Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 239
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

egw filenaditses mou adiathetisa opws sas eipa 07-06 perimena 07-06 mou hrthe prwi prwi na mhn me xasei apo pelatissa..poso dikio eixa oti den ksanaegine tpt,pame gia 3o mhna prospatheiwn k polu arxisa na fobamai pws tha arghsei polu na mou rthei o thusauros mou...ox ox parola auta sunexizoume...filia se oles k kalh epituxia

joanaki elpizw na anoikse oloklhrh mpalkonoporta k gia mena

Δημοσίευση

ela mou nte?den kserw to laxtaraw toso polu k telika den erxete..phra ta apotelesmata tou test pap ola kala alla exw kati mukhtes mou eipe..opote isws na eftekse auto ta nea akribws tha sas ta pw argotera giati tha perasw apo to gunaikologo se ligo..ante na doume ti tha mas pei..parakseno omws giati den exw eoxlhseis oute egw oute o antras mou

Δημοσίευση

Ευχομαι να πανε ολα καλα merykal, εγω ειμαι στο δευτερο μηνα προσπαθειων και υπαρχουν στιγμες που μελαγχολω - λαθος μου βεβαια. Εχω ακουσει ιστοριες για κοπελες που προσπαθουσαν πολυ καιρο και ηρθε εκει που δεν το περιμεναν, αρα δεν απογοητευομαστε!

Δημοσίευση

einai polu agxwtiko auto kai eutuxws den exw kapoion na mou to thumizei epipleon..mia sta panw mou k mia sta katw mou eimai psixologika!!phga sto giatro kai mou eipe molis teleiwsei h katarameh tha kanw therapeia gia 6 meres k meta mou leei opws eipame oxi agxos..o antras mou de xreiazete na parei..opote as doume..ante re koritsia as einai o iouios o mhnas mas

Δημοσίευση

Εγω δεν εχω νεοτερα.... (Δεν) περιμενω σε μια βδομαδα αλλα αυτο το μηνα μαλλον το εχασα το τρενο... Μια φορα ειχα επαφη στις γονιμες μερες, δε νομιζω να ειμαι τοοοοσο τυχερη... Δεν πειραζει, μακαρι να ακουσουμε ευχαριστα απο σας κι εγω παω δυναμικα για τον αλλο μηνα....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΩ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΧΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ :cheer:B)B)B):cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Ευχαριστουμε Θεανουλα, και σε σενα ευχομαι το ιδιο! Merykal το ξερω οτι μπορει να υπαρχει πιθανοτητα εστω και με τη μια φορα αλλα τον περασμενο μηνα ημουν τοσο σιγουρη και οι προσπαθειες εντατικες και τελικα τιποτα και απογοητευτηκα... ετσι δε νομιζω να φανηκα τοσο τυχερη αυτο το μηνα... θα δειξει αλλα ειμαι προσγειωμενη.... Καλα κανεις και ξεκινας θεραπεια, δεν πειραζει αν χασεις τις γονιμες αυτο το μηνα, οπως πολυ σωστα λες σημασια ειναι να μπορεσεις να το φιλοξενησεις οπως του αξιζει!!!! Αντε με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα απο ολες σας κοπελες μου, δε σας γνωριζω αλλα πραγματικα θα χαρω!

Δημοσίευση

Σιγουρα, οσο να ναι στο πισω μερος του μυαλου υπαρχει παντα η σκεψη και το μετρημα των ημερων οταν προσπαθεις.. αλλα καλυτερα να μην υπαρχει αγχος... Χαλαρα λοιπον και θα φτασει η στιγμη...

Δημοσίευση

etsi akribws..eimai ston 3o mhna prospatheiwn k tha sou pw pws ksekinhsa k pou exw ftasei..1os mhnas htan olos me programmatismeno sex olo ton mhna k olh thn mera to ekana(afou den mou efuge o antras trexontas pali kala)na fantasteis mono 3 merres den eixa erthei ekeino to mhna se epafh k oxi sunexomena,h sigouria mou htan aperigrapth,pws eixa meinei egkuos afou eixa k sumptwmata k telika mou hrthe periodos..tespa na mhn sta polilogo hrthe h akatanomasth meta ekana test pap k mou brhkan microbia alla mexri tote apla eixa enhmerwthei gia tis gonimes mou me to gnwsto metrhma,afou mou ksanahrthe periodos k mou teleiwse ksekinhsa thn therapeia den mphka kan ston kopo na tis metrhsw k oute prokeite tha meinw xalarh..opote tha deis pws kathe mhna tha eisai olo k ligotero agxwmenh!!sigoura sto piso meros tou mualou uparxei to erwthma pote tha ginw mana alla mexri ekei..e?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...