα.ο γιος μου ειναι 10 μηνων κ μου ειπε πριν 2 εβδομαδες η παιδιατρος οτι δεν κατεβαινει πολυ αλλα να μην ανησυχω.θα το δουμε με τον καιρο κ αν χρειαστει μια πολυ μικρη επεμβασουλα.εμας δεν τρεχει αιμα καθολου.πες οτι ροτησες παιδοχειρουργο κ σου ειπε αυτο να δουμε τι θα πει.μην κανει καμια ζημια στο αγορακι σου κ εχετε αλλα μετα.μην ντρεπεσαι...στο κατω κατω για το παιδι σου γινονται ολα κ εχεις καθε λογο να ψαχτεις-αμφισβητησεις-φοβηθεις!!!

Δημοσίευση

:angry: κοριτσάκι καλησπέρα είμαι η κατερίνα με τα τρία πιτσιρίκια το πρώτο μου είναι αγορι και μάλιστα 10 χρονών να σου πώ είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα ο παιδιατρος δεν του πείραζε ποτε΄το μονο που μου είχε πει ήταν και κάθε φορά που τον έκανα μπάνιο λίγο του το άνοιγα το πουλάκι του και του ξπλενα με φυσιολογικο ορο και στα τέσεερα που δεν έφτιαχνε του το άνοιξε εκείνος δεν είναι τίποτα μετα σου δίνει μία λαοιφούλ ακι οτυ βάζεις και δεν καταλαβάνει ούτε κείνο τίποτα το μόνο που έτσι λίγο τσούζει την πρώτη ημέρα

ελπίζω να σε βοήθησα ότι άλλο θές πές μου

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΖΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ? :angry::angry::angry:

ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ?

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ!

Δημοσίευση

Έχετε δίκιο...

Ο βλάκας ο παιδίατρος του το ζόρισε πολύ...του εβαζα μετά αλοιφή και τώρα είναι καλύτερα...

Θα του πω την Τετάρτη ότι μου είπε ο παιδοχειρούργος να δούμε τι θα πει...θα σας πω κι εσάς τι μου είπε....

Άλλες μητέρες πάντως κορίτσια λένε ότι είναι φυσιολογικό να ματώνει και ότι πρέπει να του το πειράζουμε απο μικρό για να κατέβει χωρίς επέμβαση...Τι να πώ!!!!

Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να του κάνω τίποτα ακόμα....

Δημοσίευση

μπουλιτσα καιμενα ο ιος μου τωρα ειναι 6 ετων οταν ηταν ακομα μωρακιμου ειχε ει η παιδιατρος απλα να του το κανω λιγο οταν τον εκαν μπανιο μεσα στο νερο μεχρι εκει που παει να μην το ζορισω τωρα το κανει μονος του ειναι λογικο αν το αφηνεις τελειως απειρακτο και ξαφνικα πας και το κατεβασεις και αν εβαλε και δυναμη λογικο τοβρισκω να ματωσει .Αστο και πηγαινε σ εκαποιν παιδοχειρουργο και ρωτα μαλλον καλυτερα αφησε τονα ηρεμησει γιατι τωρα ειναι πληγωμενο και το μωρο θα παιδευτει το αφηνεις καιμεσα στο νερο εσυ μονη σου σιγα σιγα αργοτερα ομως οχι τωρα που εχειπληγωθει .

Δημοσίευση

πρωτα απολα μακακια του γιατρου που το πηραξε σε τετοια ηλικια.

απλα το κοιτανε κ ο γονιοσ οποτε το κανει μπανιο που μαλακωνει απλα

το κανει λιγο πισω...τοχι δεν ειναι φυσιολογικο να ματωνει κ δεν πρεπει

οταν του το κατεβαζουμε το παιδι να ποναει...παρε κ μια γνωμη αλλου γιατρου ...

Δημοσίευση

Μπουλίτσα έγραψε:

Έχετε δίκιο...

Ο βλάκας ο παιδίατρος του το ζόρισε πολύ...του εβαζα μετά αλοιφή και τώρα είναι καλύτερα...

Θα του πω την Τετάρτη ότι μου είπε ο παιδοχειρούργος να δούμε τι θα πει...θα σας πω κι εσάς τι μου είπε....

Άλλες μητέρες πάντως κορίτσια λένε ότι είναι φυσιολογικό να ματώνει και ότι πρέπει να του το πειράζουμε απο μικρό για να κατέβει χωρίς επέμβαση...Τι να πώ!!!!

Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να του κάνω τίποτα ακόμα....

Αλλο να του το πειραζουμε λιγο οταν τα κανουμε μπανιο και αλλο να το ματωνουμε!

Με το να το πληγωσεις μονο μεγαλυτερη ζημια μπορει να του κανεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...