Μετάβαση σε περιεχόμενο

MYKHTES KORITSIA TI NA KANW?????


Recommended Posts

mhn agxwnesai kopela mou!to eixa pa8ei kai egw auto.eixa parei thn krema pevaryl.krema kai kolpiko upo8eto.logika 8a uparxei k sthn ellada.egw zw sto ekswteriko.apla otan kaneis 8erapeia trws giaourti gia na mhn anaptux8oun perissotero oi mukhtes!mhn agxwnesai..pernaei!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαντόζομαι θα υποφέρεις. :ohmy:

Στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης μου είχα μύκητες, αλλά μιλάμε για πολύ πράμα. Υπέφερα με όλη την σημασία της λέξεως. :S

Δεν μπορούσα να ακολουθίσω κάποια θεραπεία λόγω του ότι ήμουν στην αρχή της κύησης. Ο γιατρός όμως μου είπε πως μπορώ να χρησιμοποιώ κρέμα dactodor εξωτερικά μόνο και πλήσεις με χαμομήλι. Θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ και κυρίως θα ανακουφιστείς. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

euxaristw para polu!!!na eisai kala!!!egw to epa8a prin kana 3 evdomades.telika den htan tpt mou eipe o gunaikologos kai einai sunh8es fainomeno na pa8ainei mia egkuoula kolpitides+mukhtes.auto pou 8a sou sunistousa na kaneis einai pluseis topikes me xamomhli+oxi se ka8e plush lactacyd.skotwnei th fusiologikh xlwrida ths perioxhs einai pio eukolo na kollhseis mukhtes.mirlitsa twra eida th dhmosieush sou..sumpiptoun oi apopseis mas! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκουλα μου...με το καλο το μωρακι σου!Για τους μυκητες..στη φιλη μου ειχε γραψει..υποθετο κολπικο..LOMEXIN..και ηταν 8η εβδομαδα!κανενα προβλημα!Βεβαια καλυτερα να ενημερωσεις το γιατρο σου!.Το γιαουρτι..προστατευει τον οργανισμο απο την αναπτυξη μυκητων κατα τη διαρκεια μιας θεραπειας με αντιβιωση!ετσι λενε..οταν παιρνεις αντιβιωση..τρωγε γιαουρτι..πληρες..και αμλιστα ακουσα τη πετσα.. :blink::blink:

Περαστικα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπέλα μου,εγώ όταν έχω κολπίτιδα το χαμομήλι δε με ανακουφίζει.Αυτό που κάνω είναι πλύσεις με ένα μεγάλο μπουκάλι νερό που έχω βάλει μέσα 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας σόδα μαγειρική(τη σκόνη ε?).Και ένα άλλο που είχα δοκιμάσει είναι να βάλω ένα ταμπόν βουτηγμενο σε γιαούρτι,αυτό μπορείς να το κάνεις για 3-4 μέρες,αυτό πραγματικά με ανακούφισε.Όλα αυτά σου τα μεταφέρω με επιφύλαξη γιατί είσαι εγκυούλα και καλύτερα να συμβουλευτείς το γιατρό σου!Περαστικά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί δεν μπορείς να κάνεις θεραπεία; Εγώ είχα κάνει κανονικά στην 8η εβδομάδα. Γιαούρτι βάζεις μετά το τέλος της θεραπείας για να επανέλθει η χλωρίδα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Βουτάς ένα ταμπόν σε γιαούρτι και το βάζεις στον κόλπο. Το αφήνεις για λίγο. Εμένα μου είχε πει η γυναικολόγος όλη νύχτα αλλά έχω αλλεργία στα ταμπόν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το γιαουρτι θα σε βοηθησει, .... οπως ειπε και καποια κοπελα,... μου διαφευγει το ονομα της,... αλλα παιζει ρολο η ποσοτητα... οσο πιο πολυ... το γιαουρτι περιεχει μυκητες... φιλους μας μυκητες με απλα λογακια.... για αυτο το λογο!

καλο επισης ειναι να το πασαλειψεις το γιαουρτι στην συγκεκριμενη περιοχη,... οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα! δεν νομιζω να πειραζει να βαλεις γιαουρτι με το ταμπον!

αποφυγε αυτο το διαστημα γλυκα... γενικως ζαχαρη που αρεσει και που τρεφονται οι μυκητες!

παρε απο το φαρμακειο ειδικο σαπουνι για τις ευαισθητες περιοχες... και να το χρησιμοποιεις για παντα, ... οπως το octenisan πχ...

περαστικουλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή μένω Γερμανία, είναι γερμανική η κρέμα. Έπρεπε να τη βάζω πρωί και βράδυ και μια φορά τη μερα να βάζω κολπικό υπόθετο. Η θεραπεία κράτησε 6 μέρες.

Καλό θα είναι εφόσον δεν παίρνεις κάποιο φάρμακο να κόψεις τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι. Πίνε περισσότερο νερό και βάζε το γιαούρτι. Αν ηρεμήσει, έχει καλώς. Πρέπει όμως να σε ξαναδεί γιατρός για να σου πει ότι όλα ειναι ΟΚ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ,ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΟΥΛΑ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...