Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!!


Recommended Posts

εχθες πηγαμε στο γιατρο γιατι πονουσα πολυ απο το πρωι.. μου ειπε απο το τηλεφωνο να παρω ενα buskopan plus και το βραδυ να τον παρω τηλ!!! εγω τον πηρα κατα τις 8 η ωρα και του ειπα πως πονουσα ακομη αρκετα.. μ,ου ειπε λοιπον επιτοπου να παμε απο εκει.. παμε που λετε, με βαζει στον υπερηχο και τι να δουμε.....η τσουπριτσα ειχε ανοιξει τις ποδαρες της και γιαυτο πονουσα χαμηλα στη κοιλια,εκει που ηταν το ποδαρι της!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: γελασα τοσο πολυ!!!! καθολου δεν με πειραζει που με ποναει ακομη!!! εχει απλωθει !!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: και φυσικα στην ακρως σεξουαλικη σταση που βρισκοταν μας ειπε και οτι ειναι σιγουρα κοριτσακι!!! εδω το ειδαμε και εμεις χωρις ν α ημαστε γιατροι!!! εχει εμγαλωσει...πλησιαζουμε το μισο κιλο!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: μου ειπε οτι μεγαλωνει πολυ γρηγορα και πολυ καλα!!! και οτι στην ουσια ειναι πιο μεγαλο απο την ηλικια του!!! τελειο????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ειμαι πολυ χαρουμενη που ειναι υγιες μωρο και που ειναι θηριοοο!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss: την ειδα και στο ονειρο μου εχθες το βραδυ!! κουκλα ηταν!!! μελαχρινη με μπουκλακια!!! και μεγαλες πατουσες!!! βασικα μεγαλες πατουσες εχει ακι τωρα μας ειπε ο γιατρος!!!! μετρησαμε και δαχτυλακια!!! ολα μια χαρα!!! και τα κοκκαλακια της φτου φτου!!!! τελεια!!! ειμαι μια χαζομαμα????????? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΩΩΩ Η ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗς :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΕ???ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙς ΜΙΑ ΚΟΚΕΤΑ ΚΟΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΛΛΙΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗς ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗς ΠΑΙΡΝΕΙς ΔΙΚΑ ΤΗς... ;);););) ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕς ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗς ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ...Ο ΜΠΑΜΠΑς ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ???ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ Η ΑΚΟΜΑ???? :):):)

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙς ΟΠΩς ΘΕΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστουμε κοριτσαρες μου για τις ευχουλες σας!!! και εσεις οτι επιθυμειτε!!!!! με το καλο οσες περιμενουν μωρακι και οσες προσπαθειτε να πετυχετε ΤΩΡΑ!!!! οσες εχετε παιδακι να τα χαιρεστε με υγεια και τυχη στα κεφαλακια τους!!!

το θηριο μου εχει παραφρονισει τελειως!!!!!! ολο φιλαει τη κοιλια μου και μιλαει στη κορη του και εμενα με εχει χ....νη!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μικρουλα-εγκυουλα μουυυυυυυυυυυ.....

με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!!!!!!!!

οσο για το θηριο.....που να δεις ποσο χ....νη θα σε εχει οταν θα βγει η κορη...χα,χα,χα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου τι τέλεια νέα!!!!

Με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παμπεράκια για το θηρίο να παραγγείλεις.. μην το αμελήσεις και τρέχετε τελευταία στιγμή!!! :laugh: :P :p :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VOYLA έγραψε:

μικρουλα-εγκυουλα μουυυυυυυυυυυ.....

με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!!!!!!!!

οσο για το θηριο.....που να δεις ποσο χ....νη θα σε εχει οταν θα βγει η κορη...χα,χα,χα...

Συμφωνώ με την αγάπηηηη!!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου...

Ωραία κ τσαχπίνικα κ τα αγοράκια,δε λέω...

Αλλα αυτές οι ατιμες είναι το κάτι άλλο...

ΛΙΩΣΙΜΟ σκέτοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα,μπράβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Α κ πού είσαι?Άλλαξε φωτο προφιλ..σιελ φορμάκια τέλος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ φιλεναδακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη!! το θηριο μου να δειτε τι εχει παθει!! θελει παμπερς απο τωρα!! μου φαινεται ρουλα μου θα παω να παρω απο τωρα!!!

mummydi μου τωρα θα την αλλαξω τη φωτο!!! θα βαλω κοριτσιστικο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια.. έχω ξυπνήσει πριν μια ώρα να ταισω τον μπέμπη και δεν κλείνει το μάτι μου με τίποτα 😔😔 κανω ένα update για τους κολικούς μας! καταλαβαμε με τον άντρα μου ότι τελικά οταν δίνουμε το σιρόπι στον μπέμπη ειναι πιο ανήσυχος... είχαμε δυο βράδια οου δεν το δωσαμε επειδή κοιμόταν εκείνη την ωρα και κοιμήθηκε σαν πουλάκι...ουτε που ακούστηκε...συνεχισα και χθες το μεσημέρι και δεν το έδωσα πάλι και πάλι δεν εκλαψε καθόλου το μεσημέρι...το ιδιο και το βράδυ ξανά..βεβαια χθες έκλαψε κανένα τέταρτο αλλά ηρέμησε... κατάλαβα οτι χωρίς το σιρόπι ηρεμεί πιο εύκολα...και σκέφτομαι τωρα εγω... τόσο καιρό δηλαδή του έκανα κακο;😔😔😔 θα μιλήσω αύριο με την παιδίατρο να δω τι θα μου πει.. πάντως έχουμε 3 βραδιά κοιμηθήκαμε μια χαρά...η αλήθεια είναι ότι το χρειαζόμασταν..
    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...